süpersiniz kızlarrrbenım öyle bir şansım yok malesefffff
ben sarıldım 5 saniyecikhani uzun zamandır görmediğin birine gelince, öpüştükten sonra sarılırsın ya öyle
ama hissederek sarılamadımAllahın izniyle yine gelcek bu sefer kokusunu içime çekerek sarılcam
çok isterim doya doya dakikalar boyunca sarılmak, ama oda istesin öyle sarılayım...
tek taraflı isteklerden bıktım artık
neden ..belki vaaardırrr
ben sarıldım 5 saniyecikhani uzun zamandır görmediğin birine gelince, öpüştükten sonra sarılırsın ya öyle
ama hissederek sarılamadımAllahın izniyle yine gelcek bu sefer kokusunu içime çekerek sarılcam
çok isterim doya doya dakikalar boyunca sarılmak, ama oda istesin öyle sarılayım...
tek taraflı isteklerden bıktım artık
vardır, evet görüstüğümüzde boynuna atlayıp sarılabilirim 1 dakikasını alabiliirimtepkı göstermez belki oda sarılır, pekı o 1 dk geçtikten sonra neden böyle yaptın demeyecek mı ?
:86:içimden geldi dersin
içimden geldi demek için 1 dk cok uzun bir süre, sevgili olanlar bile sarılmıyordur o kadar .. sonra sapık damgası yemeyelim
oda dogru...
az sarılmayla yetineceksin sende tatlım ozaman en azından öyle bir şansın vardır sanırım:26:
o var bak onu yapabilirim artık utana çekine, özledim falan derim bakacagız icabına
şuan istediğim tek şey ,sadece bir dakika ...
imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)bizden biri daha..... imkansız değildir umarım ?
hadi yine iyisin
imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)
imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?