sadaka istemiyorum hakkimi versinler yeter!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasim ozel sektorde ama ciktigi yere dava acti hemen sonuclandi tazminat mesai herseyini aldi ve avukata bin tl verdim dedi. Ozelde artik isten cikarilmalarda filan dava acinca hemen aliyorsunuz hakkinizi diye biliyorum cevremde gorduklerim boyle. Karsida belediye varken ne olur bilemem tabi

Sorunun cevabi acik degil mi? Kim var belediyenin basinda? Net. Polemik kesinlikle istemiyorum.
belediyede para yok ki yesin adamlar hic bir parti icin polemige girecek kadar partizan degilim ama gozumun gordugunude partizanlik yapacagim diye iftirayla karalamam

Değil mi kim vardı belediyenin başında da toplanan onca paranın dışında 22 trilyonu çatır çatır yiyip borç bıraktı? Net. Polemiğe gerek yok :)
olurmu arkadasim 5 ayda 22 trilyon parayi toplayip yediler bundan onceki trilyonlar nerede diye sorma ama sakin yasak gardaşım yasak polemige gerek yok

Adamlar doğru söylemiş bir yerde.
Dava açarak hakkınızı arayacaksiniz, ki hemen para lazım kısmına ne yazıkki çare değil.
Geçmiş olsun

Konu siyasi değil, ama belediyenin neden parasız olduğu kısmı siyasi.
Kaybedeceklerini bildikleri seçimi yenileyip, neye zaman kazandıklarını şimdi görüyoruz..

He al birini vur ötekine kısmına da katılıyorum.
Belediyeye ait firmalardan birinde çalışan mühendis arkadaşım isten atılmadı henüz.
Ama isini değiştirdiler.
Kız bu iş benim isim değil, yapamam diyince git o zaman diyorlar.
Tazminat odememek icin mobbing yapiyorlar.
Cinsiyetçi söylemlere girmiyorum bile.
Sikayet et dedim, kime dedi :)

Gereksiz ihalelere para harcanacagina , madem isten cikarilan kisilere tazminatlara odensin. Isten cikarmalarini gectik artik bari tazminatlar verilsin. Akil var gozun gordugunu inkara gerek yok. Israf sovu yapip da milyonluk ihalelere giriyorsan bir sorun vardir. Borc batagi falan hikaye. Velev ki o kadar borc var , calisanlari isten cikarma isinden etme herkes gecimini saglasin sende tazminat yukune girme. Bu kadar net. Burda hangi parti oldugu tartisilmiyor. Insanlari bu konuma hangi belediye getirdiyse sucludur.

lutfen siyasi konusmalar yapmayin konu icerisinde, kim yedi nasil yedi bu para nereye gitti ilgilenmiyorum, ben sadece bu magduriyete sinirleniyorum. tazminati odeyecek paran yoksa kardesim 2500 kisiyi kapi disari edemezsin, sen x firmasi degilsin sen buyuksehir belediyesisin, bu insanlrin oylariyla oraya gelip simdi sana butcem kalmadi diyemezsin.

2500 kisi, 2500 aileden soz ediyorum. 2500 ailenin vebaline girmeyeceksin

umarım tazmınatınızı son kurusuna kadar alırsın ,
kaç sene sürerse sürsün sen davanı aç , devlet sana bir avukat atar herhalde

madem
o kadar rezil bir haldeydi belediye, kazanmiyor aksine zarara sokuyordu, neden deli gibi kazanmak icin cirpindilar? hepsi icin soyluyorum, borc butce meselesi degil bu, eger koskoca belediye 40 binlira tazminatimi odeyemeyecekse kilidi vursun kapisina daha ne diyeyim. isten cikis vermeseydi o kadar butcesi yok ise, hadi gule gule git isini yargiyla coz demek mi koskoca belediyenin sundugu cozum?
İşte sadece siz yoksunuz.
Bir sürü insan var.
Ve haberleri okudunuz mu bilmiyorum ama İBB borçla alındı. Ve şuanki belediye başkanı "bankalar bize kredi vermiyor." diye açıklama yaptı. Okudunuz mu?
Hakkınızı mahkemede arayın derim.

Butce olmadigini biliyoruz zaten , bankalar da kredi vermoyor diye haberler cikiyordu ama alinan tavir cok cok yanlis
Bu sekilde davranilamaz
Ben sizin yerinizde olsam ekrem baskana twit atarim derdimi guzelce , bu konuyu bildigini bile dusunmiyorum ya da en azindan bu sekilde davrandiklarini bildigini sanmiyorum

Arkadasim ozel sektorde ama ciktigi yere dava acti hemen sonuclandi tazminat mesai herseyini aldi ve avukata bin tl verdim dedi. Ozelde artik isten cikarilmalarda filan dava acinca hemen aliyorsunuz hakkinizi diye biliyorum cevremde gorduklerim boyle. Karsida belediye varken ne olur bilemem tabi
Hemen mi ? Hangi sehirde arkadasiniz
Acilan davalar iki seneden once sonuclanmiyor maalesef ve para yoksa davayi kazansa bile yine alamaz ki
Buradaki sorun belediyede gercekten para olmamasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X