Sivilceli Ciltler Sadece 1 ayda cildim mahvoldu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Abartma bu kadar benim sürekli sivilcem çıkıyor leke kalıyor alıştım artik.Allah başka sağlık sorunu vermesin.Doktor bana benzamcyin ilaç vermişti kullandığım dönemde çok rahat ettim.Ama kontrole gitmedim uzun dönem kullanmadim tekrar çıktılar.

Ne yap biliyormusun? O dalga geçenlerin konuştukları an ağızlarına vur.
Napıcaksın doktora git tabi ki. Derdiniz Yok sizin vallahi.

Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :KK43: moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben

Yaş 35 hala çenemde ergen gibi sivilcelerim çıkıyor :D
İmex kremi kullanıyorum,en kallavisini 2 günde yok ediyor.

Aynı şey bende de oldu kuşağımın kenarında nohut büyüklüğünde ve sert biraz küçüldü ama sizin kreminiz ne merak ettim .
Bide o kıl köküyms doktor alinmasi şart ama bu kremi kullan yeterince kuculrse kalsn ama tekrarlyck bi zaman sonra demişti şimdilik aldirmadim krem yok etti ama ilerleyen zamanlarda aldircam tabi

Yaş 35 hala çenemde ergen gibi sivilcelerim çıkıyor :KK70:
İmex kremi kullanıyorum,en kallavisini 2 günde yok ediyor.
Benimde hep çenemde çıkardı 2 3 senedir yok çok şükür doktor sadece çenede çıkan sivilcelern çok inatçı olduğunu söylemişti ki doğru yanaklarda asla çıkmaz cenede çıkardı top sakal gbi olurdu ya

Canim hic bulasma agdaya igneli epilasyonu arastir cok rahatsizsan.
Benimkinin neyden kaynakli oldugunu bile bilmiyorum acikcasi. Stresten mi yoksa cilt kaynakli mi. İyi bir doktor bulsam gidicem istanbulda
Evet iyi bi doktor bul bide bitkisel yöntemlere de başvur. Ben İğneli düşündüm ama hamile olduğum için yapamam şu an.

Ya şu imali yorumlardan nefret ediyorum. Demek istediğim çevremde sorun yaşayan arkadaşlarım ne güzel senin cildin demesi. Ne var bunda? Siz insanları övmüyor musunuz?
Bence de yani güzel bir cilde özenilir. Bunda şaşıracak bişey göremedim

organik elma sirkesiyle maden suyuyla eşit miktarda karıştır yüzüne pamukla sür 3 saat fln dursun sonra yıka bunu hergün yap taze hazırla..

Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :KK43: moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben

Bendede var kocaman iki tane amaan çokta umursama geçer gider zamanla

Back
X