• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçta kepeklenme

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
Merhaba arkadaşlar
Bu yaşına kadar hiç kepek görmemiş
Şimdi ise kepek derdiyle uğraşan ben

Doktora gittim başlangıçtı
Krem ve şampuan vermişti
Gerek görmedi ısrarım üzerine verdi

Fakat doktordan sonra daha da arttı
Tekrar gitmeyi düşünüyorum

Ama fikriniz var mı?
Stresten kaynaklı olabilir yazıyor nette
Malum şu aralar stres üst üste

Teşekkür ediyorum :KK3:

Birçok sebebi olabilir bu durumun. Stres, cilt hastalıkları, yetersiz saç bakımı, yetersiz B vitamini, şampuan etkisi vb. Eğer bir hastalığınız yoksa (ki sanırım böyle bir şey olsaydı doktor söylerdi) şampuanı değiştirip, bakım yağı kullanabilirsin. Bu arada stresin baya etkisinin olduğunu duymuştum. Belki de tek sebep odur, bilemeyiz :)

Birçok sebebi olabilir bu durumun. Stres, cilt hastalıkları, yetersiz saç bakımı, yetersiz B vitamini, şampuan etkisi vb. Eğer bir hastalığınız yoksa (ki sanırım böyle bir şey olsaydı doktor söylerdi) şampuanı değiştirip, bakım yağı kullanabilirsin.

Doktor vermişti adını bulup yazayım
Bitti krem de bitti ama azalmadı
Aksine arttı kepeklenme

Ki doktor gülmüştü bunun için mı geldin diye
Rahatsız oluyorum dökülme yapıyor
Taramak istemez hale geldim

Şu erkekler için olan şampuanlar rahatsoz etmiyorsa onlardan deneyin sirke ve su da saç derisini rahatlatır eğer metabolizma sorunu yok ve dışardan bişeylere ihtayaç duyuyorsanız aklıma bunlar geldi

Mutlaka tarayın. En azında dökülen saç derileri saçta kalmasın, dökülsün. Eğer bir anda başladıysa genelde stresten oluyor. Ama yine de başka bir doktora da görünün. Bakımınızı aksatmayın.

Birçok sebebi olabilir bu durumun. Stres, cilt hastalıkları, yetersiz saç bakımı, yetersiz B vitamini, şampuan etkisi vb. Eğer bir hastalığınız yoksa (ki sanırım böyle bir şey olsaydı doktor söylerdi) şampuanı değiştirip, bakım yağı kullanabilirsin. Bu arada stresin baya etkisinin olduğunu duymuştum. Belki de tek sebep odur, bilemeyiz :)

Ketoral şampuan
Ekzemant krem

Şu erkekler için olan şampuanlar rahatsoz etmiyorsa onlardan deneyin sirke ve su da saç derisini rahatlatır eğer metabolizma sorunu yok ve dışardan bişeylere ihtayaç duyuyorsanız aklıma bunlar geldi

Metobolizma troid hastasıyım
Saçtaki kepeğin bağlantısı var mı ki ?
Kepekle çok tecrübesizim
Berbat birşey
Tarıyorum tarıyorum dökülüyor

Sirke faydası olur mu ki denesem

Mutlaka tarayın. En azında dökülen saç derileri saçta kalmasın, dökülsün. Eğer bir anda başladıysa genelde stresten oluyor. Ama yine de başka bir doktora da görünün. Bakımınızı aksatmayın.

Stres bu aralar üzerimde
(3 defa düşük yaşadım )
Olabilir bilmiyorum

Tekrar aynı doktora gitmeyi düşünüyorum
İyi bir doktor ama başlangıçtı sanırım
Şimdi ilerledi
Tarıyorum tarıyorum ama berbat dökülme oluyor

Allah Allah. Doktor size kepekte en başarılı şampuanlardan birini önermiş. Ketoral ara sıra ben de kullanıyorum, gayette iyidir. Kremi duymadım hiç.

Kullandım ama azdı o zaman
Şimdi artış oldu sıkıntı burda
Randevu alıp gideyim tekrar
İnşallah çözüm bulurum

Çünkü internette geçmeyen kepeklenme de yazıyor
Korktum açıkçası
Saçlarımız önemli
Hele ki kepek dökülünce rahatsız ediyor
Kirli düşüncesi oluşuyor

Stres bu aralar üzerimde
(3 defa düşük yaşadım )
Olabilir bilmiyorum
Geçmiş olsun. Siz yine de doktorun tavsiyelerini düzenli kullanın. Bir hastalık sebebiyet vermiyorsa ve stresi atlatırsanız ben fayda edeceğini düşünüyorum. İyi geceler. Evet saç bakımı önemli, mutlaka durun üstünde.

Merhaba arkadaşlar
Bu yaşına kadar hiç kepek görmemiş
Şimdi ise kepek derdiyle uğraşan ben

Doktora gittim başlangıçtı
Krem ve şampuan vermişti
Gerek görmedi ısrarım üzerine verdi

Fakat doktordan sonra daha da arttı
Tekrar gitmeyi düşünüyorum

Ama fikriniz var mı?
Stresten kaynaklı olabilir yazıyor nette
Malum şu aralar stres üst üste

Teşekkür ediyorum :KK3:
Kuruluk mu var ki vücudunuzda? Bol su için. Çok sık şampuan değiştirmeyin, duş alırken ılık su kullanın. Stresli iseniz tetikler. b12 eksikliği varsa; takviye alın.

Kuruluk mu var ki vücudunuzda? Bol su için. Çok sık şampuan değiştirmeyin, duş alırken ılık su kullanın. Stresli iseniz tetikler. b12 eksikliği varsa; takviye alın.

Kan ilacı kullanıyorum
Şampuanım hep aynıdır ama
Denizden mi oldu diye düşünüyorum
Bilemiyorum ki
Yağlı bir cildim var aslında

Ben yüzümü de temizlerim hassas olmasına rağmen ters bir etki görmedim.Bir pamukla bir kısmına deneyin isterseniz Zaten uçup gidiyor Hem parlatıyor dipleri de ,saçı da :)

Ben yüzümü de temizlerim hassas olmasına rağmen ters bir etki görmedim.Bir pamukla bir kısmına deneyin isterseniz Zaten uçup gidiyor Hem parlatıyor dipleri de ,saçı da :)

Deneyeyim hemen
Umarım faydası olur

Back
X