Sadakat ve güven ikisi de önemli değil mi?

Mehhli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
19
-10
1
Bir ilişki ve evlilikte sadakatin önemi olduğu kadar güven de önemli değil midir.. Eşinizin size sadık olması kadar sizin eşinize güvenmeniz önemli değil mi.. ?

Peki güvenmediğin adamla ne olursa olsun evlenir misin..
Hayır evlenmem, güvenmediğim bir insanla bir hayatı her gün şüpheyle geçireceğim benim için işkence olur. Güven ilişkinin temel taşıdır o olmazsa çürük ve yıkılmaya yakın bi ilişki olur ve mutlu olunmaz.

Hayır evlenmem, güvenmediğim bir insanla bir hayatı her gün şüpheyle geçireceğim benim için işkence olur. Güven ilişkinin temel taşıdır o olmazsa çürük ve yıkılmaya yakın bi ilişki olur ve mutlu olunmaz.
Yani aklın yolu bir.. Evlendiysen güvenmişsindir ya da güveneceksin..

"Benim olan benimdir. Gerisi de mühim değildir." Ben eşimi sahiplendim. Gözü benden başka göze değsin istemem. Kendimden çok güvenirim. 40 yaşımızda zar zor yuva kurduk. Çocuk sahibi olacağız. Bunları riske atmak için aklımızı peynir ekmekle yememiz lazım.

Bir ilişki ve evlilikte sadakatin önemi olduğu kadar güven de önemli değil midir.. Eşinizin size sadık olması kadar sizin eşinize güvenmeniz önemli değil mi.. ?
Sadakatli insan güvenilirdir. Yanlışını görmediysen güven konusunda sorun yaşamıyorsun. Vardır bir bildiği diyorsun.

Back
X