Günaydın kızlar
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bi ev bi araba yeter. Bankada da zor günler için 5-10 birşey olmalı. Ondan sonra gerisini gezmeye harcamalı. Çocuğum büyüdüğü Zaman evdeki kırmızı renkli koltuğu değil de beraber gezdiğim yerleri hatırlatacak.
Sis sormak istediğim birşey var. Bi arkadaşımız var. Yıllardır görüşürüz. Yalıt çocuklarımız var. Bundab bir kaç sene önce arkadaş kapandı ve sanki bizimle aralarına mesafe koydular. Sanki biz dinsisiz gibi. Ben pek oralı olmadım. Baktım sanki çocukları yarıştırıyor benim oğlum için aldığım kararları eleştiriyor. Yine oralı olmadım. Bundan 1.5-2 ay önce akşam size gelmek istiyoruz diye telefon ettim. Otele tatile gitmişler. Başka Zaman görüşelim filan dedik kapattık. Sonra ben önemli bir unvan aldım işimde. Çiçekler hediyeler vs. Odama gelenler telefon edenler. Bu arkadaş sadece faceden kutladı o kadar. Bu sabah namazdan sonra aklıma takıldı. Arasam mı acaba diye. Sonfa yok Atama dedim. Her namazdan sonra allahım iyi insanı yaklaştır, kötü insanı uzaklaştır benden diye dua ederim. Belki de bu kötü insan. Allah duamı kabul ediyor diye düşündüm.
Sonra düşündüm de bizim hep arkadaşlarımızla aramızda böyle nedensiz soğukluklar oluyor. Acaba bende mi bi problem var. Araya kıskançlık giriyor desem öyle kıskanılacak bi tarafım da yok.
Acaba ben insan ilişkileri konusunda beceriksiz miyim ki...
ahh canim,iste bu son sordugun soruyu ben de hep kendime soruyorum.cunki insanlarla iyiyken birdenbire mesafe koyuyorlar araya.su siralar ayni sey bir kez daha basima geldi,ikidir mesaj yaziyorum bana geri cevap vermiyor,telefonum yok dedigi icin arayamiyorumda.Dun dusundm syole guzel birseyler yazip bana neden cevap yazmadigini sormak stedim ama belki geerli br sebebi vardr diye erteledim bu durumu.
sebebsiz gorusmeyenleri anlayamiyorum,cok sorguluyorum kendimi bu konuda,hatalimiyim,birsey mi yaptim diye acaba...
Arkadasina gelince,belliki cocugunu kiyasliyor seninkiyle.Calisyior mu bilmiyorum,senin yukselisin onda kiskanclik hissi uyandirmis olabilir.Birde bazi arkadaslarimdan biliyorum,genelde kadnli erkekli gorusmek istemiyorlar,goruslusede ayri odalarda olmak isteyebiliyorlar.Birsuru sebebi olabilir.
karsindakinin sana haksiz yere mesafe koydugunu dusunuyorsan arayip direkt araya gren mesafenn sebebni sormali,ondan sonra ya daha iyi gider ya da tamamen kopar ,kafanda ve icnde kendimizi suclamayiz en azindan.
Kend adima bundan sonra Boyle yapmayi dusunuyorum.