- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Başka Bi konu açmış sosyal bilgiler öğretmeniyim demiş orda.ordan şeyettimmat öğretmenı dıyorlar :) baktım bı tane rıze kökenli biri cıktı.yanlış mı stalk yaptık leen yoksa...kım ortaya attı lan su yalan ıhbarı :)
hani aşık olanlarla empati yapıyorduk yoksa o sadece witchunt in konusu için mi gecerliydi
Siz kuyrugu salliyorsunuz adama. Sonrada evli diyorsunuz. Senin gibi biri yuzunden benimde yuvam yikildi. 5 yasindaki oglumla ortada kaldim zamaninda. Simdi sakin ben kotu bir sey yapmiyorum demeyin. Bu dunyanin diger tarafida var. Allah islah etsin seni..bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc
edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama
EDIT:ARKADASLAR..yanlis ifade ettim okuyunca size evlenmis bosanmis bi kizi olan biri olarak hak verdim.COK HAKLISINIZ BOYLE DUSUNMEK BILE COK KOTU..BASKASININ ESIYLE ILGILI COK CIRKIN.ben nirmal davranacagim farkindalik yarattiniz basta kizdim ama tesekkur ederim.haklisiniz meyletmek bile cirkin.COK TESEKKUR EDERIM
Okuduklarını tamamen yanlış algılamışsın
Evli bir kadın/erkek bir başkasına aşık olmasına açılmasına vs yada tam tersi duruma destek bir tane mesajımı bulamazsın
Empati yapmanı istediysem farklı bir açıdandır mutlaka
Witch evli birine aşık oldum demiş bende yürü be kim tutar senimi demişim
Sizede bu konuda empati yapın destek çıkınmı demişim
Hayırdır?
Adamın evli olması kadını etkilemedi madem ona rağmen hoşlandı diyelim bunu da adama belli etti adam adam gibi biriyse ilgilenmemesi gerek zaten o fanuslara eşleriniz adam gibiyse ihtiyacınız olmaz :) konu sahibi senin de sinsi olup adamı karısından ayırıp metreslikten ikinci eşliğe terfi edebileceğini zannetmiyorum boşuna buralara yazıp milleti de sinirlendirmeBöyle konuları okumuş, çevresinde bir sürü evli erkeklerle ilişki yaşanmasına şahit olmuş, kıskançlık duygusu yüksek olan, herşeyden nem kapan eşlere kocanızı fanusa koyun diyorsunuz
Biz psikopata bağlamayalım da kim bağlasın, aha yazmış işte adam evli diye,neyi değiştirmiş adamın evli olması??
Şu dört gözle beklediğimiz Fanusu icat etsinler artık
Benim kocişim yapmaz zatenAdamın evli olması kadını etkilemedi madem ona rağmen hoşlandı diyelim bunu da adama belli etti adam adam gibi biriyse ilgilenmemesi gerek zaten o fanuslara eşleriniz adam gibiyse ihtiyacınız olmaz :) konu sahibi senin de sinsi olup adamı karısından ayırıp metreslikten ikinci eşliğe terfi edebileceğini zannetmiyorum boşuna buralara yazıp milleti de sinirlendirme
Bu ara anlatmam açıklamam gereken çok şey oldu hayatımdahı hı eminim bulamam
neyse ben diyeceğimi dedim
Siz kitap okuduğunuz için mi Türkçeyi bu kadar güzel kullanıyorsunuz? Tamam herkes kitap okusun sizde biraz ahlak okuyun diyeceğimde onunda kitabı yok.BAYANLAR YAZDIGIMI ALGILAMADAN EVLI YI GORUP ATLIYORSUNUZ.BIRAZ KITAP OKUYUN ARTIK CEVAPLARINIZI OKUMUYORUM ACIKCASI.NE SORDUM NE CEVAP ALDIM.SACMALIK
