Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Sebebi bence ütüyü sevmiyor ve yapmak istemiyor olmanız .
Bende sevmediğim, istemediğim bir işi yaparken aksilik yaşarsam inanılmaz geriliyorum ...
Sevmediğim için Avrupa Yakası açtım, onu izlerken yapayım diye. Şimdi geldi aklıma, diziye de sinir oldum bi an. Bu olaydan önce yani. Cidden ütü yapma fikri mi delirtti acaba ya?

Ben normalde çok sakin biriyim. O yüzden sinirim şok etkisi yapmış olmalı. O ifadesini görünce çok üzüldüm. Ama hala sinirliyim. Sanki olaya değil dünyaya sinirliymisim gibi.

Sevmediğim için Avrupa Yakası açtım, onu izlerken yapayım diye. Şimdi geldi aklıma, diziye de sinir oldum bi an. Bu olaydan önce yani. Cidden ütü yapma fikri mi delirtti acaba ya?

Olabilir ,dediğim gibi ben gerçekten sevmediğim bana zor gelen bir işi yapacağım zaman sınırlı oluyorum yapıp bitirene kadar geçmiyor gerginliğim.
Eşinizin gönlünü alın.

Hamile olabilir misin Noemalde uysal bi mizaca sahip olan ben hamileliğimin başında çok ters bi insana dönmüştüm. Öyle anladm zaten bende bi şeyler olduğunu
Yemin ederim aklıma gelmişti dedim Cem Yılmaz tonlamasiyla okur okumaz
Bebek için çalışıyoruz. Olabilir mi cidden ya? Yani varsa da bir-iki haftaliktir en fazla.

Bugün ben de Avrupa Yakası'nı izleye izleye ütü yaptım.
Bu kadar ufak bir meseleye bu kadar çok tepki vermeniz gerçekten ilginç.
Eşiniz yine olgun davranmış.
Benim eşim böyle bir durumda ters tepki verirdi.

Olabilir ,dediğim gibi ben gerçekten sevmediğim bana zor gelen bir işi yapacağım zaman sınırlı oluyorum yapıp bitirene kadar geçmiyor gerginliğim.
Eşinizin gönlünü alın.
Evet almam lazım. Ama sinirim hala geçmedi. Üstüne bir de kendime sinirleniyorum pff.

Bugün ben de Avrupa Yakası'nı izleye izleye ütü yaptım.
Bu kadar ufak bir meseleye bu kadar çok tepki vermeniz gerçekten ilginç.
Eşiniz yine olgun davranmış.
Benim eşim böyle bir durumda ters tepki verirdi.
Ne desin ki adam. Çok aptalca bir davranıştı. Ve sakin biriyim normalde. Şok oldu bence.

Yemin ederim aklıma gelmişti dedim Cem Yılmaz tonlamasiyla okur okumaz
Bebek için çalışıyoruz. Olabilir mi cidden ya? Yani varsa da bir-iki haftaliktir en fazla.
Olabilir tabi ki hormon değişikliğinden, dediğim gibi normalde bende çok sakinimdir ama o dönem o kadar gergindim ki eşim şaşırıyodu halime, defalarca test yaptm çıkmadı ama sürekli diyordum bende bişe var normal değilim diye en sonunda gördüm 2. Çizgiyi , 3 haftalıktı daha. Geç döllenme olduğu için testte hemen çıkmamş Sizin sinirde hayırlı bi haber getirir inşallah

Karş
Oluyo böle seyler eşin anlayişli biri galiba buyümemis olay sizde gönlünu alın bari
Çok anlayislidir. Hep de tatlı tatlı sakalasiriz. Berbat hissediyorum.

Belkide ev işleri tüm yük sizde olduğu için bu kadar sinirlenmişssinizdir

Ben de hiç kızmam böyle şeylere normalde. İçime şeytan kaçtı sanki.

Ne desin ki adam. Çok aptalca bir davranıştı. Ve sakin biriyim normalde. Şok oldu bence.
Benim kocam diyecek laf bulur.
Noluyor sana?Kendine gel,diye horozlanır.
Çeker ütünün fişini,bırak,yapma der ve yaptırmaz,sabah ütücüye bırakır kalanları.

Ben de birkaç gün önce yaptım negatifti. Ay kesin var o zaman. Hiç benim yapacağım bir davranış degildi çünkü

Belkide ev işleri tüm yük sizde olduğu için bu kadar sinirlenmişssinizdir
Yapacak bir şey yok ki. Eşim dışarıda çalışıyor ben de evde. Mesleğimi yapamıyorum maalesef. Dışarıda çalışan adama gel ev işi yap diyemem ki calismiyorken. Çalışsam neyse.

Ben de birkaç gün önce yaptım negatifti. Ay kesin var o zaman. Hiç benim yapacağım bir davranış degildi çünkü
Bence tekrarlayın testi ya da kan testi verin gerçi kanda daha yükselmemiş olabilir. Ben 37yle öğrendim. Siz en iyisi 1 hafta bekleyin sonra test yaptırın daha garanti olsun

Bence hormonlarin değişiyor aaaaaaay hadi insallahhh hamilesindir o yuzden hormonlarin aniden degisim gostermis olabilir ..
Ay hadi inşallah. İnşallah sağlıkla olsun sağlıkla doğsun varsa. Babası da ben de onun sağlıkla büyüdüğünü görelim inşallah. Hayırlısıyla olsun her şey. ( Eksik dua konusunda korkum var da biraz)

Sakin ol sakın ol ..Özel günde misin? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…