saçma sapan yorumlar, cezalar !!!!

peluss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
1.277
51
48
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...im-tartakladi-unutamiyorum-affedemiyorum.html

bu konuyu bi okumanızı rica ediyorum.
ve SEVGİLİMELEK denen bir üyenin konuya yorumuna bakın: baştan gördünüz dağınık yormayayım aneni diyip paralı bakıcı tutsaydınız.
çok çalışmak istiyorsunuz madem,

yahu soruyorum size, bir kadın böylesine bir problemi varken ve evde minicik yavrusu dururken, çalışmaya bayıldığı için mi çalışır?
merak ediyorum aranızda evdeki yavrusunu bırakıp sırf çalışma aşığı olduğu için işe giden var mı? bir kadın çalışıyorsa bu mecburiyettendir. hayat şartlarındandır. tabi bu üye "sevgilimelek" evde oturduğu, böyle dertleri olmadığı için bunu anlayamaz.
ben bu üyenin yaptığı yoruma; yoruma bak hizaya gel, te Allahım diye cevap verdiğim için ceza aldım.
bıktım bu kadınlar kulubünün saçma cezalarından. bi ceza verilmesi gerekiyorsa saçma sapan acımasızca ve mantıktan yoksun sinir bozucu yorum yapanlara ceza gelsin, onun yorumuna tepki gösterenlere değil. :41:

hiç pişman değilim. gerekirse bi kere daha ceza verin hadi.
:22: yine söylüyorum.
YORUMA BAK HİZAYA GEL.
hatta bu sefer daha fazlasını söylüyorum.
YAPTIĞIN YORUM APTALCA, MANTIK DIŞI, VİCDANSIZ, SAÇMA SAPAN VE KALİTENİ GÖSTERİR CİNSTENDİ. :57:
ohhh be rahatladımmmm :63::63::63::63::63:

dün banada boyle bır ıkı yorum yapıldı
dusuk tehdıdım varsa raporda alsalar benı burada barındırmazlar dıye dert yanıyorum cunku bogazımızdan yemek gecmesı ıcın calısmam lazım
bana kalkıp bebek bır daha yaparım ama ısmı bulamam dıye dusunuyorsun dedıler :53:
demek kı herkez aynı sartlarda yasamıyor
ben param olsun neden evde cocuklarıma varken gıdıp elalemın agız kokusunu cekeyımki

buarada dun tespıt edıldıkı dusuk tehlıkem var evet

Son düzenleme:
dusuk tehdıdım varsa raporda alsalar benı burada barındırmazlar dıye dert yanıyorum cunku bogazımızdan yemek gecmesı ıcın calısmam lazım
bana kalkıp bebek bır daha yaparım ama ısmı bulamam dıye dusunuyorsun dedıler :53:
ben param olsun neden evde cocuklarıma varken gıdıp elalemın agız kokusunu cekeyımki

CANIM benım bişe olmaz inş . haklısın çalışan kadın zevkıne calısmıo herkes bol keseden atıp konusuo bende calısıyorum bende bılırım ewde yatarak hamılelık gecırmesını daha az yorulup bebeımn rıskını azaltmayı ama ınsan mecbursa napabılır neden böle konusuo ınsanlar anlamıorum allah yardımcın olsun bitanem ıns bebeınede bıse olmaz allahn ıznıyle kuzum ama sunuda unutma ısveren hamıle kadını ısten cıkarırsa cok buyuk tazmınat oder bılgn olsn raporlu kısıyıde cıkaramaz cnm benm sıkma canını dıyecem ama bos bılıyorum :(

geçmiş olsun öncelikle size. anlıyorum ben sizi. bazı işyerleri siz resmi haklarınızı kullansanız bile buna tepki gösteriyorlar hatta orda barındırmamaya kadar gidiyorlar evet. acı ama gerçek bu. çalışmak zorundaysanız tabi ki bunu da düşünecek hesaba katacaksınız.. hayatın gerçekleri, şartları bunlar. ama bu demek değil ki bebek daha önemsiz vs. yani sizin de dediğiniz gibi bazıları meseleleri hep kendi rahat dünyalarına göre algılıyor ve yorum yapıyorlar.. :19:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...im-tartakladi-unutamiyorum-affedemiyorum.html

bu konuyu bi okumanızı rica ediyorum.
ve SEVGİLİMELEK denen bir üyenin konuya yorumuna bakın: baştan gördünüz dağınık yormayayım aneni diyip paralı bakıcı tutsaydınız.
çok çalışmak istiyorsunuz madem,

