- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
1 aydır görsyrz zatn böyle seyleri astığomZamanla taniyalim demek istedi heralde yada faceten falan bakarsiniz diye cekindimi bi acikmi var acaba :)
Hayır başak burcu kendisi bende anlayamadım simdiye kadar hic böyle sinir bozucu bi cvp vermemsti ya bide bulstuğmz gün kız kardeslerimle tanısırsn diyen insan isimlerini söylemiyor bu cok garibime gittisizin bu soruları ardı ardına sormanız sanırım ona itici gelmiş.
ama onun da bu tavrı çok acayip. ne demek oda bana kalsın. sinir bozucu gercekten.
bu bahsettiğiniz kişi koç burcu olabilir mi ? nedense anlattıklarınızdan öyle çıkardım.
onlarda vardır ancak böyle densizlikler
sizin bu soruları ardı ardına sormanız sanırım ona itici gelmiş.
ama onun da bu tavrı çok acayip. ne demek oda bana kalsın. sinir bozucu gercekten.
bu bahsettiğiniz kişi koç burcu olabilir mi ? nedense anlattıklarınızdan öyle çıkardım.
onlarda vardır ancak böyle densizlikler
Birbirimizi tanımaya calısyrz gercktn merak ettm baya ciddiyz cünkü bizGerçekten merak mı ettin.Yoksa laf olsun diye mi sordun
oldu mu şimdi bu
densizlikmiş alındım bak
bence tüm densizlikler dengesizlikler terazilere yüklenmiş.
Ailesine benden bahsetms babalarımız tanısıyor zaten konusrkn babası memkettb dönmstü bugn laf arasında sordm ailesini ne varki bunda oda bnmkileri sordu karsılıklı yaniAnlamadığım noktalar var.
Neden bir aydır tanıdığınız birine ailesini kardeşini dıdısını soruyorsunuz? Bir ay ciddiyet falan lafı için çok erken. Üstelik muhabbet esasında söylese neyse de sorgu memuru gibi de sormanız enterasan geldi bana.
Hayır espri yapmadı normal konsydk öyle espri yapan biri değilki normaldede gülücük koydu fakat utangc gülmseme var ya whatspta hani onu koydu espri deildibence espiri yapmış,sizde saçmalık buuuu deyince oda terslemiş.
bir smiley e bukadar anlam yüklemeyin ya. ohhoo ben neler koyuyorum her gün gelişine sallıyorum tüm ifadeleriHayır espri yapmadı normal konsydk öyle espri yapan biri değilki normaldede gülücük koydu fakat utangc gülmseme var ya whatspta hani onu koydu espri deildi
İsimlerden baslamadım tanımaya hatta bu sona kalms bisey sassırdı da sorunca aa babamın ismini nasıl bilmiysn babalarımz o kadr tanısıyor dedi .Bir adami tanimaya niye anne baba kizkardes isimlerinden başladınız ki?? Yani konusacak onca konu varken??
Ha ama onun tepkisi cok sacma evet..
yok sözüm meclisten dışarıydı özür dilerim
genelleme yapmak istemedim aslında fakat hayatımda bir koç burcu gerçeği var.
çok üzdü beni
Kadınları çok iyidir iyi dostlardır. hep yakin bayan arkadaslarim bu burctan çıkar.yok haklısın fena bi burçtan bahsediyoruz. kendimden cok memnun degilim degiştirmek isterdimerkekleri daha fenadır eminim ki.
Kadınları çok iyidir iyi dostlardır. hep yakin bayan arkadaslarim bu burctan çıkar.
Ama erkekleri cidden çok fazla zorluyorlar. Neyse fazla konuşmayım konu sahibi arkadasim kızmasin konuyu burclara kaydirdim
aranızda güven sorunu olabilir. ya da o anda kendince soğuk esppride yapmış olabilir. Çok takıntılısınız. Bence üstüne gitmeyin. Böyle ufak tefek şeyler için... zamanla taşlar yerine oturur ya da dağılıp gider. Dua edin. Hakkınızda HAYIRLISI olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?