kızlar bu sabah kuaföre gittim iş yerimin yakınında bi kuaför vardı baktım sırada yok nöbet arkadaşımda git dedi gittim kuaöfe bu arada para harcamamaya karar vermemin 4. gününde yeminimi bozdum ulen:)
saçlarımın uçlarından kestircektim gittim
oturdum koltuğa kuaför saçımı ıslattı of nasıl buram buram sirke kokuyorum

((( elma sirkesi
dedimki 15 gündür zeytinyağlı sabun ve sirke kullanıyorum (karbonat kullandığımı söyleyemedim çok utandım)
neyse kadın kesti etti saçımı ama bu arada sirke kokusu inanılmaz fazlalsmaya başladı o saclarımı tarayıp karıştırdıkça cıkıyo
dedımkı zeytınyaglı sabun cok ıyı dedıler falan dedım kuaförde dedıkı sırkeyı bende kullanıyorum ama ılk duşa girdiğimde kullanıyorum kepek ,saç dıbınde yara falan varsa ıyı gelıyo dedi ama ınternette başka yazıyodu falan dedım aslında yazılanlar doğru ama artık sular cok kıreclı eskı sular yok maalesef dedi
en sonundada ''sen genç kızsın (yüzüğümü takmamıştım) böyle yoğun kokuyla gezmemelisin sirkeyi en basta kullan sonra şampuanla yıka dedi.... of çok üzüldüm çok iyi bi kesim yaptı aslında haklıydıda saçım kuruyken hiç bir sorun yok ama ıslakken o sirke kokusu çok utandım ya bilsem gitmeden önce şampuanla bi kez yıkardım...

((((
sirkeyi karbonatı bırakmayı düşünmüyorum hala defam ama bu koku olayına bi çözüm bulmam lazım napsam ki????