yahu soruyorum size, bir kadın böylesine bir problemi varken ve evde minicik yavrusu dururken, çalışmaya bayıldığı için mi çalışır?
merak ediyorum aranızda evdeki yavrusunu bırakıp sırf çalışma aşığı olduğu için işe giden var mı? bir kadın çalışıyorsa bu mecburiyettendir. hayat şartlarındandır. tabi bu üye "sevgilimelek" evde oturduğu, böyle dertleri olmadığı için bunu anlayamaz.
ben bu üyenin yaptığı yoruma; yoruma bak hizaya gel, te Allahım diye cevap verdiğim için ceza aldım.
bıktım bu kadınlar kulubünün saçma cezalarından. bi ceza verilmesi gerekiyorsa saçma sapan acımasızca ve mantıktan yoksun sinir bozucu yorum yapanlara ceza gelsin, onun yorumuna tepki gösterenlere değil. :41:

hiç pişman değilim. gerekirse bi kere daha ceza verin hadi.
:22: yine söylüyorum.
YORUMA BAK HİZAYA GEL.
hatta bu sefer daha fazlasını söylüyorum.
YAPTIĞIN YORUM APTALCA, MANTIK DIŞI, VİCDANSIZ, SAÇMA SAPAN VE KALİTENİ GÖSTERİR CİNSTENDİ. :57:
ohhh be rahatladımmmm :63::63::63::63::63:

Siz karar mercii misiniz? Milletin yaptığı yorumdan, onun kalitesinden, cinsinden size ne? Siz kim oluyorsunuz da insanların yaptığı yoruma aptalca diyorsunuz?

Bence siz rahatlayamazsınız, şu hıncınız, kininiz geçmediği sürece mümkün değil.

CANIM benım bişe olmaz inş . haklısın çalışan kadın zevkıne calısmıo herkes bol keseden atıp konusuo bende calısıyorum bende bılırım ewde yatarak hamılelık gecırmesını daha az yorulup bebeımn rıskını azaltmayı ama ınsan mecbursa napabılır neden böle konusuo ınsanlar anlamıorum allah yardımcın olsun bitanem ıns bebeınede bıse olmaz allahn ıznıyle kuzum ama sunuda unutma ısveren hamıle kadını ısten cıkarırsa cok buyuk tazmınat oder bılgn olsn raporlu kısıyıde cıkaramaz cnm benm sıkma canını dıyecem ama bos bılıyorum :(

kim istemez ki evinde oturup hayatının en özel dönemini, hamileliğini keyif içinde geçirmek.. kim ister bu halde çalışmak. bazı tuzu kuru kadınlara dalga geçilecek bişey gibi geliyor bu heralde. ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin şuursuzluğu :27:

evet tazminat ödemek zorunda evet raporlu insanı işten çıkaramaz ama şu da var. kamu kurumlarında bile öyle şeyler varki insan şaşıp kalıyor. mesela kadın doğum izninden dönüyor, herkesin genel tavrı şu. oooohhh bi çocuk doğurdu 6 ay tatil yaptı!!!
ooohhh işten 3 de çıkıp gidiyor emzirecem diye, ne ala memleket.. ve o kişiyi işten çıkaramıyorlar evet ama ordaki hayatını zindana çevirmeyi öyle başarıyorlar ki.. psikolojik baskılar.. alaycı, kindar gözler.. kıskançca laflar.. insan tüm gününü geçirdiği işyerinde bu atmosferde olunca ister istemez bitiyor psikolojik olarak.. şimdi gel de o kadından sağlıkla kendine, çocuğuna bakmasını bekle..
yazık diyorum yazıkk, insanlar ne vicdansız, gaddar olmuş...

Siz karar mercii misiniz? Milletin yaptığı yorumdan, onun kalitesinden, cinsinden size ne? Siz kim oluyorsunuz da insanların yaptığı yoruma aptalca diyorsunuz?

Bence siz rahatlayamazsınız, şu hıncınız, kininiz geçmediği sürece mümkün değil.

evet karar merciiyim. evet yorumu aptalcaydı. daha da fazlası. gaddarca, vicdansızca, mantık dışı, saçma sapan. sizin bazı konulara yaptığınız yorumlara da benziyordu.. kafa aynı yanii..

ve çoooooooooooookkk rahatladım. yeniden ceza almak pahasına şuan o kadar rahatım ki :ssz:
oooooooooooohhhhhhhhhhhhhh :24::24::24::24::24::24:

konuda vurgulanmak istenen msj doğru çalışmak duurmunda olan kadınlara bu tepki hep var bende çok öfkeleniyorum ama siz de bir üyesiniz o kişide bir üye..hangi hakla onun yorumunu alıntılayıp hakaretler doldurarak bu konuyu açıyorsunuz?

