O bir haftada adamın hayatını cehenneme çevirmem inşallah. Teşekkür ederim bu aradaBence tekrarlayın testi ya da kan testi verin gerçi kanda daha yükselmemiş olabilir. Ben 37yle öğrendim. Siz en iyisi 1 hafta bekleyin sonra test yaptırın daha garanti olsun
DeğilimSakin ol sakın ol ..Özel günde misin? :))
Olur olur Allahin izni ileAy hadi inşallah. İnşallah sağlıkla olsun sağlıkla doğsun varsa. Babası da ben de onun sağlıkla büyüdüğünü görelim inşallah. Hayırlısıyla olsun her şey. ( Eksik dua konusunda korkum var da biraz)
Yok, bizde biri sinirlendiğinde diğeri alttan alır. Sinirlenen de hataliysa siniri geçince özür diler. Tepki gösterse daha da sacmalardim çünkü.Benim kocam diyecek laf bulur.
Noluyor sana?Kendine gel,diye horozlanır.
Çeker ütünün fişini,bırak,yapma der ve yaptırmaz,sabah ütücüye bırakır kalanları.
Regl yakın olabilir...çalışıyorsanız pazar & pazartesi sendromu olabilir.sevilerek yapılacak iş değil zaten ütü:)Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Ee sabretsin azıcıkO bir haftada adamın hayatını cehenneme çevirmem inşallah. Teşekkür ederim bu arada
Adetime daha dokuz gün var ama gebelikten supheleniyorum. B12 eksikliğim vardı tedavi gördüm en son iyiydi degerlerim.Adetlisin veya günün yakın?
Hamilesin?
B 12 vitamini eksikliğin var?
Bence bir psikiyatri yardımı alınHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Aradık taradik en son gebelik dedik ama hadi bakalım inşallah hayırlısıylaRegl yakın olabilir...çalışıyorsanız pazar & pazartesi sendromu olabilir.sevilerek yapılacak iş değil zaten ütü:)
Tek bir olayla mıBence bir psikiyatri yardımı alın
Değilim. Ama sanırım hamileyim. Yani inşallah hayırlısıylaRegli misiniz acaba
Adetime daha dokuz gün var ama gebelikten supheleniyorum. B12 eksikliğim vardı tedavi gördüm en son iyiydi degerlerim.
Tisikkirlir sipirminEvet bayaa saçmalamışsınız
Folik asit kullanıyorum. B12 normal çıkınca devam etmedik. Zaten takintiliyim bayağı. Teşekkür ederimHadi inşallah Rabb'im gönlüne göre versin ama vitaminleri aksatmagebelik düşünüyorsan
9Afete kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?