Saç Rengi ve Saç Boyama Saçtan anlayanlar bi bakın

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Kızlar bana yardımcı olun lütfen
Saçlarımın renginden çok sıkıldım kestane rengi ama uçlar daha açık.Açık renklere zaafım var tenimde açık olduğu için yakışıyo ama komple açmaya cesaretim yok maalesef :( şimdi diplerimde çıktı dip boyası yaptıriym desem tutturamıyolar aynı rengi genelde o yüzden korkuyorum :( lütfen bi tavsiye verin kızlar ya renginden sıkıldığım yetmezmiş gibi modelindende sıkıldım pırasa gibiler sürekli dağınık saçlı insanlara çok özeniyorum asi bir görüntü veriyo
Tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar :18:

Bence bi ton koyu yapin. Zaten boya azckk akar. Bende vallaha boya hep akiyor. Artk boyatmamaya karar verdim :)
Modeli hakkinda birsey diyemem nasl oldugunu bilmiyrum ki :) ama bence rengini actirmayin. Hem kis geldi bence kestane rengi cokk guzel

Bu tür konuların artık BDV'de açılması yasaktır.
Topiğin başında sabit konu olarak bulunan " Uyarı" konusunu okumalısınız.

Iki renkli saclar moda duz rengin ustune ya aralara isilti yada uclara balyaj yapiyolar yapilan sac tonuna gore
Suara pek moda omuzdan az uzun dumduz saclar ben sevmem benim uzun saclarim yandan ayiriyorum kat yaptiricam ama ucus bi model olcak arkada hafif oval ve roflem geldi dipler cok xikti yarin dr onay cikarsa paketlerle tazelicem bakalimmm

Back
X