- 20 Ocak 2014
- 3.168
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Şöyle ki; biz eşimle tanışma aşamasındayken. Anasının-babasının,bacısının isimlerini vs.. söylememişti. Ben 2 yıl sonra öğrendm. O zaman birbirimize daha yakındık. Birbirimize daha da alışmıştık. 1. ihtimal budur diye yazdım. 2.side kendince soğuk şaka yapmısra olabilir.Guven sorunu derken.
' sana guvenmiyorum kiz kardesimin ismini kullanip banka felanda soyabilirsin yani" gibimi?
Bi ismini soylemekte ne varki ya.
Şöyle ki; biz eşimle tanışma aşamasındayken. Anasının-babasının,bacısının isimlerini vs.. söylememişti. Ben 2 yıl sonra öğrendm. O zaman birbirimize daha yakındık. Birbirimize daha da alışmıştık. 1. ihtimal budur diye yazdım. 2.side kendince soğuk şaka yapmısra olabilir.
Ne var canim insan merak eder, etmesede laf olsun torba dolsun diye sorar yani..Bence sorulariniz garip olmus.
AynenNe var canim insan merak eder, etmesede laf olsun torba dolsun diye sorar yani..
Ayy erkekler bazen oyle sacmalar, genleri bozuk takilma he de gec boyle ufak seylere sonra tribal enfeksiyonluya cikariyolar adimizi..Aynenzatn konusacak konu bulamamaktan şikayetcydik bnde sordum öyle. Sizce o niye böyle yapmıs olabilir?
Hayr 25 yasında o bende 22Lisede misiniz?
O zaman bu çocukça tripleri bırakmanın vakti gelmiş.Hayr 25 yasında o bende 22
Tamam ama niye söylemiyr ki kız kardeslerinin ismini cok kırıldım siz olsanız takılmz mısınız böyle bir durumaO zaman bu çocukça tripleri bırakmanın vakti gelmiş.
Takılmam.Tamam ama niye söylemiyr ki kız kardeslerinin ismini cok kırıldım siz olsanız takılmz mısınız böyle bir duruma
soracak o kadar sey varken anasının babasının ıdısının dıdısının ısmıne ne gerek var ???? ben nısanlandıktan sonra ogrendım ısımlerını oncesınde bır ıkı kere gorusmustuk zaten ısımlerı aklımda tutamam cokta onemlı degıl benım ıcın ısmı cısmı ...Birbirimizi tanımaya calısan iki insanız karşılıklı sorular soruyodk birbirimize annesinin ismini sordum babasının ismini sordum söyledi sonra kız kardeşlerinin ismini sordum buda bana kalsın simdilik benimle ilgili bazı seyler hemen bilme dedi bende bu dediğin sacmalık konusmk istemyrm iyi geceler dedm ods açıklama yapmak zorunda değilm iyi geclr dedi. Ya kızlar ben mi abarttm sizce bi insan niye kız kardeşlerinin ismini söylemez ki güvenmediğini göstermez mi bu yada ciddî düşünmediğini siz olsanız tepkiniz ne olrdu?
Birbirimizi tanımaya calısan iki insanız karşılıklı sorular soruyodk birbirimize annesinin ismini sordum babasının ismini sordum söyledi sonra kız kardeşlerinin ismini sordum buda bana kalsın simdilik benimle ilgili bazı seyler hemen bilme dedi bende bu dediğin sacmalık konusmk istemyrm iyi geceler dedm ods açıklama yapmak zorunda değilm iyi geclr dedi. Ya kızlar ben mi abarttm sizce bi insan niye kız kardeşlerinin ismini söylemez ki güvenmediğini göstermez mi bu yada ciddî düşünmediğini siz olsanız tepkiniz ne olrdu?
Bu denli şüpheci yaklaşmamıştım :)Benim aklima nedense " kesin sosyal medyada aratir simdi kardesimi" diye dusunms olmasi geldi.
Bide evli cikiyomus, yada ne biliyim nisanli.
" buda abimin nisanindan kareler" diye fotograflar varsa kizin duvarinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?