Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iki farkli gorus. Ikiside mantikli. Konu sahibide ne yapacagini sasiracak ikimizin sayesinde

Yok canim zaten onu yapacak cesaretimde yok. Bide onceden klomen catlatma ignesi tedavi goruyordum o ladar basit geliyorki o tedavi teste cikmayinca aman diger ay olur diyordum. Simdi bir suru igne ilac insan dusununce aman ikinciye olur diyemiyorsun.

Tamam canim cok sagolun Allah razi olsun

Insallah canim benim valla destekleriniz icin Allah razi olsun

Kayinvalidelerle birlikte oturuyoruz canim annemlerde hemen yan binadalar yani gizlemek gibi birsey mumkun degil malesef

Haklisin canim dun mesela hepimiz vardik annemler kaynanamlar falan . Dedim gidesim yok istemiyorum gitmek . Kayinpederim olma git hersey Allah tan dedi. Esimle konustuk o da hersey Allah tan olumsuz olursada dedi. Sonra annemlere dedim olumsuzu gorunce aglayip sizlamayin birde sizinle ugrasamam dedim . Onlarda sen aglamada dediler yani aslinda onlar beni dusunuyorlar bende onlari

Pozitiften sonra ilaç eklemiyorlar fakat ilaç kesebiliyorlar canım..
Gerçi senin düşüklerin olduğu için ekleyedebilirler..
Sonucun negatif çıkmasından daha kötü şeyler var Allah korusun geciktirirsin sonra dış gebelik falan olur, yumurtalıkların ve tüplerin zarar görür.
Zaten o yüzden takibini yapıyorlar ya..

Ama ne yaparsın; çarşamba test yaptırsan bile aynı gün kese oluşmuyor. Kese için değer 1000 falan olması gerekiyor.
O yüzden sen cumartesi ya da garanti olsun pazartesi gidersin. Zaten tutmamışsa o zamana kadar adet olursun. Gider kan testi yaptırmaz direkt yatarsın ultrasona.. :)

En heveslendiğim şey buda benim. :) Hani insanlar 'Ay adet olamıyordum doktora adet söktürücü yazsın diye gittim. AAA hamilesin demez mi.. Kalp atışını bile duydum çıktım.'
Yani utanmasa cinsiyeti öğrendim diyecekk. Bizim de hep içimiz gidecek bu hikayelere falan bla bla

aynen oyle canim. Annemin zorlayacagini biliyorum mesejlarinizdan sonra biraz kendime geldim. Dunyanin sonu degil ya . Olumsuz alanlar hala yasayorsa bende yasarim heralde. Biraz daha gucumu topladim. Suan olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim. Allah bilir insaAllah tutmustur canim

Annem zaten mecbur goturur . Ona da hak veriyorum esimden cok emegi var. Kar kis demeden hastaneye getirip goturuyor arabasiyla . Ilaclarimi almaya gidiyor yani emegi cok annecigimin . InsaAllah hepimizin yuzu guler sonunda

Annem zaten mecbur goturur . Ona da hak veriyorum esimden cok emegi var. Kar kis demeden hastaneye getirip goturuyor arabasiyla . Ilaclarimi almaya gidiyor yani emegi cok annecigimin . InsaAllah hepimizin yuzu guler sonunda

amin.

iyi haberse sevinirsin. kötü haberse ha şimdiden alıp kendini toparlarsın. bence günü gelince yap testini.

Merak ediyorsun...merakin gidecekse yap ne olacak sanki..umdugun olmaz ise dumura ugrarsin o kadar..

Merak ediyorsun...merakin gidecekse yap ne olacak sanki..umdugun olmaz ise dumura ugrarsin o kadar..
Hayirlisi bakalim . Tets almis eltim carsamba sabahi yaparim artik duruma gore artik ya sevinirim ya uzulurum.baska bir secenek yok sanirim

5 düşük?

Tiroid mi var? Rahim duvarı mı kalın? Lupus hastası mısınız?

Önce düşüklerin sebebini öğrenin
Bana butun doktorlarin soyledikleri tup bebek yaptir embriyolar genetige gitsin dediler . Kotu yumurtalarin dolleniyor dediler cok sukur opudan sonra 10 yumyryam donduruldu. 3 tanesi pgtye gitti 2 tanesi saglam geldi . Bir tanesi transfer edildi. Kan pihtilasmasi olabilir dediler suan igne vuruluyorum gobekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…