Sadece 1 dakika..

ben sarıldım 5 saniyecik hani uzun zamandır görmediğin birine gelince, öpüştükten sonra sarılırsın ya öyle
ama hissederek sarılamadım Allahın izniyle yine gelcek bu sefer kokusunu içime çekerek sarılcam

çok isterim doya doya dakikalar boyunca sarılmak, ama oda istesin öyle sarılayım...
tek taraflı isteklerden bıktım artık

offf sende de mi karmasık bir durum var

sevgilin sanırım.. ne güzell Allah mutlu etsinnn

vardır, evet görüstüğümüzde boynuna atlayıp sarılabilirim 1 dakikasını alabiliirim tepkı göstermez belki oda sarılır, pekı o 1 dk geçtikten sonra neden böyle yaptın demeyecek mı ?

:86:içimden geldi dersin

içimden geldi demek için 1 dk cok uzun bir süre, sevgili olanlar bile sarılmıyordur o kadar .. sonra sapık damgası yemeyelim

oda dogru...
az sarılmayla yetineceksin sende tatlım ozaman en azından öyle bir şansın vardır sanırım:26:

şuan istediğim tek şey ,sadece bir dakika ...

bizden biri daha..... imkansız değildir umarım ?
imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)

imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)

olmuyorsa zorlamamak gerek evet, ama ben oldurmak ıcın de 1 adım bile atmıs değilim, atmadım atamıyorum atamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…