- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
engellemedim adami ben paranoyagim diye engelliym miEvli olduğunu öğrendiğiniz ve her yerden engellediğiniz an hangi aralığa denk geliyor?
Neyse bişey demeyeceğim.
iyimisin arkadaşım sen???bastan soyleyeyim adam evli.
benden daha ust bir pozisyonda calisiyor.ben izindeyken sirkete gittigimde bir islem icin tanistik.bekar saniyordum cok etkilendim adamdan simsek cakti sanki gorunce neyse sonra benim numaram onda yok ama ulasabilir isterse o da var.ben facebooktan arada bakmaya basladim iznim boyunca bu arada evli olduguna dair hicbir sey yok.neyse bi gun whatsapp durumuma bir soz yazdim onun da takip ettigi bi yazardan.durumunu cevap gibi yapti hemen facebooktan.dikkatimi cekti denedim baska bisi yaptim yine cevap gibi bir degisiklik ondan.sonra hic yer bildirimi yapmaz yer bildirimi yapmis ben de whatsap resmimi uzakta bir yerdeydim oranin resmi yaptim kaldirdi yer bildirimini vs.boyle seyler hatirlamiyorum uzerinden cok gecti.
yalniz mesela ben onu arayinca numarami kaydetti gibi hissettim bi gun aramam gerekti whatsap resmi gorunmez olmuatu o gun kaydetti de gorundu sanki.gerci onceden de gorunuyordu bi ara kapanmisti.benimle alakali iyi bisi olunca sarki paylasip uzerine not yaziyor.tartistik carsamba gunu mesela whatsapp durumu icimden gidiyorsun artik gibi bisi yazmis yani uzun cok da kisalttim.
ya bana sana yaklasamiyorum iletisim kurmuyorsun kesip atiyorsun vs gibi seylerde soyledi.ben ters ters davrandim resmen.
ya ben ters davraniyorum ister istemez.ya icim gidiyo o ayri.yalan soyleyecek degilim.ama evli diye soguk davraniyorum ama bildiginiz asigim
sorum su benim ilgim var diye bana mi oyle geliyor yoksa adam benimle ilgileniyor mu?bi defa da kapinin arkadasindan bana bakarken yakaladim ama emin degilim o tarafa bakmiyordum yandan gecerken yan tarafi gordum gibi yani donup bakmadim.ya hicbi seyden emin degilim.adamin ilgisi yoksa bosa kuruntu yapiyorsam bosuna soguk davranmayayim amirim sonucta
ya hu soguk davraniyorum bisi yapmiyorum.bosa mi sogugum diye soruyorumEvli olan bi adama aşık olmuş olabilirsin.Tamam,o zaman aşk acını çek.
Evli adamın aklını karıştırma bi şekil empati kur,kuramiyorsan ben ailemin senin gibi bi kadin yuzunden nasil dagildigini anlatayim.
Neyse sadece şunu söyleyeyim,yaşattığını yaşarsın
engellemedim adami ben paranoyagim diye engelliym mi
ya aynen benim safligum mi diyeOrtaokuldayken ılıskıme bakıs acım
Baktımı, gordumu, dondumu yandan gordum , ruzgarı geldı parfumu etkıledı
ya aynen benim safligum mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?