Kadinsin kendine deger koy o adam baskasinin nikahli esi baska kadinin erkegi ne hakla ne mantikla evli oldugunu bile bile asik oldum bilmem ilgi duyuyorum fln diyorsun ayip ayip bide adamin face ini whatsap ini takip etmek ten bos bos anlamlar yuklemekten vazgec adam baskasinin esi baska kadinin erkegi yeter be evli adamlardan ne istiyorsunuz arkadas evli adi ustunde tovbe ya sabirbastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonuc
edit:arkadaslar sorum anlasilmadi sanirim.adamin bana ilgisi var mi gercekten bana mi oyle geliyordur?ilgisi varsa da yoksa da farketmez.asik da olsam olsem de farketmez..benim ilgim var diye ben mi buna yoruyorum her seyi?ben adamin ilgisi var diye dusundugumden soguk davraniyorum komik oluyordur.normal davranayim wger yoktursa ilgisi anlatabildim mi.ben manyakliktan mi yanlis anliyorum
edit2:arkadaslar adami ayartmiyorum is yerinde normal davranayim adama kossam.kosardim zati bir yildir alla alla acik da yaziyorum ama
EDIT:ARKADASLAR..yanlis ifade ettim okuyunca size evlenmis bosanmis bi kizi olan biri olarak hak verdim.COK HAKLISINIZ BOYLE DUSUNMEK BILE COK KOTU..BASKASININ ESIYLE ILGILI COK CIRKIN.ben nirmal davranacagim farkindalik yarattiniz basta kizdim ama tesekkur ederim.haklisiniz meyletmek bile cirkin.COK TESEKKUR EDERIM
hasbinallah evli oldugunu bile bile asik olmadim bilmiyodum.Kadinsin kendine deger koy o adam baskasinin nikahli esi baska kadinin erkegi ne hakla ne mantikla evli oldugunu bile bile asik oldum bilmem ilgi duyuyorum fln diyorsun ayip ayip bide adamin face ini whatsap ini takip etmek ten bos bos anlamlar yuklemekten vazgec adam baskasinin esi baska kadinin erkegi yeter be evli adamlardan ne istiyorsunuz arkadas evli adi ustunde tovbe ya sabir
herkes sizin yazdiginiz önceki mesaji gormemistir.tek tek okunmuyor sayfalar.ilk yazdiginiza dayanarak yorumlar yapilmis.umarım son yazdiklarinizda gercekten samimisinizdir.yasinizin cok küçük olduğunu düşünmüştüm.cok sasirdim bisanmis bir cocuk annesiymiysiniz.sırf hayatınızda biri olsun diye yanlış seyler yapamayin.hayatinizdaki bosluklari eksiklikleri hatalarla yanlislarla dolduramazsiniz.evladiniza sarilin ve dua edin.Allah karsiniza düzgün kiymet verecek evladiniza size sevgi saygi gosterebilecek "bekar" birini nasip etsin.umarim en kisa zamanda o insani bulursunuz ama bu bahsettiginiz ve onun gibi evlu insanlardan uzak durun.hem kendiniz hem evladiniz hemde baska kadinlar ve evlatlari icin..Ben yorumlardan sonra dusunmenin bike yanlis olduguna karar verdim ve yazdim.sizler nasil insanlarsiniz ki bu yorumlari ustune yapabiliyorsunuz.yanlistir dusuncesi bile evet.ki ben evli oldugunu ogrendikten sonra hicbir atraksiyonda bulunmadim.soz yazmam vs evli oldugunu bilmeden onceydi.sevsem de uzak durdum sonrasinda.sonra bana mi.oyle geliyor ben mi anlamlandirdim diye sorayim dedim.bosa adama kotu davranmayayim dedim.iyi yorum yapan herkese tesekkurler.hala hakkimda olumsuz yazanlara hakkim haram olsun.
ayrica degisik insanlari bulup haklarinda olumsuz seyler yazmayin.vebal altindasiniz.yonetimden ricam konu kapatilsin.
var canım açsın kutsal kitabımızı okusunSiz kitap okuduğunuz için mi Türkçeyi bu kadar güzel kullanıyorsunuz? Tamam herkes kitap okusun sizde biraz ahlak okuyun diyeceğimde onunda kitabı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?