Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Bence tekrarlayın testi ya da kan testi verin gerçi kanda daha yükselmemiş olabilir. Ben 37yle öğrendim. Siz en iyisi 1 hafta bekleyin sonra test yaptırın daha garanti olsun
O bir haftada adamın hayatını cehenneme çevirmem inşallah. Teşekkür ederim bu arada

Olur olur Allahin izni ile

Reactions: Kuf
Adetlisin veya günün yakın?
Hamilesin?
B 12 vitamini eksikliğin var?

Benim kocam diyecek laf bulur.
Noluyor sana?Kendine gel,diye horozlanır.
Çeker ütünün fişini,bırak,yapma der ve yaptırmaz,sabah ütücüye bırakır kalanları.
Yok, bizde biri sinirlendiğinde diğeri alttan alır. Sinirlenen de hataliysa siniri geçince özür diler. Tepki gösterse daha da sacmalardim çünkü.

Regl yakın olabilir...çalışıyorsanız pazar & pazartesi sendromu olabilir.sevilerek yapılacak iş değil zaten ütü:)

Adetlisin veya günün yakın?
Hamilesin?
B 12 vitamini eksikliğin var?
Adetime daha dokuz gün var ama gebelikten supheleniyorum. B12 eksikliğim vardı tedavi gördüm en son iyiydi degerlerim.

Bence bir psikiyatri yardımı alın

Regl yakın olabilir...çalışıyorsanız pazar & pazartesi sendromu olabilir.sevilerek yapılacak iş değil zaten ütü:)
Aradık taradik en son gebelik dedik ama hadi bakalım inşallah hayırlısıyla

Adetime daha dokuz gün var ama gebelikten supheleniyorum. B12 eksikliğim vardı tedavi gördüm en son iyiydi degerlerim.

Hadi inşallah Rabb'im gönlüne göre versin ama vitaminleri aksatmagebelik düşünüyorsan

Hadi inşallah Rabb'im gönlüne göre versin ama vitaminleri aksatmagebelik düşünüyorsan
Folik asit kullanıyorum. B12 normal çıkınca devam etmedik. Zaten takintiliyim bayağı. Teşekkür ederim

Dışarda sıcaklık bin dereceyken eşimin pantolonunu utulesem ,o da şaka adı altında utuledigim şeyi bozsa çok çok çok sinirlenirim.Mutfakta tabak çanakla sirtaki yapmam belki ama dilim çok sivrilesir

Canım doğmuşsun sen bazen bende de olur hormonlar monotonluk vs derken geriliyor zamanla sinirler. Eşin gelince özür dile sinirim bozuldu sebebini bilmiyorum de üzüldüğünü belirt ona beraber güzelce sarılın ütü işini de sonra yapın biraz nefes alın mükemmeliyetçi kişiliklere sorumluluklar baskısı bazen bizi geriyor suçlu değilsiniz asla durum değişkenli böyle durumlarda derin bir nefes alın ve gözlerinizi kapatın ve tutkunun bana bunu bir doktor demişti gercekten çok işe yarıyor

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…