Saçmalık

Bunu yetkiliye mesaj at.
Böyle konu açmakta yasak .
Yine ban alabıılırsın .

Ayrıca ben ban aldığımda illa yönetım mesaj atıyor neden ban aldığımla alakalı ..
Sana gelmıyor mu??

bir iki sefer bende ban landım ama neden banlandgımı bilemedim , nereden görüyürsunuz

bir iki sefer bende ban landım ama neden banlandgımı bilemedim , nereden görüyürsunuz
Ban yedıgımde mune den mesaj gelıyor 'Özel mesaj '
En son 1,5 yıl önce ban aldım . Şuan değiştim bilmiyorum .
Mesaj gelırdı ve hangı konudan veya mesajdan ban aldıysam o mesaja yönlendırılirdim.

Bende birkaç kez sebepsiz yere ban aldığımı düşündüm. Arada uygunsuz yorumlarım da var yabi yalan yok, FAKAT benden beter yorum yapanlar ise elini kolunu sallaya sallaya forumda takılıyordu :KK70:Where is the mantık???
Mune Mune abla kusura bakma ama bu yıllardır içimde sakladığım fakat bir türlü sana söyleyemediğim bir mesele.....:KK23:
:KK23::KK23:

Ceza bitince özel mesajdan görüyorsunuz.
Mune mesaj atıyor..
Link veriliyor ona tıklayınca hangi konudan hangi mesajdan ceza alındığı görülüyor..

yeter arttık saçma sapan nedenlerden ötürü ceza alıyorum en son açtığım konu da ki yorumumla ceza aldım bir haftadır aktif değildim hayır benim orda bir tane yorumum ya var ya yok polemik yok birşey yok ben uzaklaştırılıyorum o zaman uygunsuz yorumumu alıntılayın bu yüzden deyin açıklama yapın yani sıkıldım artık bu durumdan

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/var-mi-aranizda-yaptiran.1058314/ bu konunuzu BDV'ye açarsanız ceza alırsınız. Şu anda ceza alma sebebiniz ise yine aynı sebep.

Ceza bitince özel mesajdan görüyorsunuz.
Mune mesaj atıyor..
Link veriliyor ona tıklayınca hangi konudan hangi mesajdan ceza alındığı görülüyor..

bu aramızda sırdı ! neden açıkladın ki ? O linki tıklamalarını istemiyorduk biz. Bırak bunu bilmeden bize aklına geleni yazsın...

Alla Alla .
Ben 1,5 yıl önce burdayken çok ban alırdım ve neden ban aldığım mesaj atılırdı.
Değişti sanırım bu sene geldğimden beri heeç ban almadım

Yönetimden gelen mesajları engellemiştir. Gelmez olur mu ?

Kaç kez bdv ye açtığım yanlış konu oldu ban almadım konum taşındı sadece

aynı zaman da yanlış bilgi veriyorsunuz. 4 kez bu sebeple ceza almışsınız ceza puanınıza bağlı olarak banlanmamanız ceza almadınız anlamına gelmez. Fakat her konunuzu buraya açmanızdan dolayı hali hazırda 4 cezanız var.

Valla bencede bazen bir gariplik oluyor . Geçen bir konuda bana yazdıkları mesajın tamamı büyük harflerle yazılmıştı . Site kurallarına göre bu yasak değil mi bağırarak konuşma sayılıyormuş. Neyse bende bunu şikayet ettim ve hiç birşey yapılmadı ben yapsam kesin ban yerdim

5 senede sadece 1 tane cezanız var ve siz hata yaptığınızda affetmeyip ceza mı veriyoruz ? Bunu yazarken insan biraz elini vicdanına koyar.

Büyük harfli yazmak yasak, bu tekrarlanıyor mu ona bakıyoruz, o kullanıcının mesleğine bakıyoruz. Muhasebeci ise sürekli büyük harf kullandıklarını bildiğimizden ona göre hareket ediyoruz.

Back
X