- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi nikoniko94
Konu sahibi ne oldu aceba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence beni kastetti :))Beni kastettiniz sanırım :) ben hala o yazdığımda birşey olduğunu sanmıyorum ama dediğiniz gibi olsun :)
hahahhh ya bu online yi nerden goruyorsunuzKonu sahibi online.Berzah aleminden bağlanmıyorsa hala yaşıyor demekki.
Ay hatlar karıştıevet sizi kast ettim ben sizi tanımıyorumki yalan söyleyeceğim bi durum yok sizinde inanmama hakkınız elbet var saygı duyarım.
Onu ben yazdım.. biri fake resim demişti bende neden fake olsun ki demek istedim.. normal bir resim demek istedim.. madem çocuğu içün geldi resim koymasının ne anlamı var??Hayır siz değil gerçekten, erkek üyenin profilindeki resme zaten yakışıklı değil falan diyen bir üye olmuş da. Ben üzülüyorum böyle şeylere
Profil resminin üstünde köşede yeşil bir renk oluyor canım.hahahhh ya bu online yi nerden goruyorsunuz
Fakirler göremez prolar görürhahahhh ya bu online yi nerden goruyorsunuz
Her şey bizim bakış açımıza göre gerçekleşmek zorunda değil :)Onu ben yazdım.. biri fake resim demişti bende neden fake olsun ki demek istedim.. normal bir resim demek istedim.. madem çocuğu içün geldi resim koymasının ne anlamı var??
Tamam işte ben inanmadım ama.. bu da bi sebebi..Her şey bizim bakış açımıza göre gerçekleşmek zorunda değil :)
egon mutlu mu :)Fakirler göremez prolar görür![]()
yok ya öyle deme şimdi bi de inşallah bi şey olmamıştır yaniBelki de kocasi okuyor formu kony sahibinin![]()