• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakat testi

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler

Ne gerek var şimdi huzurunu kaçırmaya.. Yeni evlisin evliliğin tadını çıkar..böyle saçma şeyler de yapma anlarsa eşin çok daha kötü olursunuz..

bencede gecemez bosuna yapma kendini daha fazla yipratirsin.hem o sadakat o sekilde olculmez

dertsiz başınıza dert açmayın
madem güven yok niye evleniyorsunuz bunuda 19 yaşındaki kız mı söylesin size kahretsin

Söylesin tabii :KK9:

Konu sahibi,bu denemeler genellikle hüsranla sonuçlanır.Böyle durumlarda ya affet unut ya affetme ayrıl kuralı vardır.Hem affedip hem eşelemek seni mutsuz eder.Akışına bırak,akıllanmışsa kalır,gidesi varsa zaten bırak gitsin.

Bana eşim böyle sadakat testi yapsa inan boşanma nedeni. Arkadaşım sacmalamayin üç günlük dünya huzurunu bozma

dertsiz başınıza dert açmayın
madem güven yok niye evleniyorsunuz bunuda 19 yaşındaki kız mı söylesin size kahretsin
Halden anlamadığın aşikar. Evlendikten sonra hata yaptı dedim farkındaysan. Güven bu. 19unda da 70 indede aynı

Tabiki gerekeni yapıcam canım.

O zaman yeni bir hat al o numara ile eşini kaydet.
Profiline yüzü tam görünmeyen ama ilgi çekici bir foto koy.
Şunun gibi :KK53:

tumblr_ljoavrpLIL1qe53czo1_500.jpg

Sonra da ' Okul bitti diye dostluk da mı bitti vefasız. Nasılsın bakalım?
Heee bu arada kimsin deme, bil bakalım kimim? ' gibi bir mesajla yem at.

Sonra uzattıkça uzat.

Buraya mesajları yazarsan devamına yardımcı olurum :D

Bana eşim böyle sadakat testi yapsa inan boşanma nedeni. Arkadaşım sacmalamayin üç günlük dünya huzurunu bozma

Ama siz daha önce bu konuda onun güvenini kırmamışsınız bunu test etmesi onurunuza dokunur.
Elbette boşanma nedeni görmeniz haklıca olur.

Ama eşinin öyle bir tribe girmeye hakkı olmaz çünkü sabıkalı :)

O zaman yeni bir hat al o numara ile eşini kaydet.
Profiline yüzü tam görünmeyen ama ilgi çekici bir foto koy.
Şunun gibi :KK53:

tumblr_ljoavrpLIL1qe53czo1_500.jpg

Sonra da ' Okul bitti diye dostluk da mı bitti vefasız. Nasılsın bakalım?
Heee bu arada kimsin deme, bil bakalım kimim? ' gibi bir mesajla yem at.

Sonra uzattıkça uzat.

Buraya mesajları yazarsan devamına yardımcı olurum :KK70:
Cok güzel fikir yanlız şu sorun var. Esim bana yaptığı hatadan sonra numarasını değişti . onu nasıl halletcem

Back
X