kim istemez ki evinde oturup hayatının en özel dönemini, hamileliğini keyif içinde geçirmek.. kim ister bu halde çalışmak. bazı tuzu kuru kadınlara dalga geçilecek bişey gibi geliyor bu heralde. ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin şuursuzluğu :27:

evet tazminat ödemek zorunda evet raporlu insanı işten çıkaramaz ama şu da var. kamu kurumlarında bile öyle şeyler varki insan şaşıp kalıyor. mesela kadın doğum izninden dönüyor, herkesin genel tavrı şu. oooohhh bi çocuk doğurdu 6 ay tatil yaptı!!!
ooohhh işten 3 de çıkıp gidiyor emzirecem diye, ne ala memleket.. ve o kişiyi işten çıkaramıyorlar evet ama ordaki hayatını zindana çevirmeyi öyle başarıyorlar ki.. psikolojik baskılar.. alaycı, kindar gözler.. kıskançca laflar.. insan tüm gününü geçirdiği işyerinde bu atmosferde olunca ister istemez bitiyor psikolojik olarak.. şimdi gel de o kadından sağlıkla kendine, çocuğuna bakmasını bekle..
yazık diyorum yazıkk, insanlar ne vicdansız, gaddar olmuş...

aynen katılıyorum calısan kadnları ne olarak görio anlamiorum ınsanları zaten ben ya bence asıl zor annelık hem calısıp hem cocuguna bakan kadn ıcın gecerlı allah yardımcısı olsn arkadasımızında ıns bebeınede bıse olmaz alalh gönlune gore verır dıyebılıyorum sadece malesef

Yapılan bazı yorumlardan dolayı bazen günlerce girmiyorum kk ya ama herkes üye olarak aynı şartlara sahip.
Beğenmediğimiz heryorumu alıntılayıp konu açıp, yorum yapana hakaret edemeyiz.
Yorumu doğru bulmuyor olabilirsiniz ama sizin bu yaptığınız da doğru değil.

konuda vurgulanmak istenen msj doğru çalışmak duurmunda olan kadınlara bu tepki hep var bende çok öfkeleniyorum ama siz de bir üyesiniz o kişide bir üye..hangi hakla onun yorumunu alıntılayıp hakaretler doldurarak bu konuyu açıyorsunuz?

bunu bi hakka dayanarak değil tamamen iç sesim ve vicdanıma dayanarak yaptım.
hiç kimse kural ihlali olmadığı sürece istediğim kadar vicdansızca ve düşüncesizce yorum yaparım dememeli..
hele de eşinden şiddet görmüş, bir teselli için buraya yazmış bir kadına neden şöyle yapmıyosun madem
çok meraklısın çalışmaya cümlesi kurulmamalı.
tuzu kuru bazı ev hanımları hayat şartları öyle gerektirdiği için yuvasını evladını bırakıp çalışmak zorunda kalan kadınları
kendince aşağılayamaz.

Yapılan bazı yorumlardan dolayı bazen günlerce girmiyorum kk ya ama herkes üye olarak aynı şartlara sahip.
Beğenmediğimiz heryorumu alıntılayıp konu açıp, yorum yapana hakaret edemeyiz.
Yorumu doğru bulmuyor olabilirsiniz ama sizin bu yaptığınız da doğru değil.

değil evet biliyorum tabi. hatta ceza sebebi de ve yakındır ceza almam.
ben ne ilk kez ceza aldım ne de ilk kez birinin yorumuna kızdım..
zaten böyle bişeyi ilk kez yaptım.
çünkü dayanamadım.
yeter artık çalışan kadınlara alaycı tavırlarla yaklaşımlar.

bunu bi hakka dayanarak değil tamamen iç sesim ve vicdanıma dayanarak yaptım.
hiç kimse kural ihlali olmadığı sürece istediğim kadar vicdansızca ve düşüncesizce yorum yaparım dememeli..
hele de eşinden şiddet görmüş, bir teselli için buraya yazmış bir kadına neden şöyle yapmıyosun madem
çok meraklısın çalışmaya cümlesi kurulmamalı.
tuzu kuru bazı ev hanımları hayat şartları öyle gerektirdiği için yuvasını evladını bırakıp çalışmak zorunda kalan kadınları
kendince aşağılayamaz.

ben zaten mantık konusunda sana hak veriyorum..geçenlerde yine vardı bu konu hatta çocuğunu bırakıp işe gidenler nasıl anne demişti biri.

ama senin o cümlelerinde çok yanlış.onu eleştirip aynısını kendin yapıyorsun demek isediğim bu.

ama şunu da doğru ki kadının kadına yaptığını bin erkek toplansa yapamaz.

