• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

evet sizi kast ettim ben sizi tanımıyorumki yalan söyleyeceğim bi durum yok sizinde inanmama hakkınız elbet var saygı duyarım.
Ay hatlar karıştı :D ben onu diğer arkadaşa demiştim. Ayrıca burda ne fake hesaplar gördük biz erkeğim diyip bunu diyince o yüzden pek inanamıyoruz sizinle alakalı değil yani ;)
Bir kadının dırdırı bir erkeğe ağır geliyor, Kadınlar kulübünde delirirsiniz abicim siz uzaktan izleyin siz bence yine :D

hanmadi hanmadi şimdi oldu yanlış anlaşılmaları sevmiyorum konuşup halletmek güzel şey :)

Hayır siz değil gerçekten, erkek üyenin profilindeki resme zaten yakışıklı değil falan diyen bir üye olmuş da. Ben üzülüyorum böyle şeylere
Onu ben yazdım.. biri fake resim demişti bende neden fake olsun ki demek istedim.. normal bir resim demek istedim.. madem çocuğu içün geldi resim koymasının ne anlamı var??

Arkadaşlar ne kadar saldırgan yorumlar yapıyorsunuz yahu ! Arkadaş gelmiş efendi efendi yorum yapmış, hala daha saygıyla cevap veriyor, erkek üye yasak dersiniz konu kapanır. Sırf erkek diye yok birini mi düşürcen, trollük mü yapcan diye sert ithamlarda bulunup, rencide etmek hiç etik değil bence.. Resmen konunun gerginliğinin acısını adamdan çıkardınız.

Back
X