sacmaliyor muyum?ilk defa birilerine anlatmaya karar verdim.

bırakin evli olmayı sevgilisi olan birinin yanından bile gecmezdik ahlaki değerlerimiz ne zaman bu kadar çöktü kadınsınız ve bir kadına zarar veriyorsunuz.
ahlak,vicdan,insaniyet var mi sizde önce bunu sorgulayin bunlari olmayan birisinin duygularida saf temiz olmaz zaten ask da olmaz

hani aşık olanlarla empati yapıyorduk yoksa o sadece witchunt in konusu için mi gecerliydi

Okuduklarını tamamen yanlış algılamışsın
Evli bir kadın/erkek bir başkasına aşık olmasına açılmasına vs yada tam tersi duruma destek bir tane mesajımı bulamazsın

Empati yapmanı istediysem farklı bir açıdandır mutlaka

Witch evli birine aşık oldum demiş bende yürü be kim tutar senimi demişim
Sizede bu konuda empati yapın destek çıkınmı demişim

Hayırdır?

Siz kuyrugu salliyorsunuz adama. Sonrada evli diyorsunuz. Senin gibi biri yuzunden benimde yuvam yikildi. 5 yasindaki oglumla ortada kaldim zamaninda. Simdi sakin ben kotu bir sey yapmiyorum demeyin. Bu dunyanin diger tarafida var. Allah islah etsin seni..

hı hı eminim bulamam
neyse ben diyeceğimi dedim

Adamın evli olması kadını etkilemedi madem ona rağmen hoşlandı diyelim bunu da adama belli etti adam adam gibi biriyse ilgilenmemesi gerek zaten o fanuslara eşleriniz adam gibiyse ihtiyacınız olmaz :) konu sahibi senin de sinsi olup adamı karısından ayırıp metreslikten ikinci eşliğe terfi edebileceğini zannetmiyorum boşuna buralara yazıp milleti de sinirlendirme

Evli olduğunu bilmiyodun madem öğrendikten sonra senin ona karşı ilginin bitmesi lazım değil mi ayrıca sen hoslandigin için sana öyle gelmiş her hareketinden bir anlam çıkarırsınız. Şimdi sen bu empati yap ve hoslandigi adamın karısının yerine kendini koy yaptığın çok kötü bir şey hisden ibaret olsa bile yaptığını son derecede yanlış buluyorum. Rabbim sen kocalarımizi muhafaza et başka da diyecek sözüm yok

Benim kocişim yapmaz zaten
Tövbe Estağfirullah, Yapmaz diye umuyorum Allah şaşırtmasın ama genel olarak benim kıskançlığımın sebebi beni aldatacak olması ya da ihtimali değil, bir kedi nasıl yavrusuna yaklaştırmaz öyle bir iç güdü işte.
Yoksa aldatılmalar için fikrim nettir, kadın suçlu deyip erkeğin affedilmesini de hazmedemem, erkektir en büyük suçlu,hayır diyecek şerefe sahip olmalı. Kadınlarda da bir zahmet evli erkekleri baştan çıkarmayacak ahlak olmalı.

hı hı eminim bulamam
neyse ben diyeceğimi dedim
Bu ara anlatmam açıklamam gereken çok şey oldu hayatımda
Bu en gereksizi
Kusura bakma jessey
Evet söyleyeceğini söyledin benimde şuan ne düşündüğün umrumda değil
Konuda dağılmasın
Güzel günler

BAYANLAR YAZDIGIMI ALGILAMADAN EVLI YI GORUP ATLIYORSUNUZ.BIRAZ KITAP OKUYUN ARTIK CEVAPLARINIZI OKUMUYORUM ACIKCASI.NE SORDUM NE CEVAP ALDIM.SACMALIK
Siz kitap okuduğunuz için mi Türkçeyi bu kadar güzel kullanıyorsunuz? Tamam herkes kitap okusun sizde biraz ahlak okuyun diyeceğimde onunda kitabı yok.

Kadinsin kendine deger koy o adam baskasinin nikahli esi baska kadinin erkegi ne hakla ne mantikla evli oldugunu bile bile asik oldum bilmem ilgi duyuyorum fln diyorsun ayip ayip bide adamin face ini whatsap ini takip etmek ten bos bos anlamlar yuklemekten vazgec adam baskasinin esi baska kadinin erkegi yeter be evli adamlardan ne istiyorsunuz arkadas evli adi ustunde tovbe ya sabir

Ben yorumlardan sonra dusunmenin bike yanlis olduguna karar verdim ve yazdim.sizler nasil insanlarsiniz ki bu yorumlari ustune yapabiliyorsunuz.yanlistir dusuncesi bile evet.ki ben evli oldugunu ogrendikten sonra hicbir atraksiyonda bulunmadim.soz yazmam vs evli oldugunu bilmeden onceydi.sevsem de uzak durdum sonrasinda.sonra bana mi.oyle geliyor ben mi anlamlandirdim diye sorayim dedim.bosa adama kotu davranmayayim dedim.iyi yorum yapan herkese tesekkurler.hala hakkimda olumsuz yazanlara hakkim haram olsun.
ayrica degisik insanlari bulup haklarinda olumsuz seyler yazmayin.vebal altindasiniz.yonetimden ricam konu kapatilsin.

hasbinallah evli oldugunu bile bile asik olmadim bilmiyodum.

Senin kimsede hakkin yok ki haram olsun yazdigini bastan oku beddualarinda senin olsun anlamlandirdim diyorsun ya sen o adama duygularin var ondan dolayi hep biseyleri yanlis anliyorsun bence adamla konusma bile tehlike iceriyorsun

herkes sizin yazdiginiz önceki mesaji gormemistir.tek tek okunmuyor sayfalar.ilk yazdiginiza dayanarak yorumlar yapilmis.umarım son yazdiklarinizda gercekten samimisinizdir.yasinizin cok küçük olduğunu düşünmüştüm.cok sasirdim bisanmis bir cocuk annesiymiysiniz.sırf hayatınızda biri olsun diye yanlış seyler yapamayin.hayatinizdaki bosluklari eksiklikleri hatalarla yanlislarla dolduramazsiniz.evladiniza sarilin ve dua edin.Allah karsiniza düzgün kiymet verecek evladiniza size sevgi saygi gosterebilecek "bekar" birini nasip etsin.umarim en kisa zamanda o insani bulursunuz ama bu bahsettiginiz ve onun gibi evlu insanlardan uzak durun.hem kendiniz hem evladiniz hemde baska kadinlar ve evlatlari icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…