- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Recetesiz alinan bir ilac miydi?Akşam yazcam canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Recetesiz alinan bir ilac miydi?Akşam yazcam canm
2 ayri cildiyeciye gittim zaten.Dermatoloji ve cilt doktorlarinin bransi bu biliyorsun dimi?
Brans doktoruna gidiyosun derdini anlatiyosun careni buluyor.
Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatinamoralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben
Ne kadarda atılmaya hazırmışsınızGercekten mi? Tesekkurler aydinlattigin icin!
Konu sahibi zaten ilac tedavisi oluyormus ve sokakta insanlarin dalga gectigini ne yapacagini sormus. Ah ahh neyse.
Ben kırk kere sordum alırlen bir sıkıntı olmaz bu yağda dedi. Karden marka benimkiBunu daha oncede duymustum ama aktarlardaki genellikle sahte oluyor. Sizde hangi markanin var
Akşam yazicam ismini doktor bana verdiğinde cok umutsuz kullanmstm ama çok memnun kaldmAynı şey bende de oldu kuşağımın kenarında nohut büyüklüğünde ve sert biraz küçüldü ama sizin kreminiz ne merak ettim .
Evet aliniyor diye biliyorum ama aile hekiminede yazdirilabilirRecetesiz alinan bir ilac miydi?
Bide o kıl köküyms doktor alinmasi şart ama bu kremi kullan yeterince kuculrse kalsn ama tekrarlyck bi zaman sonra demişti şimdilik aldirmadim krem yok etti ama ilerleyen zamanlarda aldircam tabiAynı şey bende de oldu kuşağımın kenarında nohut büyüklüğünde ve sert biraz küçüldü ama sizin kreminiz ne merak ettim .
Benimde hep çenemde çıkardı 2 3 senedir yok çok şükür doktor sadece çenede çıkan sivilcelern çok inatçı olduğunu söylemişti ki doğru yanaklarda asla çıkmaz cenede çıkardı top sakal gbi olurdu yaYaş 35 hala çenemde ergen gibi sivilcelerim çıkıyor
İmex kremi kullanıyorum,en kallavisini 2 günde yok ediyor.
Top sakal mıBenimde hep çenemde çıkardı 2 3 senedir yok çok şükür doktor sadece çenede çıkan sivilcelern çok inatçı olduğunu söylemişti ki doğru yanaklarda asla çıkmaz cenede çıkardı top sakal gbi olurdu ya
üzülme tatlım, dert etme bu kadar. benim büyük kzımda da var aynı sorun. Stresten çoğalırlar
Çok kötü görünüyor birde bana da dr kist var demişti ama verdiği ilaçlarla geçmedi bir türlü :Akşam yazicam ismini doktor bana verdiğinde cok umutsuz kullanmstm ama çok memnun kaldm
Evet iyi bi doktor bul bide bitkisel yöntemlere de başvur. Ben İğneli düşündüm ama hamile olduğum için yapamam şu an.Canim hic bulasma agdaya igneli epilasyonu arastir cok rahatsizsan.
Benimkinin neyden kaynakli oldugunu bile bilmiyorum acikcasi. Stresten mi yoksa cilt kaynakli mi. İyi bir doktor bulsam gidicem istanbulda
Bence de yani güzel bir cilde özenilir. Bunda şaşıracak bişey göremedimYa şu imali yorumlardan nefret ediyorum. Demek istediğim çevremde sorun yaşayan arkadaşlarım ne güzel senin cildin demesi. Ne var bunda? Siz insanları övmüyor musunuz?
Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatinamoralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben