Sadece 1 dakika..

olmuyorsa zorlamamak gerek evet, ama ben oldurmak ıcın de 1 adım bile atmıs değilim, atmadım atamıyorum atamam

ahlaki bir durum varsa ortada atma ama eğer yoksa hayat kısa şansını dene .ne kaybedersin ki ?

hiçbir kaybım olmaz aslında.. adımı o attı ama ben sevgisine ınanmadıgım için atamam.. tatlım ahlaki bır durum derken neyi kastettın :)

hani canım bazen evli ya da sevgilisi olana aşık olabiliyor ya insan o bakımdan dedim neden inanmıyorsun yanlış bir şeylerinimi gördün.ayy içimde tutamam yanlışda olsa içimden bir kere bile sarılmak geliyorsa sarılırım olmasada olur .içinde kalmasın

sevgilsi olan normal karsılanabilir ama evli olan aman Allah göstermesın.. hayatta o gözle bakmam
teklif etsin kabul etmem mesela inanmıyorum ona yanlısını da görmedim ama hisler.. :)
bu arada benı kımse yanlıs anlamasın sadece masumca bir sarılmadan bahsedıyorum

sarılmanın masumuyietsiz halidemi varmış ben ne demek istediğini anladım ve hissettim canım sarılmak derken merak etme.benim gibilerde anlayacaktır :) yanlış anlama yapamam felan değince aklıma öylesi geldi.eğer yanlışını görmediysen gözünle ön yargılı olma canım ya takip et ne bileyim şans ver bu işler içine girilmedikçe anlaşılmaz.

aynen canım yaa
bende eger o duyguyu hissediyorsam hiç bişey engelleyemez kiiii......

aynen canım yaa
bende eger o duyguyu hissediyorsam hiç bişey engelleyemez kiiii......

dimi yaa canım.gurbik birde sanırım tanıyor o kişiyi.bir şey demesine gerek yok ya da anlam yüklemesine yapmak istedm yaptım derim ya insanlara şans vermek lazım.çünkü yaşanmadıkça bilinmez işin özü.yaşamaktnda belki sonunda çekilecek acıdanda korkmamak lazım dimi ama

şuanda tek bir yol yok gibi görünüyor canım malesefff

konunu okumuştum perimle.eğer istesen bu işin peşine düşebilirdin.geniş düşenebilirdin.sonuca ulaştığında değmese bile sen bunu kendin için yapmış olurdun ve kendi içindeki o özgürlük o aşka inanç o anılar tekrar depreşiverirdi. :) aklımda kalacağına arkamda kalsın

öyleee
bazen bir anlık çılgınlıklar gerekiyor yaa gercekten

Son düzenleme:

evett çok haklısın
ama baslarda çok korktum.
sonradan da üzüldüm neden bişeyler yapmadım diye.
ki bilseydim böyle sonuclanacak belki azda olsa bir çabam olurdu.
en azından dedigin gibi bu kadar kafamı mesgul etmezdi
olumsuz sonuclansa dahi unuturdum belki

en son bir daha göremeyeceğini söylüyordun başka bir gelişmemi oldu .böyle sonuçlanacak derken anlayamadm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…