sadaka i cariye

Bilezik yapılmaz,alınır.
Konuya gelince uzman değilim ama ölünün arkasından yapılan iyilik fayda sağlamıyor diye biliyorum.
Ölünün arkasından şahıs adına yapılan iyilik dua ile ölüye giderse iyidir :) amel defteri kapalıdır fakat dua her zaman geçerlidir. O yüzden ölü haberi alınca ya da görünce Allah rahmet etsin deriz :)

Cami gibi bir yere sebil koydurabilirsiniz. Damacana suyu da ayarlarsınız bir şekilde.

Sokak hayvanlarına bakan bu konuda kendini adamış insanlar var onlara yardım edebilirsiniz mama gönderebilirsiniz

İnsanlara sürekli olarak fayda vermeye devam eden şeyler amel defterini kapatmaz.
Ağaç dikmek de bunlardan biri. Çoğaltılabilir.

Evlenecek kıza bilezik yapın canım.
Bende diğer konu ile ilgili takipteyim.

babaannenize Allah rahmet eylesin. Kendisi için hatimler indirip ya da indirtip adına bağışlayabilrsiniz. Yine adına sadaka verebilirsiniz. Hergün yasin okuyabilirsiniz. Artı konunuz kapanır gibi ama hayırlısı ..

Başınız sağolsun babaanneniz için bir öğrencinin eğitim masraflarını karşılayabilirsiniz..

babaannenize Allah rahmet eylesin. Kendisi için hatimler indirip ya da indirtip adına bağışlayabilrsiniz. Yine adına sadaka verebilirsiniz. Hergün yasin okuyabilirsiniz. Artı konunuz kapanır gibi ama hayırlısı ..
Kurak ülkelerde su kuyusu da açtırabilirsiniz. İmkanınız yoksa maddi anlamda imkanınız ölçüsünde ortak olursunuz babaanneniz adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…