Iki farkli gorus. Ikiside mantikli. Konu sahibide ne yapacagini sasiracak ikimizin sayesindeilk tedavim kasımdaydı kimseye söylemedim sadece eşim ablam ben biliyordum
Anneme bile söylemedim
Ama çok pişman oldum bütün stresi tek başıma yaşadım yumurta toplama günümü olsun, transfer gününü hep yanlız geçirdim hep boynu bükük kaldım heycanlarimi kimseyle paylaşamadım
Test günümde bile o negatifi aldım
o acıyı eşimle bi başıma yaşadım
Ocakta olucak transferimi bu sfer söylücez anneme, babama, kV, KP ,görüncem ,ablamlara felan
Hatta kVle anlaşamadığım halde yanıma cagirdim transfer zamanı yanımda bi arkadaş olsun diye sağolsun gelicek oda
Yani iyikide soylemişsin canım heyecanını, sevincini ,üzüntünü paylaşmak iyidir
Aynen doğru söylüyorsunIki farkli gorus. Ikiside mantikli. Konu sahibide ne yapacagini sasiracak ikimizin sayesinde
Yok canim zaten onu yapacak cesaretimde yok. Bide onceden klomen catlatma ignesi tedavi goruyordum o ladar basit geliyorki o tedavi teste cikmayinca aman diger ay olur diyordum. Simdi bir suru igne ilac insan dusununce aman ikinciye olur diyemiyorsun.Ev ortamında olmasa mı acaba?
Ee bu marka kötüymüş diye, kab tahliline kadar yine Ümit olacak.
Direkt kan tahlili olsa, sonucu doktor söylese?
Çünkü sadece negatif demekle kalmaz, eğer öyle çıkarsa.
Sonraki adımlar konuşulur. En azından boşluğa düşmeden diğer eşine atlamış okursunuz birlikte.
Evdeki sonucu kabullenip, doktora gitmek kaç haftanıZı alır?
Pozitifse anında başlanır Doğum planına
InsaAllah canim benimStres yapma.. Allah hayırlı sağlıklı bi evlat versin inşallah...
Tamam canim cok sagolun Allah razi olsunHim. Dr un biliyordur işini o zaman. Sabırlı ol sen yinede. Ben haberlerde izlemiştim. Yalan olmasın yıllarca bebek hayali kuruyorlar ve 60 yaşinda ikiz bebekleri oluyor. Yani Allah ol desin yeter.
Sen yeter ki Allah tan iste. Allah’tan istemek, dilemek günah değil. Sen her fırsatta onunla dertles. Her gun dile. Allahın hoşuna gidermiş kulları dua ettikleri diledikleri zaman. Sakin pes etme
Insallah canim benim valla destekleriniz icin Allah razi olsunCanim benim test gününü geçirme. O gün buraya ya da diğer topice yaz.Giderken,kan verip sonuç beklerken sürekli yaz. Biz de sana yazarız.Birşeylerle meşgul ol sonuç beklerken.Korkunun ecele faydası yok. Asla erteleme canm dr belki ona göre ilaç verir. İnşallah güzel haberlerini alalım..
Kayinvalidelerle birlikte oturuyoruz canim annemlerde hemen yan binadalar yani gizlemek gibi birsey mumkun degil malesefHakkinda hayirlisi olsun. Insallah guzel sonuclar alirsin bu sefer ve birdaha ayni stresi yasamazsin. Ama olurda negatif olursa moralini yuksek tut ve birdaha anlatma kimseye. Biz 3 aylik hamileyken soyledik ailelere bile. Hamileligin Ilk donemi kafam cok rahat gecti
Haklisin canim dun mesela hepimiz vardik annemler kaynanamlar falan . Dedim gidesim yok istemiyorum gitmek . Kayinpederim olma git hersey Allah tan dedi. Esimle konustuk o da hersey Allah tan olumsuz olursada dedi. Sonra annemlere dedim olumsuzu gorunce aglayip sizlamayin birde sizinle ugrasamam dedim . Onlarda sen aglamada dediler yani aslinda onlar beni dusunuyorlar bende onlariilk tedavim kasımdaydı kimseye söylemedim sadece eşim ablam ben biliyordum
Anneme bile söylemedim
Ama çok pişman oldum bütün stresi tek başıma yaşadım yumurta toplama günümü olsun, transfer gününü hep yanlız geçirdim hep boynu bükük kaldım heycanlarimi kimseyle paylaşamadım
Test günümde bile o negatifi aldım
o acıyı eşimle bi başıma yaşadım
Ocakta olucak transferimi bu sfer söylücez anneme, babama, kV, KP ,görüncem ,ablamlara felan
Hatta kVle anlaşamadığım halde yanıma cagirdim transfer zamanı yanımda bi arkadaş olsun diye sağolsun gelicek oda
Yani iyikide soylemişsin canım heyecanını, sevincini ,üzüntünü paylaşmak iyidir
Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.
Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Idrar testi yapsam mesala sali gunu duruma biraz alismis olurmuymYap bence ..
Pozitiften sonra ilaç eklemiyorlar fakat ilaç kesebiliyorlar canım..
Gerçi senin düşüklerin olduğu için ekleyedebilirler..
Sonucun negatif çıkmasından daha kötü şeyler var Allah korusun geciktirirsin sonra dış gebelik falan olur, yumurtalıkların ve tüplerin zarar görür.
Zaten o yüzden takibini yapıyorlar ya..
Ama ne yaparsın; çarşamba test yaptırsan bile aynı gün kese oluşmuyor. Kese için değer 1000 falan olması gerekiyor.
O yüzden sen cumartesi ya da garanti olsun pazartesi gidersin. Zaten tutmamışsa o zamana kadar adet olursun. Gider kan testi yaptırmaz direkt yatarsın ultrasona.. :)
En heveslendiğim şey buda benim. :) Hani insanlar 'Ay adet olamıyordum doktora adet söktürücü yazsın diye gittim. AAA hamilesin demez mi.. Kalp atışını bile duydum çıktım.'
Yani utanmasa cinsiyeti öğrendim diyecekk. Bizim de hep içimiz gidecek bu hikayelere falan bla bla
Annem zaten mecbur goturur . Ona da hak veriyorum esimden cok emegi var. Kar kis demeden hastaneye getirip goturuyor arabasiyla . Ilaclarimi almaya gidiyor yani emegi cok annecigimin . InsaAllah hepimizin yuzu guler sonundaYap bence ..
Annem zaten mecbur goturur . Ona da hak veriyorum esimden cok emegi var. Kar kis demeden hastaneye getirip goturuyor arabasiyla . Ilaclarimi almaya gidiyor yani emegi cok annecigimin . InsaAllah hepimizin yuzu guler sonunda
Tamam canim o zaman carsamba sabahi yaparim varsada buyuk ihtimal cikaramin.
iyi haberse sevinirsin. kötü haberse ha şimdiden alıp kendini toparlarsın. bence günü gelince yap testini.
Merak ediyorsun...merakin gidecekse yap ne olacak sanki..umdugun olmaz ise dumura ugrarsin o kadar..Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.
Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Hayirlisi bakalim . Tets almis eltim carsamba sabahi yaparim artik duruma gore artik ya sevinirim ya uzulurum.baska bir secenek yok sanirimMerak ediyorsun...merakin gidecekse yap ne olacak sanki..umdugun olmaz ise dumura ugrarsin o kadar..
Ben 5 dusuk yaptim. Artik sonuc gormek istemiyorum yani bana desinlerki test gununu 1 yil bekle beklerim sabirla
Bana butun doktorlarin soyledikleri tup bebek yaptir embriyolar genetige gitsin dediler . Kotu yumurtalarin dolleniyor dediler cok sukur opudan sonra 10 yumyryam donduruldu. 3 tanesi pgtye gitti 2 tanesi saglam geldi . Bir tanesi transfer edildi. Kan pihtilasmasi olabilir dediler suan igne vuruluyorum gobekten5 düşük?
Tiroid mi var? Rahim duvarı mı kalın? Lupus hastası mısınız?
Önce düşüklerin sebebini öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?