Burada her kesimden,her düşünceden üyeler var.Herkes aynı düşünmüyor.
Bize ters gelen her yoruma tepki gösterirsek önünü alamayız.
Yorum alıntılayıp eleştirmeyi ben de doğru bulmuyorum.
Herkes kendi düşüncesini yazsın ki farklı sesler duyulsun.

Öncelikle biraz sakin olun..
Burda bi konu açılır..
Konu sahibi konuyu açarken olumlu yada olumsuz her türlü yoruma hazırlıklı olmalıdır..
Ben siyah diye yorumlarım siz ise beyaz dersiniz..
Bu çok normal..
Burda herkes aynı fikirde olmak zorunda değil..
Benim yorumum size "mantık dışı" gelebilir..
Sırf sizin mantığınıza uymuyor diye,yorum yapan kişiye öfkelenmenizi gerektirmez..
Siz nasıl yorum hakkınızı kullanıyorsanız..
O üyenin de "olumlu yada olumsuz" yorum yapmaya hakkı var(hakaret sınırlarını aşmadan)...
Ben konuya yorumumu yaparım..
Diğer üyeler ne yazmış nasıl yorumlamış bu beni bağlamaz.

ben şimdi birkez daha ceza alacağım ve konum kapatılacak.
olsun hiiiiççç önemli değil ve hiiç umrumda olmayacak bu sefer ki.
çünkü vicdanımın sesini dinledim ve içim çok rahat.
şimdi sadece o yorumu yapan üyeye değil onla aynı kafada olan herkese söylüyorum.
siz evde oturuyosunuz, çalışmaya mecbur değilsiniz diye;
evdeki evladını bırakıp veya karnı burnunda sabahın köründe kalkıp işe giden kadınlar
bunu bayıldıkları için yapmıyorlar. mecbur olduklarından yapıyorlar.
bu kadar vicdansız olmayın. bu kadar at gözlüğüyle bakmayın..
bu yaptığınız yorumlar, bu düşünce şekli neden?
hem çalışıp hem evine bakan hem evladına annelik yapan bir kadının varlığına tahammül edememekten mi?
yoksa gerçekten bu kadınların zevk için bunu yaptığını düşünecek kadar mı kafanız gitti ?

sevgilimelek'in yaptığı yorum bence de hoş değil ama, tabiri caizse sidik yarışına dönmüş olay. benim de haksız yere ceza aldığımı düşündüğüm oluyor ama neticede Kk yöneticileri de Hz. Ömer değil. Olabilir arada kaynamalar, kişi adına böyle başlık açmak hoş olmamış.

ben şimdi birkez daha ceza alacağım ve konum kapatılacak.
olsun hiiiiççç önemli değil ve hiiç umrumda olmayacak bu sefer ki.
çünkü vicdanımın sesini dinledim ve içim çok rahat.
şimdi sadece o yorumu yapan üyeye değil onla aynı kafada olan herkese söylüyorum.
siz evde oturuyosunuz, çalışmaya mecbur değilsiniz diye;
evdeki evladını bırakıp veya karnı burnunda sabahın köründe kalkıp işe giden kadınlar
bunu bayıldıkları için yapmıyorlar. mecbur olduklarından yapıyorlar.
bu kadar vicdansız olmayın. bu kadar at gözlüğüyle bakmayın..
bu yaptığınız yorumlar, bu düşünce şekli neden?
hem çalışıp hem evine bakan hem evladına annelik yapan bir kadının varlığına tahammül edememekten mi?
yoksa gerçekten bu kadınların zevk için bunu yaptığını düşünecek kadar mı kafanız gitti ?

Keşke hedef göstererk değil , farklı bir şekilde , bu konuda bir konu açsaydın.
Kadın olarak bu sorunlarımızı paylaşıp tartışsaydık peluş.
O zaman daha verimli bir konu olurdu ve doğru bir noktadan yola çıkarak konuyu yorumlardık.

Çalışan anne olmak zor :(( Kendimden biliyorum..Her sabah evladımı kreşe bırakıp işe gidip uykusuz çalışmak sürekli acaba neler etti kreşte diye düşünmek...Of...

Seneye ilkokula başlıyor ve bizim işyerimizin ikameti değişecek..İşim şişti gideyim ben

Bence de keşke bir başlık açıp bu konuya parmak bassaydın.
Belli ki bu senin hassas noktan ve bu konuda çok dolmuşsun.
Hırsını diğer üyeden çıkarmak yerine genel olarak tartışmaya açabilirsin.
Kaldı ki o üyenin çalışıp çalışmadığını veya çocuğu olup olmadığını bilmiyoruz (ben şahsen bilmiyorum).

Back
X