Arkadaşlar bu ürünlerin bazılarını sadece bir kez kullandım bazılarını hiç kullanmadım cogu ceyizimden sıfır botları 1 veya 2 kez giydim makyaj malzemeleri de sıfır ana kucagi beşik çeşitli bebek urunleri ile takas yapmayı düşünüyorum almak isteyen olursa da uygun fiyattan veririm
Vatsap ben de yok canim telefonum vatsap uyumlu değil kıyafetler için Ozelden yazanlar oldu fakat kimseye söz vermedim elimde daha çok sıfıra yakın ürün var dilersen Ozelden ihtiyacin olan varsa resim atabilirim
Arkadaşlar inter netten sipariş edeceğiniz bebek bakim cantasi da olur hani su içinde pisik kremi bebe yağı vs.olan çantalar var ya ondan olabilir para benim için önemli değil sadece bebegimin ihtiyaclarini karsilayabilsin bu ürünler yeterli
Arkadaşlar bu ürünlerin bazılarını sadece bir kez kullandım bazılarını hiç kullanmadım cogu ceyizimden sıfır botları 1 veya 2 kez giydim makyaj malzemeleri de sıfır ana kucagi beşik çeşitli bebek urunleri ile takas yapmayı düşünüyorum almak isteyen olursa da uygun fiyattan veririm