Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçsız Bir Kız Olma Yolunda

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Stresden saç dökülür.Hatta saç kökünü kaybederseniz bir daha çıkmayada bilir. Benim mesela yumurtalama ve adet dönemimde saçlarım epey dòkùlùr. ama yerine yenileri de geliyor. bir ara abartmıştım bütùn gùn dökülen saçlarımı saymıştım. evet evet bildigin tek tek saydım. kardeslerim delirdigimi falan düşünmüşlerdi. Doktorlar günde 100 tel saçın dökülmesini normal buluyorlar. Benim 80 tel falan dòkùlüyordu. şimdi dökülmem azaldı.

Saglikli beslenmediginiz icinde olabilir , ben cok sagliksiz beslenirim bu yuzden benimkiside cok dökülür.
Bi arkdsm var asiri meyve fln yer kizin saçı 2 haftada 1cm fln uzuyor ve çok sık.

bildigim kadariyla siz alopecia hastaligindan bahsediyorsunuz.istanbuldaysaniz cerrahpasa hastanesi dermatolojiye gidin.sac bolumleri var ve biyopsi yapilip canli hucre sayisi vede bag doku olusumuna bakiyorlar.duruma gore tesaviye basliyorlar.
cok cok gecmis olsun.
sormak istediginiz bir sey olursa bilgilendiririm eger alopeci taniliysaniz.

ciddi oranda döküldü benim de şu son bir iki ay içinde. zaten azıcık saçım vardı iyice azaldı.tüm saçım 1 avucuma sığıyor. tarayınca tarak saçtan görünmüyor. yatağım, yastık, çarşaf hep saç...

Canim bak zigavuc kullan birde saçına kına yak benimki seninkinden beterdi ama elhamdulilah duzeldi

CANIM OZAMAN STRES DÖKÜYOR BENİMDE KENARLARIM AÇILDI AMA BENİMKİ KANSIZLIKTAN VE TROİDDEN DÜZELTTİM AMA GENEDE DÖKÜLÜYOR NAPALIM BAŞKA SAĞLIK SORUNU OLMASIN

D vitamini dökülmenin ve saç teli incelmesinin nedenidir 5 yıldır saçlarımın yarısını kaybettim artı saç çapında inanılmaz incelme var doktor doktor gezdim herşeyim normal çıkıyordu ilk kez bu kış d vitaminime baktırdım neredeyse sıfıra yakın çıktı..d vitamini %80-90 güneşten alınıyor .verdikleri d vitm iğnesşi damlası vs yada aldığımız gıdalar yoluyla çok az bir miktar etkiliyor ..siz bol bol güneşe çıkın

Benimde zamanında aralarından kesiyorum fazlasıyla gür cünkü sacların derlerdi simdi resmen onun yarısı bile kalmadı artık delirecem o boyuttayım Rabbim şifa versin bize.

aynı durumdayız.

3 sene öncesine kadar gür ve kıvırcık saçlara sahiptim. herkesin maşallah dediği, çok beğendiği saçlardan şu anda nerdeyse kedi kılı kadar kalmış, incelmiş ve ypranmış saçlara geçiş yaptım. bunun sebebini boyaya bağlıyorum, 6-7 senedir de aralıksız tarçın bakıra boyuyorum. renk çok yakıştığı için, ve kıvırcık saçlarımla çok değişik durduğu için vazgeçemedim ama saçlarımdan oldum resmen

şu anda biyotin takviyesi alıyorum, parabensiz şampuanlar, bakım yağlarıyla canlandırmaya çalışıyorum ama saçlarımın kıvırcığı bile söndü ya kabarık ve az saçım var şu an.

minoxil kafanızdan başka yere sürmediğiniz sürece tüylenme yapmaz, bence tüm tahlileri yaptırdıktan sonra son çare olarak minoxile başlayın.ben 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım çıktı ve hızlı uzuyorlar ancak hayatım boyunca kullanıcam en büyük eksisi bu olsa gerek

Siz hangisini kullanıyorsunuz ben %5 lik aldım bioxsinin vardı onu aldım sac cıkısı yasadıktan sonra %2 gececektım ama bende muthıs bır dokulme yaptı bıraktım acaba bırakmasamıyım :/

canim isirgan otu tarifini verir misin benim de cok dokuluyor (

Siz hangisini kullanıyorsunuz ben %5 lik aldım bioxsinin vardı onu aldım sac cıkısı yasadıktan sonra %2 gececektım ama bende muthıs bır dokulme yaptı bıraktım acaba bırakmasamıyım :/
%5lik vermişti doktorum bana, ilk aylarda bende de çok dökülme yaptı bence bırakmayın etkisini göreceksniz :)

Malesef saç dökülmesi çok yıpratıcı hele ki açılma olmuşsa. Benim ki baya baya açıldı çareler çözümler arıyorum fayda etmiyor. Şu 80 tel dökülüyor diyenler dökülme görmemiş.

canm senin bu yazdigin yazi aynen beni anlatiyor benimde saclarm 20 yasnda dökulmeye basladi ve 25 yasndaym hala elimi attgim her zaman elime saclar gelir yerlere hep saclarm dökülür biktm artk gitmedigm doktor kullanmadgm yaglar kalmadi ama dökülü yanlarm seyreklesti bi bayan icin cok zor önceden 3 kafaya yetecek sacm wardi insanlar bile öle derdi nazarmi deydi diorum bazen

Merhaba :)

Ben başka bir doktora gittim ve bana sığır iliği kürünü önerdi, dün ilk kürümü yaptım. Forumda topik var hatta bu kür için oraya bakmanızı tavsiye ederim. Google da sığır iliği kürü maceram diye aratırsannız bu kürü 6 ay boyunca yapan bir kadının saçlarının ne kadar gürleştiğini görebilirsiniz blogunda yazmış :) ben bir kere yaptım ama çok ümitliyim size de tavsiye ediyorum şiddetle :) hiç kokmuyor ben hindistanceviziyle yapmıştım :)

Bende sıgır iliği yapmaya karar verdim zaten yapmadıgım kür yok ben bu sac dokulmesi mevzusundan kurtulayım yenı saclarım cıksın kurban kesecem

Nasi yani bildigin dontor sigir iliginimi yap dedi sacna onu bende duymustum ama bi ise yaramaz die yapmadm

Ben de minoxil kullandım bir süre, faydasını çok gördüm. Hani derler ya sonradan dahao çok dökülüyor diye bende öyle olmadı 3 5 ay kullandım sonra bıraktım. Şuan baya gür saçlarım.
Hormon, vitamin,kan, demir testleri yapıldı mı? Ben de bu sorunu çözdüm önceden çok az saçım vardı şuan 3 katına falan çıktı çok şükür.
Ona göre tavsiye vereceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…