Sadece 1 dakika..

en son bir daha göremeyeceğini söylüyordun başka bir gelişmemi oldu .böyle sonuçlanacak derken anlayamadm cnm.

'o gün gördügümde konusamamamız için engeller cıkacagını bilseydim 'demek istedim canım.
evet zaten o gün son görüşümdü.

'o gün gördügümde konusamamamız için engeller cıkacagını bilseydim 'demek istedim canım.
evet zaten o gün son görüşümdü.

nasıl bir yerdi belki o ya da ordakilerden biri sürekli oraya gidiyordur birilerine sorma şansındamı yok.

nasıl bir yerdi belki o ya da ordakilerden biri sürekli oraya gidiyordur birilerine sorma şansındamı yok.

hahhh işte TEK bir o sansım var tatlımm
orda olan bir başka kişiden ögrenme şansım...
Bu konuda işte kafam karısık düşünüyorum;yapabilir miyim diye sorabilir miyim diye..

Bu konuda işte kafam karısık düşünüyorum;yapabilir miyim diye sorabilir miyim diye..

ben anlamadım nerde karsılastınız nasıl karsılastınız, bir de hakkında hıcbır bılgın yok mu

neden yapamayasın ? gerçekten istiyorsan neden olmasın

onu birilerinden sormak konusunda...
ne biliyim yani yanlıs olabilir mi diye düşünüyorum işte canım
y hayatının aşkı oysa ve sen elinden kaçırdıysan ? biraz insanlar ne der ne düşünür diye hayatlarımızı kısıtlamaktan vazgeçelim.ne kaybedersin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…