- Konu Sahibi Nekoysambilemedimki
-
Bu durumu toparlamak senin elinde. Kocana bu hakkı verme. Annenin çok üzüldüğüne eminim. Kendini onların yerine koyBunun ustune diyecek sozum yok cok haklisiniz. Bu duruma dusecegimi hic dusunmezdim. Ailemin yuzune bakamiyorum artik.
Adam resmen seni sindirme cabasinda. Tehditle istedigi kivama getirecek, her dedigine sorgusuz itaat edeceksin.
Blofunu gor! Beni bir yere gonderemezsin de. Kendi gitsin cok istiyorsa. Evlendiniz diye bir birey oldugunuz gercegi degismez, tabii ki ozel alaniniz olacak. Ailenizden vazgecmiyeceksiniz. O her isiniz ciktiginda mizmizlik yapacak, kavga cikaracaksa, ne zikkimin pekinde takilmak istiyorsa, takilsin yalniz.
kocan sana saygı duymuyor, nerede duracağını bilmiyor.şimdi sabrın var.yıllar geçtikçe sabrın kalmayacak bu iş kavga gürültüye dönüşecek.çünkü kocan alıştığı düzene devam etmek isteyecek sen de artık bıkıp tahammül gösteremeyeceksin.aynısını yıllarca yaşadım valla bıktım usandım.ve bu konuda karışıyorsa her konuda da karışıyordur.bu tipler aynı çünkü.benimki de kayınvalideden beter.net tavrını koy arkadaşım.yaşama sevincin tükenir zamanla.bütün enerjini emer.çok bilmişlik yapmasın onun aklıyla yaşayacak değilsin.
1 evliliğe 1 kaynana bile fazla iken 2. yi düşünemiyorum :)
kocan sana saygı duymuyor, nerede duracağını bilmiyor.şimdi sabrın var.yıllar geçtikçe sabrın kalmayacak bu iş kavga gürültüye dönüşecek.çünkü kocan alıştığı düzene devam etmek isteyecek sen de artık bıkıp tahammül gösteremeyeceksin.aynısını yıllarca yaşadım valla bıktım usandım.ve bu konuda karışıyorsa her konuda da karışıyordur.bu tipler aynı çünkü.benimki de kayınvalideden beter.net tavrını koy arkadaşım.yaşama sevincin tükenir zamanla.bütün enerjini emer.çok bilmişlik yapmasın onun aklıyla yaşayacak değilsin.
İyi de eşli gidilecek yer var, eşsiz gidilecek yer var.Sorun burda benim nasil davranmam gerektigini bilmemem. Daha once konustum bu konuyu tepkisni aynen soyleydi 'tamam nekoysambilemedmki, bundan sonra herkes kafasina gore takilsin. Bekarlar gibi sen ayri takil ben ayri takiliyim. Hatta sen ne yap biliyormusin annenlerin evine geri don bence. Kimseye hesap vermek zorunda kalmazsin. sen anlayacan daha dur sen anlayacan. Gorecen sen gorecen. Sana verdigim degere yazik verdigim emege yazik'
Kiro kiro cevaplarrr. Kayinvalidemde amaan ne dinliyosunki onu nereye istiyorsan git diyor. Biz medeni insanlar degilmiyiz konusup anlasmak istiyorum. Cocuk egitir gibi esimi egitmk zorundamiyim. Nasil bir yol izlemeliym. Gercektn yardima ihtiyacim var. Kayinvalidemlemi konussam yoksa hanimlar?
Psikologa gitmek istiyorum onada izin vermiyor ayrica
psikologa gitmesi gereken sen değilsin o hadsiz.kayınvalidenin neden alttan aldığını söyleyeyim.tabii ki herkes evladını çok iyi tanır.oğlunun yaptıklarının yanlış olduğunu biliyor seni eve bağlamak için alttan alıyor.biliyor ki o da sorun çıkarırsa arkana bakmadan gidersin.
