- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Dersin ki facesinin sifresini sordun maaşini sordun.. ay cok sacma ya demekki ciddi dusunmuyordu.Birbirimizi tanımaya calısan iki insanız karşılıklı sorular soruyodk birbirimize annesinin ismini sordum babasının ismini sordum söyledi sonra kız kardeşlerinin ismini sordum buda bana kalsın simdilik benimle ilgili bazı seyler hemen bilme dedi gülümsedi bende bu dediğin sacmalık konusmk istemyrm iyi geceler dedm ods açıklama yapmak zorunda değilm iyi geclr dedi. Ya kızlar ben mi abarttm sizce bi insan niye kız kardeşlerinin ismini söylemez ki güvenmediğini göstermez mi bu yada ciddî düşünmediğini siz olsanız tepkiniz ne olrdu?
Kiz kardeslerinin ismi neydi ki acepGizem yaratmak istemis zaar
Sanal falan değil yüz yüze görstğm biri üstüne görstüğümz gün kız kardeslermle de tanısırsn demsti simdi böyle demesi cok şaşırttıYuzyuze gorustugunuz birisimi yoksa sanal ortamdanmi bahsediyosunuz.
Zamanla taniyalim demek istedi heralde yada faceten falan bakarsiniz diye cekindimi bi acikmi var acaba :)Sanal falan değil yüz yüze görstğm biri üstüne görstüğümz gün kız kardeslermle de tanısırsn demsti simdi böyle demesi cok şaşırttı
Kızkardeşinin ismini neden sordunuz ki
Ailesini tanımak amaclı sordum art niyetle sormadım da bunda ne kötülük olablrki söylemyr?Kızkardeşinin ismini neden sordunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?