Sevmediğim için Avrupa Yakası açtım, onu izlerken yapayım diye. Şimdi geldi aklıma, diziye de sinir oldum bi an. Bu olaydan önce yani. Cidden ütü yapma fikri mi delirtti acaba ya?Sebebi bence ütüyü sevmiyor ve yapmak istemiyor olmanız .
Bende sevmediğim, istemediğim bir işi yaparken aksilik yaşarsam inanılmaz geriliyorum ...
Ben normalde çok sakin biriyim. O yüzden sinirim şok etkisi yapmış olmalı. O ifadesini görünce çok üzüldüm. Ama hala sinirliyim. Sanki olaya değil dünyaya sinirliymisim gibi.Bazen hepimize geliyorlar bir süre de misafir kalıyorlar. Adına hey hey deniyorBenim eşim alışkındır. Başka birşeye kızarım ama o kızdığım şeyin duygu durumunu yaşamadığım, duygularımı paylaşmadığım için öfkem gözükecek bir yer ve durum arar. Eşim kolunu kaldırsa bağırırım o ne biçim kol kaldırma diye
Sevmediğim için Avrupa Yakası açtım, onu izlerken yapayım diye. Şimdi geldi aklıma, diziye de sinir oldum bi an. Bu olaydan önce yani. Cidden ütü yapma fikri mi delirtti acaba ya?
Yemin ederim aklıma gelmişti dedim Cem Yılmaz tonlamasiyla okur okumazHamile olabilir misinNoemalde uysal bi mizaca sahip olan ben hamileliğimin başında çok ters bi insana dönmüştüm. Öyle anladm zaten bende bi şeyler olduğunu
Evet almam lazım. Ama sinirim hala geçmedi. Üstüne bir de kendime sinirleniyorum pff.Olabilir ,dediğim gibi ben gerçekten sevmediğim bana zor gelen bir işi yapacağım zaman sınırlı oluyorum yapıp bitirene kadar geçmiyor gerginliğim.
Eşinizin gönlünü alın.
Ne desin ki adam. Çok aptalca bir davranıştı. Ve sakin biriyim normalde. Şok oldu bence.Bugün ben de Avrupa Yakası'nı izleye izleye ütü yaptım.
Bu kadar ufak bir meseleye bu kadar çok tepki vermeniz gerçekten ilginç.
Eşiniz yine olgun davranmış.
Benim eşim böyle bir durumda ters tepki verirdi.
Regl yakınsa ondandır
9 gün var yahu. Değildir herhalde. Ama gebelik durumu kafamı karıştırdı şimdi. Yukarıda biri yazmıştı.Pms misin kardeş
Olabilir tabi ki hormon değişikliğinden, dediğim gibi normalde bende çok sakinimdir ama o dönem o kadar gergindim ki eşim şaşırıyodu halime, defalarca test yaptm çıkmadı ama sürekli diyordum bende bişe var normal değilim diyeYemin ederim aklıma gelmişti dedim Cem Yılmaz tonlamasiyla okur okumaz
Bebek için çalışıyoruz. Olabilir mi cidden ya? Yani varsa da bir-iki haftaliktir en fazla.
Çok anlayislidir. Hep de tatlı tatlı sakalasiriz. Berbat hissediyorum.Karş
Oluyo böle seyler eşin anlayişli biri galiba buyümemis olay sizde gönlünu alın bari
Ben de hiç kızmam böyle şeylere normalde. İçime şeytan kaçtı sanki.Ben genelde regl donemine 1 hafta kala sinir küpü olurum .. a dese tartisma cikariyorumgecen bende kiyafet katliyordum bi geldi katladigimin bir kac tanesini bozdu . Sinir oldum ama guldum yapcak bisey yok elime mi yapışacak bi daha yaptim :)
Benim kocam diyecek laf bulur.Ne desin ki adam. Çok aptalca bir davranıştı. Ve sakin biriyim normalde. Şok oldu bence.
Ben de birkaç gün önce yaptım negatifti. Ay kesin var o zaman. Hiç benim yapacağım bir davranış degildi çünküOlabilir tabi ki hormon değişikliğinden, dediğim gibi normalde bende çok sakinimdir ama o dönem o kadar gergindim ki eşim şaşırıyodu halime, defalarca test yaptm çıkmadı ama sürekli diyordum bende bişe var normal değilim diyeen sonunda gördüm 2. Çizgiyi , 3 haftalıktı daha. Geç döllenme olduğu için testte hemen çıkmamş Sizin sinirde hayırlı bi haber getirir inşallah
Bence hormonlarin değişiyor aaaaaaay hadi insallahhh hamilesindir o yuzden hormonlarin aniden degisim gostermis olabilir ..Ben de hiç kızmam böyle şeylere normalde. İçime şeytan kaçtı sanki.
Yapacak bir şey yok ki. Eşim dışarıda çalışıyor ben de evde. Mesleğimi yapamıyorum maalesef. Dışarıda çalışan adama gel ev işi yap diyemem ki calismiyorken. Çalışsam neyse.Belkide ev işleri tüm yük sizde olduğu için bu kadar sinirlenmişssinizdir
Bence tekrarlayın testi ya da kan testi verin gerçi kanda daha yükselmemiş olabilir. Ben 37yle öğrendim. Siz en iyisi 1 hafta bekleyin sonra test yaptırın daha garanti olsunBen de birkaç gün önce yaptım negatifti. Ay kesin var o zaman. Hiç benim yapacağım bir davranış degildi çünkü
Ay hadi inşallah. İnşallah sağlıkla olsun sağlıkla doğsun varsa. Babası da ben de onun sağlıkla büyüdüğünü görelim inşallah. Hayırlısıyla olsun her şey. ( Eksik dua konusunda korkum var da birazBence hormonlarin değişiyor aaaaaaay hadi insallahhh hamilesindir o yuzden hormonlarin aniden degisim gostermis olabilir ..
Sakin ol sakın ol ..Özel günde misin? :))Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?