- Konu Sahibi nikoniko94
Kocasina eski sevgilisyle konustugunu anlatmis.bu kadar demis.Ne açmış gidiym ordada basliym:)
Kocasi affetmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasina eski sevgilisyle konustugunu anlatmis.bu kadar demis.Ne açmış gidiym ordada basliym:)
Aman iyibari ne hali varsa görsün buda bana ders oldu yarın direk üyelik iptali istiycm çok korktum bişey yapar vijdan azabı çekerdim ömür boyu.tutamiyorum bu aldatma mevzularinda kendimi çok kötü hakaret ediyorum oda intihar edeceğini yazınca çok kötü oldum . ihtimal vermedim çok ama yinede bellimi olur bir anlık gafletKocasina eski sevgilisyle konustugunu anlatmis.bu kadar demis.
Kocasi affetmis
İntihar edip ardından hemen kk ya gelmis...Aman iyibari ne hali varsa görsün buda bana ders oldu yarın direk üyelik iptali istiycm çok korktum bişey yapar vijdan azabı çekerdim ömür boyu.tutamiyorum bu aldatma mevzularinda kendimi çok kötü hakaret ediyorum oda intihar edeceğini yazınca çok kötü oldum . ihtimal vermedim çok ama yinede bellimi olur bir anlık gaflet
Ya ben size daha çok üzüldüm bunları okuyunca, konu sahibine o kadar üzülmemiştim.Aman iyibari ne hali varsa görsün buda bana ders oldu yarın direk üyelik iptali istiycm çok korktum bişey yapar vijdan azabı çekerdim ömür boyu.tutamiyorum bu aldatma mevzularinda kendimi çok kötü hakaret ediyorum oda intihar edeceğini yazınca çok kötü oldum . ihtimal vermedim çok ama yinede bellimi olur bir anlık gaflet
Bende çocuğa şiddet olaylarında tutamıyorum çenemiAman iyibari ne hali varsa görsün buda bana ders oldu yarın direk üyelik iptali istiycm çok korktum bişey yapar vijdan azabı çekerdim ömür boyu.tutamiyorum bu aldatma mevzularinda kendimi çok kötü hakaret ediyorum oda intihar edeceğini yazınca çok kötü oldum . ihtimal vermedim çok ama yinede bellimi olur bir anlık gaflet
Neden 5 defa onu anlamadım 38 yaş genç oluyor diri olsunlar derken !evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
Aklını başına al yuvanı bozma bir tanıdığım bir adam için yuvasını bozdu o adam da onunla evlenmedi kadın şimdi ayrıldı çok pişman herşeyi toz pembe görme eşinden başka kimse sana eş çocuğuna baba olmaz .Şimdi Canım cicim o adam senle evlenmez yuvanı dağıtmaevet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
Son durum konu sahibi pişman olmuş ve boşanmıyor . Hemen boşanmak kolay değil ama görüyoruz ki kocasının çocukdan sonra bayanı beğenmemesi ve ona kocalık yapmaması kadıncağızın psikolojisini nekadar bozmuş.senin çocuğunu doğuruyor bu kadın anne olmuş! pesss çok zor bir durum gerçektenAy 47 sayfa nasıl okuyalım şimdi son durum ne anlamadım ben
Ayrıca beşer şaşar ben insanlardan her şeyi beklerim
Son durum konu sahibi pişman olmuş ve boşanmıyor . Hemen boşanmak kolay değil ama görüyoruz ki kocasının çocukdan sonra bayanı beğenmemesi ve ona kocalık yapmaması kadıncağızın psikolojisini nekadar bozmuş.senin çocuğunu doğuruyor bu kadın anne olmuş! pesss çok zor bir durum gerçekten
Valla dayanamıyorum yaziyorum.daha öncede yazmıştım kaynım eltimi aldatmış bir kadınla bana geldi ağlayarak kadını aradık kadın bana dediki eşimle aram bozuldu aradım kaynini konuşup rahatlamak istedim bir süre konuştuk.sonra kocamla aramız düzelttim kaynndan ayrılmak istedim ama obeni bırakmıyor.bende böyle duyunca sinirleniyorum işte karşı taraf belki bekardır bilemem ama her eşiyle sorunu olan başka erkekte derman aramamali .eltim çok çekti kocasından herkes baskı yapa Yapa bıraktırdik kadını.Bende çocuğa şiddet olaylarında tutamıyorum çenemiSildirmeyin üyeliğinizi boşverin.
Burda her konuya inanmamak lazım da inanıp gaza gelip bazen sınırları aşıyor uz.Hamile hamile canınızı sıkmaya değmez.Valla dayanamıyorum yaziyorum.daha öncede yazmıştım kaynım eltimi aldatmış bir kadınla bana geldi ağlayarak kadını aradık kadın bana dediki eşimle aram bozuldu aradım kaynini konuşup rahatlamak istedim bir süre konuştuk.sonra kocamla aramız düzelttim kaynndan ayrılmak istedim ama obeni bırakmıyor.bende böyle duyunca sinirleniyorum işte karşı taraf belki bekardır bilemem ama her eşiyle sorunu olan başka erkekte derman aramamali .eltim çok çekti kocasından herkes baskı yapa Yapa bıraktırdik kadını.
Yani 2 senede 5 defa birlikte olan bi adamdan bahsediyosak bence demiş olabilir :/Ay gördüm başka konu açmış ordan devam ediyorum ben de ama bu konu ve üye fake gibi çünkü kocasına eski sevgilimle konuştum diyor adam ay canım öyle mi dur sen bi sakinleş sonra anlatırsın vs diyor Sanırsın adam uzaylı ..
Bu tarz şeylere normalde cok kızarım ama sana nedense kizamadim.evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Yok canımŞimdi suçlu burdaki kadınlar mı oldu![]()
Şimdi suçlu burdaki kadınlar mı oldu![]()