- 23 Eylül 2013
- 25.583
- 53.066
- 798
- Konu Sahibi philosophy
-
- #1.161
kızlar evim 2+1 ... salonu ve yatak odasını aldık oturma grubu almadım eşim bekarken L koltuk almış hıc kullanmamış...
suan evde 10a yakın akvaryum var doğru okudunuz 10:)
ve o L koltuk bana batıyor nereye soksam dıye düşünüyorum. suan kalabalık geliyor gözüme.
zaten akvaryumlar gitse bile o oda çocuk odası olacak..
canım biri salonda o 400 lt.10 akvaryum derken kaç litrelik hepsi
canım biri salonda o 400 lt.
odadakilerden 6 tanesi 200 lt. gerisi küçük
hepsi farklı tür canım.sadece 3 tane akvaryum bıraksanız hangi balıkları besliyorsunuz benimde varda sadece iş yerinde ama
hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinkızlar doktora gittim
kese pazartesi görüncek inşaallah
troidim şekerim hiç bişeyim yok
Kilimin altina kaydirmaz sermekse aman aman diyeyim. Makineye atar yikarim diye oyle yapmistim elektrik supurgesiyle cekmek olum, ucuna birinin basmasi lazim. Yikadim kaldirdim, alti kaydirmazli tuyu cok kisa yolluk aldim hani rulo seklinde 2 m si 80-90 liraydi cok rahat ettim.Bugün ajanda programı indirdim inş kolaylık sağlar.
kilim ve halılara bakıyorum kilim kullanan varsa kullanışlımı yazabilirmi kaydırmaz olanlar.
Kilimin altina kaydirmaz sermekse aman aman diyeyim. Makineye atar yikarim diye oyle yapmistim elektrik supurgesiyle cekmek olum, ucuna birinin basmasi lazim. Yikadim kaldirdim, alti kaydirmazli tuyu cok kisa yolluk aldim hani rulo seklinde 2 m si 80-90 liraydi cok rahat ettim.
Kesinlikle yaşıyorum,ev tekstili değil de kıyafet konusunda çok zorlanıyorum.hatta dikiş dikmeyi öğrenmeyi bile düşündüm bu sebeple.Ben en cok kiyafet ve ev icin tekstil vb alisverisinde sade seyler aradigim icin zorlaniyorum. Eskiden boyle degildi, simsiz, tassiz, pulsuz ama pastel renk olmayan seyler bulabilirdim ama neredeyse 10 yildir zorlaniyorum. Sizler de yasiyor musunuz benzer sorunlar, allahtan esim de ayni sorunu yasiyor az da olsa :)
Papatya üzme o kadar kendiniGünaydın kızlar
Şu cam balkon aklıma geldikçe kendime sinir oluyorum. Geceleri uykum kaçıyor resmen.
Bende daha yeni aldimBugün ajanda programı indirdim inş kolaylık sağlar.
kilim ve halılara bakıyorum kilim kullanan varsa kullanışlımı yazabilirmi kaydırmaz olanlar.
Bende daha yeni aldim
Kendinden kaydirmazli ince hafif bisey
Hafif kabartmali tuylu bi hali gorunumlu kilim
Mutfak icin aldim, suan icin memnunum.
Gecen gun cikolata sosu dokuldu uzerine makinede yikadim hemen kurudu serdim
Leke falan da kalmadi
Ben en cok kiyafet ve ev icin tekstil vb alisverisinde sade seyler aradigim icin zorlaniyorum. Eskiden boyle degildi, simsiz, tassiz, pulsuz ama pastel renk olmayan seyler bulabilirdim ama neredeyse 10 yildir zorlaniyorum. Sizler de yasiyor musunuz benzer sorunlar, allahtan esim de ayni sorunu yasiyor az da olsa :)
Günaydın kızlar
Şu cam balkon aklıma geldikçe kendime sinir oluyorum. Geceleri uykum kaçıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?