Saçmalamış olabilir miyim

insanım yani hata yapmış olabilirim sizden fikir almak için yazdım ama burada linçlemeye hazır bi grup var

Çok şükür bende bi sorun yok siz bence sizde kusurlar varki kendiniz överek bunu kapatıyorsunuz
Bebeğimle ilgilendiğim için hızlı hızlı yazıyorum

Çok şükür bende bi sorun yok siz bence sizde kusurlar varki kendiniz överek bunu kapatıyorsunuz
Bebeğimle ilgilendiğim için hızlı hızlı yazıyorum
Anlamıyorsunuz-yanlış anlıyorsunuz-saptırıyorsunuz-haksızca itham ediyorsunuz, daha ne sorununuz olacak?
Ben kendimden örnek verdiğimde bunu övünmek olarak algılıyorsanız komplekslisinizdir. Eşiniz gibi çocuğuna sinmiş elalemin kokusundan rahatsız olan insanlar var birde siz varsınız işte
Benim kusurlarım sizi mutlu mu edecek? Ne faydası var size?

Her biriyle sarilip opüsunce ailecek gidip duş mu aliyosunuz?

Bence asıl mevzu parfüm olayı değildi.
Önceden dolmuşsunuz sonra patlamışsınız karşılıklı
Ki yazmışsınız zaten kayınvalide olayından beri böyleyiz diye
Hiç böyle yorum yazmam ama biraz serin durun, kavgaya yer aramaya çalışmayın.
Kayınvalidenin evliliğinizin ortasına dinamit yerleştirmesine izin vermeyin.

Yeter artık ben bebeğim biraz huzursuz olduğu için uzun uzun yazamıyorum anlamamış gibi görünüyor olabilirim. siz nerden biliyorsunuz benim eve gelince bebeği yıkamayacağımı zaten hergün yıkıyorum evdeyken bile dışarıdan gelince mi yıkamayacam . Siz harbiden kusurlusunuz gidin başka konulara yorum yapın

benim de kokumu herkes tanır geçen bir tanıdığımın evine gitmiştim kızı aa burda x mi vardı o gibi kokuyor demiş. kadın çok net bir koku kullanıyor olabilir

Sağolun ben böyle fikir istemiştim ama anneliğime laf ediliyor

Sağolun ben böyle fikir istemiştim ama anneliğime laf ediliyor
Yani sizde hata var evet
Eşinizin yerinde kim olsa sinirlenir bu itham karşısında
Ama ikinizinde henüz önceki tartışmaların etkisinde olduğunuzda bir gerçek

Ilk bebek mi? Kac yillik evlisiniz? Yaşlar kac?

Evet sacmalamissiniz. Uzatmayin bence.

Bazen başka konulardan dolunca böyle ufak şeyler bile batıyor insana. Eşinizin kötü bi niyetle söylediğini düşünmüyorum. Ufak bir özür dileseniz ve söylediğine çok üzüldüğünüzü anlatsanız o da kendi dediği için özür diler eminim.

Aynen öyle oldu kendisinden özür diledim oda dedikleri için özür dilerim dedi . Konuyu kapattık

Çocuk olunca tartışma daha çok oluyor, bu kadar basit şeyler için boşanma lafını agzınıza almayın. Artık çocuğunuz var, kendiniz halledemiyorsanoz da terapiye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…