Inanirmisn ben cok sakin biriyimdir, koly kolay sinirlenmem. Rahat bir insanimdir kimseyi dara sokmayi sevmem. Ben esim evinde huzur bulsun rahat etsin diye ugrasirken kendisi beni canmdan bezdiriyor. Iki yil oldu ve yavs yavs tahammulm kalmadi sinirden ortaligi dagitip yikmk istiyorum. Allah sasirtmasin simdi saglikli dusunebiliyprum sukur bir gun gozum donerde bir delilik yaparim diye korkmuyorumda degil. Kendimi psikoljikmen birakmak istemiyorum ama bazen mutfaktn bicagi alip kendimi parcalaysm geliyor. Psikologa gitmek istiyorum onada izin vermiyor ayricaaramiza 3. Sahis koyamazsn diyor
Allahtan kayinvalidem beni cocugndan ayirt etmiyor kendimi asardim yoksa
Senin gideceğin yerlere eşin mi karar veriyor? Neden izin alıyorsun ya? Gitmek istiyorsan giyinir çıkarsın. Olayda hiçbir şey çok psifsin gitmem canım seni mi kırıcam ne demek.
Lisan mezunu kocaman kadınsınız ama aileniz3 haftada bir görebiliyorsunuz. Gitmek istediğiniz davetlerde izin almak durumundasınız gideceğiniz psikologa bile izin(!) verilmiyor. Neden bu hayatı kendinize reva görüyorsunuz demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
canım eşinle çok işin var.biz şu an nasıl mıyız.berbat.10 yılı aşkın evliyiz.sürekli aklımda boşanma var.telde konuşmama karışır kimlerle konuşcama karışır.ailemle fazla görüşmemi istemez.hep kontrol onda olsun ister.evin düzenine karışır.çalıştığım halde harcadığım paraya karışır.araba kullanmama gidip gelecem yerlere karışır.arkadaşlarla dışarı çıkmak istesem ona karışır.tam bi b.k yedi başısı üstüne vaife olsun olmasın her bi b.ka karışır da karışır.seni üzmek istemem ama bu kompleksli ve kıskanç kocalardan bi cacık olmaz.çok pişmanım keşke hiç evlenmeseydim
Dediginiz gibi olmuyor iste. Emdigim sutu burnumdan getiriyor sonra
psikologa gitmesi gereken sen değilsin o hadsiz.kayınvalidenin neden alttan aldığını söyleyeyim.tabii ki herkes evladını çok iyi tanır.oğlunun yaptıklarının yanlış olduğunu biliyor seni eve bağlamak için alttan alıyor.biliyor ki o da sorun çıkarırsa arkana bakmadan gidersin.
ne hikmetse benim kv de çok iyidir.korkusundan zavallı ses etmiyor.
kocan problemli düzeleceğini düşünmüyorum benimki %30 düzeldi ama alsın başına çalsın.ne sevgi kaldı ben de ne enerji.iki gün iyiysek 3. gün arıza.artık beni o kadar sindirdi ki birçok şeyi talep bile etmiyorum.nasıl depresyonun dibinde değilim hayret ediyorum belki de öyleyim bilmiyorum.
net konuş terapiste gidelim de.kabul etmeyecektir.sevmiyorsan da çocuk da yoksa ayrıl derim valla böyle hayat geçmiyor.
Bunun olmaması için de yapmanız gerekenin onun her dediğine evet demek olduğunu nerden çıkardınız? Hala fikrim değişmedi bu cümleler lisans mezunu çalışan bir kadına yakışmıyor.
çocuğun olduğunda ona da karışacak.yemin ederim eve hapsetti beni çocuklar büyürken.vay efendim üşür vay efendim terler.burnumdan geldi.artık isyan ediyordum ben üvey anne miyim diye.o kadar stresle büyüttüm ki her saniye kontrol altında gibiyim inan kendi evimde diken üstündeyim.bişey mi der eleştirir mi.bıktım artık.bizimki tam tersi ananın evine git falan demez sıkı sıkı yapışmış bırakmaz.benim gibi kerizi nerden bulacak tabii.adam resmen ebeveynim zannediyor kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?