saçmalık değilde nedir?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Birbirimizi tanımaya calısan iki insanız karşılıklı sorular soruyodk birbirimize annesinin ismini sordum babasının ismini sordum söyledi sonra kız kardeşlerinin ismini sordum buda bana kalsın simdilik benimle ilgili bazı seyler hemen bilme dedi bende bu dediğin sacmalık konusmk istemyrm iyi geceler dedm ods açıklama yapmak zorunda değilm iyi geclr dedi. Ya kızlar ben mi abarttm sizce bi insan niye kız kardeşlerinin ismini söylemez ki güvenmediğini göstermez mi bu yada ciddî düşünmediğini siz olsanız tepkiniz ne olrdu?

Son düzenleme:
Bence şaka yapmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış.
Tabi böyle bir cevabın ancak şaka olmasını umduğumdan da kaynaklı olabilir düşüncem.

Dersin ki facesinin sifresini sordun maaşini sordun.. ay cok sacma ya demekki ciddi dusunmuyordu.

sizin bu soruları ardı ardına sormanız sanırım ona itici gelmiş.
ama onun da bu tavrı çok acayip. ne demek oda bana kalsın. sinir bozucu gercekten.
bu bahsettiğiniz kişi koç burcu olabilir mi ? nedense anlattıklarınızdan öyle çıkardım.
onlarda vardır ancak böyle densizlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…