- 1 Mart 2010
- 45.184
- 115.273
- 1.123
- Konu Sahibi philosophy
-
- #2.261
Sıra dısı degil genelde kullandiklarim ama cesidi bol tutarım.Biri baharat mi dedi:) aile içinde adım aktar a çıktı:) hatta en sevdiğim görmek istediğim yer bile hindistan o kadar diim:) bu konuda yüksek lisans olsa usenmem yaparım:)
Böyle gizli kalmış pek bilinmeyen yemeklerde kullanılan baharat biliomusun sırlarını benimle paylasabilirsin:)
Köri nam nam:)Sıra dısı degil genelde kullandiklarim ama cesidi bol tutarım.
tavukda sosta "köri"
Dolma da piyaz ve bazi salatalarda "sumak"
Karisik bitki caylari
Dal tarcinli sut ve su
Boreklerin uzeride "hashas" kraker tarzi seylerde "anason"
Tuzlu kurabiyelerde "mahlep" gibi seyler
Kurutulmus "dereotu"
Kurutulmus "elma" portakal kusburnu vs.
Güle güle güzel günlerde kullan canım.İyi akşamlar hanımlar.Baharatları bende seviyorum.Trlelli bacım hoşgelmişsin aramıza.Bugün seni andım .Kurana giderken senin aldığın şalı örttüm biton açığı bir kapım var onla uyduruyorum güzel oluyo.
merhaba. Ben de ayni senin gibi aktarlik yapiyorum. Yiginla baharat var ve hindistan benim de hayalim. Sen neler kullaniyorsun yemeklerde? Ben ozgurce karisim yapamiyorum malesef. Esim ve cocuklar yemiyorlar.. yalniz kalinca siviyorum kollariKöri nam nam:)
Bu söylediklerinin hepsini zevkle kullaniyorum
Bu israrcilari ne kadar engellemeye calissamda maruz kalıyorum sevdiğim ve gerçekten gelmesini istediklerimi de ben ısrarla cagiriyorum bu ışte bi terslik var....kalinkaselin
Carsamba gunu bana gelenler israrla gelmek isteyenlerdi
Makarna salatasi
Dereotlu pogaca
Cikolatali lokumlu kurabiye
Kadayifli muhallebi
Yesilmercimekli borek yaptim
Hepsini cok begendiler
Kolay hepside firini actim mi pespese pisiyolar.
Evet çok mantıklı:) az zaman az enerji aynı ürünSelincim ben genelde tek tek yapılan şeyleri tercih etmiyorum. Çok vakit kaybı
Sigara böreği yerine tepsi böreği
Elmalı pasta yerine Elmalı turta gibi
Of bu konu benim en zevk aldığım konulardanmerhaba. Ben de ayni senin gibi aktarlik yapiyorum. Yiginla baharat var ve hindistan benim de hayalim. Sen neler kullaniyorsun yemeklerde? Ben ozgurce karisim yapamiyorum malesef. Esim ve cocuklar yemiyorlar.. yalniz kalinca siviyorum kollari
İs yerindeki bayan arkadaşlar bir senedir sana gelcez sana gelcez diye söyleyip duruyolar denk gelmiyordu bi şekilde nobetlerimiz uymuyordu yaz tatili vs... Açıkçası Bende şikayetçi diildim memnun oluyodum ama önümüzdeki hafta sonu gelcekler ve ben çeşit olarak abartmak istemiyorum ama çok dikkat ederler biliyorum ve biri ısrarla size gelmek isterse napiyosunuz ??? Sonuçta enerjimi ve Zamanımı harciycam gerçekten istemedikce bu enerji harcama olayında biraz düşünüyorum ama reddedemiycem bi durumdu ve kalabalık gelicekler kendimi israf yapiyomusum gibi hissediyorum
İnan cok haklısınBu israrcilari ne kadar engellemeye calissamda maruz kalıyorum sevdiğim ve gerçekten gelmesini istediklerimi de ben ısrarla cagiriyorum bu ışte bi terslik var....
Evet çok mantıklı:) az zaman az enerji aynı ürün
Böyle erken uyanınca gece namazı kılıyorum ben. Yasin okuyorum. Vakıa suresi okuyorum. İmsak vakti girince de namaz kılıp yatıyorum.papatya:
saat kurdum sabah namazı için...iki saat önceden uyandım iyi mi!
daha başındayım....biraz destek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?