Merhaba kk üyeleri
Evliliğimde bir yılımı doldurmak üzereyim. Eşimle yaklaşık 5 yıllık bir beraberliğimiz var. Beni evliliğe ikna edebilen ve kendisini sevdiren taraf oydu. Eşim güzel kalpli, anlayışlı, sevecen ve çevrem tarafından da sevilip sayılan bir insandı. Beni benim onu sevdiğimden daha çok severdi ve bana çok düşkündü.
İş dolayısıyla geçici bir süreliğine eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İki hafta öncesine kadar her şey yolundaydı ya da ben öyle zannediyordum. Eşim bir chat sitesinden bir kadınla görüntülü görüşmüş ve uygunsuz şeyler yaşanmış. Karşıdaki kişi şantaj yapmak istemiş. Eşim savcılığa gideceğini söyleyince eşimin görüntüsünü sosyal medyada paylaşmış. Ben, ailem ve çevremden bazı kişiler olayı bu şekilde öğrendik. Eşim çok pişman oldu. Belki bir hafta boyunca ağladı. Sadece o kişiyle görüştüğünü, öncesi olmadığını, neden yaptığını ve nasıl yaptığını hala anlayamadığını söylüyor. Kendisini affedemiyor ve bensiz de yaşayamayacağını söylüyor. Yuvam için mücadele edeceğim, zamanında seni kazanmak için elimden geleni yaptım, şimdi de yapacağım diyor. Ben ise ilk günlerde zor durumda olduğu için ona yardımcı olma zorunluluğu hissettim ve onu sakinleştirme yoluna gittim. Aynı zamanda bir şok içerisindeydim. Çok güvendiğim eşime hala inanamıyordum. O biraz sakinleşince bu sefer kendime döndüm. Duygularım belirginleşmeye başladı. Kızgınlık, öfke ve soğuma hissetmeye başladım.
Ailem de çok üzüldü. Eşimin pişmanlığını görünce bana bu olaydan ötürü ayrılmak olmaz, şimdiye kadar hiç bir hatasını ne sen ne de biz gördük, fırsat vermelisin diyorlar. Yarın bir gün sen de hataya düşebilirsin ne olacağımız belli değil diyorlar. Ben ise artık eskisi gibi olamayacağımızı düşünüyorum. Duygularım çok karmaşık olduğu için zaman istedim ama beklentiye de girmemesi gerektiğini, ondan soğuduğumu söyledim.
Çok huzursuzum, hala inanmak istemiyorum, yeni bir güne uyanmak istemiyorum, eskiden güven duyduğum eşimi istiyorum. Ama artık o yok.
Dertleşmek istedim ve sanırım aldığım kararla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Aynı zamanda benzer durum yaşayanların bu süreci nasıl geçirdiklerini merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden...