Ama benim hic yapasim yok :-(Bu arada ben transferin 8, gununde cift cizgi gormustum. Insallah sizinkide sagsalim tutunmustur. Korkmayin test yapsanizda yapmasanizda kisa sure sonra sonuc belli olacak
Yani adet olunurmu oyle negatif olunca kalcada progestan bide karindan igne vuruluyorum ayridan ilaclarimda varYapmayin o vakit. Zaten sonuc negatifse ki umarim degildir persembe yada cuma adet olursunuz
Ben 5 dusuk yaptim. Artik sonuc gormek istemiyorum yani bana desinlerki test gununu 1 yil bekle beklerim sabirlaSürpriz gebelik hevesini tatmak adına mı bu inat?
Yoksa, test sonucu hepsinin büyüsünü bozacak, endişesi mi?
Belki bir kac gun gecikebilir ama adet olursunYani adet olunurmu oyle negatif olunca kalcada progestan bide karindan igne vuruluyorum ayridan ilaclarimda var
Valla size dalga geciyormusum gibi geliyordur belki ama yani kendimi bu kadar aciz hic hissetmedim. Uzerimde sanki cok yuk var ki var da. Kendi adima uzulmem de annem babam kayinpederim esim kaynanam hepai bu kadar hevesliyken bilmiyorum cok zor.Canım pozitif olduktan sonra kullanmanı gerektiren +haplar ve progestan Kapsüller olucak vajinadan uygulanan hatta iğneler bile kullana bilirsin
sen test yaptirmassan
eğer pozitifse kullanman gereken ilaç ları ertelersen bebeğini riske atarsın
Sakın bekleme gününde testini yaptır
Tamam canim sagolBelki bir kac gun gecikebilir ama adet olursun
O haplarin tamamini suan kullaniyor olmali zatenCanım pozitif olduktan sonra kullanmanı gerektiren +haplar ve progestan Kapsüller olucak vajinadan uygulanan hatta iğneler bile kullana bilirsin
sen test yaptirmassan
eğer pozitifse kullanman gereken ilaç ları ertelersen bebeğini riske atarsın
Sakın bekleme gününde testini yaptır
Evet canim 9 tane ilac karindan hergun igne kalcadan 2 ampul progestan ve birde extradan yarin vurulacagim igneO haplarin tamamini suan kullaniyor olmali zaten
Ama pozitifi gördükten sonra kullanılan ilaçlarda var doktor bana reçete vermişti test yap pozitif olursa bu ilaçları kullanmaya başla demiştiO haplarin tamamini suan kullaniyor olmali zaten
Bunlar tutunmayi kolaylastirmaya faydali. Sen devam et. Birde simdiden negatife hazirlamissin kendini. Iyi dusun iyi olsunEvet canim 9 tane ilac karindan hergun igne kalcadan 2 ampul progestan ve birde extradan yarin vurulacagim igne
Insallah canim benim. Bugun evdekilere de soyledim gitmicem diye cocuk gibi inat yaptigimi veya ilgi bekledigimi dusunuyorlar . Aslinda alakasi yok. PffMerak edip durursun. Bence yaptır. Ben olsam adet gününü bekleyemezdim zaten de bence sende bekleyemezsin. Biraz cesarete ihtiyacın var gibi.
Sonuç negatif olsa bile sabırlı ol. Vardır Allah'ın bir bildiği.
İnşallah istediğin gibi olur hersey. Allah sana da nasip eder inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?