Hah ben de onu düşünüyorum işte.adamlar şaka yapsa suşlç yapmasa suç ne var bunda bu kadar sinirlenecek
Ya zaten hep böyledir. Ama çok severim onun çocuk gibi olmasını. Niye sinirlendim bilmiyorum. Bebek denemelerindeyiz acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi bu?erkekler cocuk gibidir düsünemis iste cok fazla takilmayin.
Hayır iki hafta önce kan testi verdim gebelik öncesi kontrol için. Hiçbir şey yoktu.Troidle ilgili hastaliginiz var mi..bende var ve cok anlamsiz şeylere cok sacma sert tepki verebiliyorum
Hem de ne abartı. Kendime şaşırdım resmen. Biz hep şakalaşan bir ciftiz. Deli miyim neyim anlamadım.Tahammülünüz kalmamış sizin bu kadar sinirlendiğinize göre.
Abartı tepki vermişsiniz.
Hamile olabilir misinHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Oluyo böle seyler eşin anlayişli biri galiba buyümemis olay sizde gönlünu alın bariHayır iki hafta önce kan testi verdim gebelik öncesi kontrol için. Hiçbir şey yoktu.
Özür dilemek konusunda hiç sıkıntı yasamam. Ama nedense dilemek istemiyorum şu an. Vallahi delirdim herhalde.Gidipte gönlünü alın , az cilve yapın gereksiz üzdünüz adamı..
Ben genelde regl donemine 1 hafta kala sinir küpü olurum .. a dese tartisma cikariyorumHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?