sacmaliyor muyum?ilk defa birilerine anlatmaya karar verdim.

Kitap okuyan biri olarak yorum yapayım bari.

Adamın ilgisi olması olmaması, ne paylaştığı, moku püsürü önemli değil. Çünkü adam evli ve sizin patronunuz. Seviyeli bir ast üst ilişkisi kurmayı becerebilseydiniz sıcak ya da soğuk davranmak önemli olmazdı. Seviye önemli.

Biraz kitap okuyun mu demiş Hahahahaha

Altta kalmasın diye ne yazacağını bilememiş, saçmalamış mahsim

Adam sana ilgi duymuyodur seninki algıda seçicilik, ha velevki duyuyo kaçarak uzaklaşacaksın ordan çünkü adam "EVLİ"
Benden hoşlanıyosa boş yere evli diye soğumayım ne demek ? Edepsizlik diz boyu...

Adam senden üst pozisyonda, sana ilgisi var mı bilmiyorsun ve sen de tersliyorsun, öyle mi?. Neden? Sen herkesi tersler misin? Normal olamıyor musun? Adam da senin ona ilgini durup dururken anlamadı yani? En aptalı bile ne oluyor, bu şimdi niye böyle davranıyor der. Bir şey hissetmeyen insan ne tersler ne yakın davranır, sadece işine bakar. Sen resmen hislerini belli ediyorsun. Benim sana ilgim var diyorsun resmen.
Adamın sana hisleri olup olmadığını sormuşsun. Sana hisleri yok. Sadece sen adama o kadar yazılmışsın ki adam da bu ne diye bakmış bence, kim olsa durduk yerde tavırlı davranana bunun amacı ne diye bakar. Adamın da karısını bırakıp sana geleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Olsa olsa sadece gönül eğlendirir o kadar. İş yerinde herkesin hakkında düşünecekleri şeyleri söylemeye gerek yok sanırım. Bu arada zorla yuva yıkan olmaya çalışıyorsun farkında mısın?

Bir bakışı bir şey sanıp zorla kurcalayan tiplerdensin. Yok işte bir şey. Adam karısını seçmiş. Bırak orda kalsın. Bekar birini bulamadın mı? Çok mu boşluktasın da evli de olsa fark etmez diyorsun. Adamın evli olması bile umurunda değil. Kalbine perde inmiş senin resmen. Allah ıslah etsin.

Neyse ne ilgisi var ya da yok farketmez herkese nasıl davraniyorsaniz öyle davranin eğer gerçekten samimi iseniz ama zannetmiyorum buradan bakınca pek öyle görünmüyor. Ben şahsen evli arkadaşlarımın WhatsApp durumlarına yazdıkları hiçbir şeyi üstüme alinmam ya da yer bildirimini acaba benim için mi yapıyor diye düşünmem çok net belli ki adamdan bir ışık alsanız herseye hazirsiniz adamın evli olmasi falan umrunuzda değil kimseyi kandırmaya çalışmayın komik oluyorsunuz.

Vay efendim boşa mı soğuğum vay efendim ilgisi varsada farketmezde yine de size sorayım dedim.. ne diyorsun sen ya ?? Kendinde misin ??
Resmen evet adamın ilgisi var desek göz göre göre adama yürüyeceksin.
Bu dünyada senin gibi kadınlar olduğu müddetçe kendi kadınlığımdan utanıyorum. Yazıklar olsun sana ve senin gibi evli adamın aklını karıştıran nicesine. Hadi yallah

Bide kesin zorla evlendirilmiştir o. Bak çok üzüldüm şimdi. Tüh. Kim bilir ne kadar mutsuz adamcağız.
Ama şükür ki sen varsın, adamı mutsuzluğundan çekip alıp eğlendiriyorsun.

kac sefer okudum ne demek istiyor .yanlış bir yorum yapmayayim diye. "bosuna mi soguk davranıyorum"deyip durmus..sonrada kitap okuyun sacmalamayin demis trip atmış gitmiş:))yaş kac aceba??ilk cezami böyle bir konudaki yorumumdan almistim.ikinciyi almak istemem..konu sahibi okudugunu biliyorum "uzak dur adamdan uzak".soğuğu sıcağı birak mesafeli ol.adam "evli".boşuna yazdim iste

Yapilan yorumlari okumayacakmissiniz . Anlaşılan cahil sizin ne yapmak istediginizi anlayamayacak kitap yalayıp yutmamis cogunlukla basbasa kalmissiniz. Kitap okuyan biri olarak sizi o zaman kendinizi daha anlasilir ifade etmeye cagiriyorum. Bu yazilan cumlelerde gizlenmis vicdan azabi muhakemesinin disinda bir takim seyleri bizler araciligi ile kendinize itiraf etme cabaniz var. """Adamin kesin ilgisi var""""" yazilsaydi bu pis kokan hayallerin devaminin bir parcasi olacakyik.sen durumu bildigin halde eseleyen biriyken simdi emin olmus biri gibi far gormua kelebek gibi tlfa yapisacaktin.bu konular yuzunden yuzlerce aile heba oluuor cocuklar mutsuz hayat suruyo.aileler parcalaniyor. Adam bi net isik yaksa butun lambalari yakacak potansiyeli hissettim sende. E bu saclari degirmende agaartmadik. Uzak dur

İş yerinde nasıl davraman gerekiyorsa öyle davran.Zaten içli dışlı samimi olmana gerek yok.Soğuk ve resmi olmanda anormal bir durum değil.Ayrıca herşeyden geçtim adamın sana ilgisi yoksa bile ki umarım yoktur sen ona aşıksın madem uzak davranmaya devam et.

Yok canım! Hiç saçmalamıyorsun, evli bir adamı stalklamak oldukça mantıklı bir hareket sonuçta. Hepimiz yapıyoruz zaten. Ne olacak ki?
Kendinde misin sen? Bir de yazmış uzun uzun.

Boşa soğuk olsan ne doluya soğuk davransan ne.. adam evli aynen böyle soğuk davranmaya devam.. bi şey hissediyosa bile yapacak olduğu yavşaklığın önüne geçersiniz..

Bende ailem dışındaki erkeklere gayet soğuğumdur bi zararını da görmedim

Edit : amirinse amirin ne olmuş yani soğuk davranıyosun diye işten mi atıcak.. zamanında patronuma müdürlerime ben de az gider yapmadım hele ki askıntı olduklarından emin olduğumda uluorta bozduğum da olmuştur. İşin özü kendinize kılıf aramayın!

Evli bir Adamın alakasız hareketlerinden kendinize pay çıkartmaya çalışmayın.

Bekar bir Adam bulun, isterseniz amuda kaldırıp takla attırın.

Yaptığınız son iki düzenlemeye siz inanıyor musunuz?
Bence inanmayın çünkü palavra

Yazdıklarından çok küçük olduğunu düşündüm. Ergen, ortaokul falan. Ama öğretmenmişsin. Eski konuna baktım. Yeni mezun da olsan yine de bu yaptığının saçmalık olduğunu anlayabilecek yaştasın.

OKUDUM arkadaslar tum yorumlari ve gercekten samimiyetle soyluyorum cok tesekkur ederim.algilamami sagladiniz.guncellemeye de yazdim.kitap okuyun yorumu icin ozur diliyorum.okuyunca bi dank etti.dusuncesi bile cirkin guncelleme de yaptim zaten.yazan herkesten Allah razi olsun.sag olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…