- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok canımmAksini belirten olmadı zaten.
Napim konu yok o gelene kadar arkadaşları aydınlatıyorumMune hanımın veliahtı maşallah![]()
İşte bu yüzden derdinizi anlatırken bile agresifsiniz.Ok canımm
Bunu yetkiliye mesaj at.
Böyle konu açmakta yasak .
Yine ban alabıılırsın .
Ayrıca ben ban aldığımda illa yönetım mesaj atıyor neden ban aldığımla alakalı ..
Sana gelmıyor mu??
Hangimiz agresifiz acaba resmen üzerime yürüyorsunuz ben muhattab olmamak için uzatmak istemiyorum tabi anlayana...İşte bu yüzden derdinizi anlatırken bile agresifsiniz.
Ban yedıgımde mune den mesaj gelıyor 'Özel mesaj 'bir iki sefer bende ban landım ama neden banlandgımı bilemedim , nereden görüyürsunuz
hı hı kesin öyleHangimiz agresifiz acaba resmen üzerime yürüyorsunuz ben muhattab olmamak için uzatmak istemiyorum tabi anlayana...
Napim konu yok o gelene kadar arkadaşları aydınlatıyorum![]()
![]()
Yok beee ben ki 1,5 yıl önce atıldıydım site denGizli sağ kolu musun yoksa kız itiraf et![]()
Sen büyüksün ablahı hı kesin öyle![]()
bir iki sefer bende ban landım ama neden banlandgımı bilemedim , nereden görüyürsunuz
yeter arttık saçma sapan nedenlerden ötürü ceza alıyorum en son açtığım konu da ki yorumumla ceza aldım bir haftadır aktif değildim hayır benim orda bir tane yorumum ya var ya yok polemik yok birşey yok ben uzaklaştırılıyorum o zaman uygunsuz yorumumu alıntılayın bu yüzden deyin açıklama yapın yani sıkıldım artık bu durumdan
Ceza bitince özel mesajdan görüyorsunuz.
Mune mesaj atıyor..
Link veriliyor ona tıklayınca hangi konudan hangi mesajdan ceza alındığı görülüyor..
Alla Alla .
Ben 1,5 yıl önce burdayken çok ban alırdım ve neden ban aldığım mesaj atılırdı.
Değişti sanırım bu sene geldğimden beri heeç ban almadım
Kaç kez bdv ye açtığım yanlış konu oldu ban almadım konum taşındı sadece
İşte bak KAÇ KEZ diyorsun .
1 -2 tolerans göstermışler .
Sonunda cezayı vermişller.
Valla bencede bazen bir gariplik oluyor . Geçen bir konuda bana yazdıkları mesajın tamamı büyük harflerle yazılmıştı . Site kurallarına göre bu yasak değil mi bağırarak konuşma sayılıyormuş. Neyse bende bunu şikayet ettim ve hiç birşey yapılmadı ben yapsam kesin ban yerdim