Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet saçmalama o kadar boşuna mı uğraştın sonucu öğrenmeyeceksen
Ben doktor beni transfere cagirdiginda bile gitmeyecektim biliyormusun biraz daha beklerim dedim kendi kendime.

Bunlar tutunmayi kolaylastirmaya faydali. Sen devam et. Birde simdiden negatife hazirlamissin kendini. Iyi dusun iyi olsun
Bugune kadar iyidim ama iyice bunaldim bunalttilar beni.

Ama pozitifi gördükten sonra kullanılan ilaçlarda var doktor bana reçete vermişti test yap pozitif olursa bu ilaçları kullanmaya başla demişti
Benim negatif oldu ama
Benim dr transferden sonra verdi. 12. Haftaya kadarda ayni ilaclara devam ettim.

Valla size dalga geciyormusum gibi geliyordur belki ama yani kendimi bu kadar aciz hic hissetmedim. Uzerimde sanki cok yuk var ki var da. Kendi adima uzulmem de annem babam kayinpederim esim kaynanam hepai bu kadar hevesliyken bilmiyorum cok zor.
Olur mu canım ne yükü sen çok büyütmuş sün içinde

Evet gerçekten zor bi süreç ama
yapcak bişey yok herşey allahtan o ne derse o olur

Sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş dememiz lazım.

Evet canim keske esimden baska kimse bilmeseydi puff

Ben 5 dusuk yaptim. Artik sonuc gormek istemiyorum yani bana desinlerki test gununu 1 yil bekle beklerim sabirla
Anlıyorum
Ama
Gerçekçi konuşuyorum

Test yapmadın, 10 ay bekledin
Artık anladın gebe değilsin

10ay hayal kurdun, yıkıldın
Vs

2 gün hayal kurdun

Belki başka şansların olacak onları kaçıracaksın

Evet oyleside var tabi. Onceden inanki dayanamazdim kac tane test aldigimi hatirlamiyorum eczane sayemde zengin olmustu.
Yarin eltim test getireyim dedi. Sanirim bu yuzden panik oldum

Insallah canim benim. Bugun evdekilere de soyledim gitmicem diye cocuk gibi inat yaptigimi veya ilgi bekledigimi dusunuyorlar . Aslinda alakasi yok. Pff

Evet ilgi bekliyorsun ama onların sandığı gibi bir ilgi değil. En güzel ilgi Dua dir bazen.
Şimdi okudum yorumda. Düşük sebepleri neydi?

Allahım ayni acıyla sinamasin inşallah seni. Dualarim seninle canım. Güçlü ol ve vücudundaki hücrelere bebeğin için gecvsemelerini söyle. Rahatla ve bol bol dua et.

Evet oyleside var tabi. Onceden inanki dayanamazdim kac tane test aldigimi hatirlamiyorum eczane sayemde zengin olmustu.
Keske kimseye soylemeseydiniz. Oyle daha stresli oluyor.

Dusuk sebeplerim bulunamadi canim yani doktor bir aciklama yapmadi pek. Herseyin hayirlisi olsun. Allah razi olsun hepinizden biraz rahatladim gercekten ya

Ev ortamında olmasa mı acaba?
Ee bu marka kötüymüş diye, kab tahliline kadar yine Ümit olacak.
Direkt kan tahlili olsa, sonucu doktor söylese?
Çünkü sadece negatif demekle kalmaz, eğer öyle çıkarsa.
Sonraki adımlar konuşulur. En azından boşluğa düşmeden diğer eşine atlamış okursunuz birlikte.
Evdeki sonucu kabullenip, doktora gitmek kaç haftanıZı alır?

Pozitifse anında başlanır Doğum planına

Dusuk sebeplerim bulunamadi canim yani doktor bir aciklama yapmadi pek. Herseyin hayirlisi olsun. Allah razi olsun hepinizden biraz rahatladim gercekten ya

Him. Dr un biliyordur işini o zaman. Sabırlı ol sen yinede. Ben haberlerde izlemiştim. Yalan olmasın yıllarca bebek hayali kuruyorlar ve 60 yaşinda ikiz bebekleri oluyor. Yani Allah ol desin yeter.

Sen yeter ki Allah tan iste. Allah’tan istemek, dilemek günah değil. Sen her fırsatta onunla dertles. Her gun dile. Allahın hoşuna gidermiş kulları dua ettikleri diledikleri zaman. Sakin pes etme

Evet koydekilere kadar biliyorlar ariyorlar yani ben bunlardan kaciyorum ama iste
Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah guzel sonuclar alirsin bu sefer ve birdaha ayni stresi yasamazsin. Ama olurda negatif olursa moralini yuksek tut ve birdaha anlatma kimseye. Biz 3 aylik hamileyken soyledik ailelere bile. Hamileligin Ilk donemi kafam cok rahat gecti

Evet canim keske esimden baska kimse bilmeseydi puff
ilk tedavim kasımdaydı kimseye söylemedim sadece eşim ablam ben biliyordum
Anneme bile söylemedim

Ama çok pişman oldum bütün stresi tek başıma yaşadım yumurta toplama günümü olsun, transfer gününü hep yanlız geçirdim hep boynu bükük kaldım heycanlarimi kimseyle paylaşamadım
Test günümde bile o negatifi aldım
o acıyı eşimle bi başıma yaşadım

Ocakta olucak transferimi bu sfer söylücez anneme, babama, kV, KP ,görüncem ,ablamlara felan
Hatta kVle anlaşamadığım halde yanıma cagirdim transfer zamanı yanımda bi arkadaş olsun diye sağolsun gelicek oda

Yani iyikide soylemişsin canım heyecanını, sevincini ,üzüntünü paylaşmak iyidir

Canim benim test gününü geçirme. O gün buraya ya da diğer topice yaz.Giderken,kan verip sonuç beklerken sürekli yaz. Biz de sana yazarız.Birşeylerle meşgul ol sonuç beklerken.Korkunun ecele faydası yok. Asla erteleme canm dr belki ona göre ilaç verir. İnşallah güzel haberlerini alalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…