• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 saniye, yardım!

Sadece baktım profile dedi ama eminim sadece bakmakla 1.ci sırada olmaz ... bütün arkadaşlarıma sordum hepsi denedi ama ilk sıra son mesaj attığı kişiler... yani sevgilim yalan söylüyor... üstelik kadın evli 2 çocuğu var, ne konuşmuş olabilirler ki ..?
Su an kafanı en cok kurcalayn şey o olacak ne konuşmuşlar ? Ama buyuk ihtmalle kadın msj attı sevgılıne cunku bn cvp vermdgm bana msj atan kişi çıkıyor ilk sırada engelledim bide hala cıkıyor

uzun bir ilişki ise ve güvenini sarsacak başka hiçbir hareket yapmadıysa şimdiye kadar bence bu defa görmemezlikten gel bu durumu, tamam de ona inanmış gibi yap ama ara ara kontrol et tabi

Su an kafanı en cok kurcalayn şey o olacak ne konuşmuşlar ? Ama buyuk ihtmalle kadın msj attı sevgılıne cunku bn cvp vermdgm bana msj atan kişi çıkıyor ilk sırada engelledim bide hala cıkıyor

O attı sildim derdi öyle bir durumda diye düşünüyorum ama, zaten eski beğenilerinde sürekli kadının resimlerini beğenmiş tabi bizden önce .. kadın için okul arkadaşım diyordu şimdi ise bizimkinin erkek lisesinde okuduğu aklıma geldi uyumsuz bağlantısız değil mi

uzun bir ilişki ise ve güvenini sarsacak başka hiçbir hareket yapmadıysa şimdiye kadar bence bu defa görmemezlikten gel bu durumu, tamam de ona inanmış gibi yap ama ara ara kontrol et tabi

İlk yalanımız değil maalesef ..... ama büyük dramatik yalanlar olmadı. Yada olduysada haberim yok. Bana kalırsa sonuçta küçük büyük fark etmez sonuçta yalan.

ilişkinin durumuna bağlı. ne aşamadasın , birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadar güveniyor yada seviyorsun... ben ilişkinin başında bunla karşılaşsam ayrılırdım. ki beni telefonuna ismimle birlikte okuduğum bölümü de yazarak kaydeden birinden görür görmez derhal ayrılmıştım. adımı bile aklında tutamıyor, bölümü de yazmış dangalak diyerekten. ama ilişkinin ilerleyen bir dönemi ise biraz takipte kalmakta fayda var. yok evli isen instayı kapattır..

Aslında 6 ay gibi kısa bir süre ama işe git gel onun dışında hep benimle. Arkadaşlarınada çok vakit ayırmaz, ben istediğim zaman iş yerine gidip bütün günümüde orda geçirebiliyorum ama durum sanırım elini bağlasam yapacak olanın gözü durmaz şeklinde .......

Ay bunu öğrendigim iyi oldu :KK50:
.gerci sevgilim falan yok da .cahil cahil bakmayayim :KK14:
Ilk 3 kisi en son mesaj gönderdiğim kişi . daha dogrusu en son bana gelen mesajlar şekilnde.
Belki o yazmamıştır canim ?

Sadece baktım profile dedi ama eminim sadece bakmakla 1.ci sırada olmaz ... bütün arkadaşlarıma sordum hepsi denedi ama ilk sıra son mesaj attığı kişiler... yani sevgilim yalan söylüyor... üstelik kadın evli 2 çocuğu var, ne konuşmuş olabilirler ki ..?
Evli ve iki çocuklu birine sevgilinizin msj atacağını sanmam hem genç bir erkeğin buna ihtiyacı yok hemde kadının kocası nın görme ihtimali yüksek,yani erkekler genelde böyle konularda riske girmez.Bence kadın msj atmıştır naber nasılsın gibisinden sevgilinizde cevap vermiştir.

Ay bunu öğrendigim iyi oldu :KK50:
.gerci sevgilim falan yok da .cahil cahil bakmayayim :KK14:
Ilk 3 kisi en son mesaj gönderdiğim kişi . daha dogrusu en son bana gelen mesajlar şekilnde.
Belki o yazmamıştır canim ?

Bir ihtimal desek ama o şekilde olsaydı söylerdi diye düşünüyorum, yani çok düşük bir ihtimal.. bayanın ona yazıpta onun cevap vermemeside ayrı bir düşük ihtimal, iki uçuda ayrı yere dokunuyor

Evli ve iki çocuklu birine sevgilinizin msj atacağını sanmam hem genç bir erkeğin buna ihtiyacı yok hemde kadının kocası nın görme ihtimali yüksek,yani erkekler genelde böyle konularda riske girmez.Bence kadın msj atmıştır naber nasılsın gibisinden sevgilinizde cevap vermiştir.Daha bekarken bukadar sık boğaz etmeyin bence.

Böyle bir karakterle yanlış bir seçim yapıp evlenmektense bana kalırsa sık boğaz edip kişiliğini görmek en mantıklısı :) ben yazamaz demedim ki edebiyle konuşur olur biter ama yazıpta yazmadım demek kim bilir daha ne yalanlar doğurur... önlem almam gerektiğini düşünüyorum

Böyle bir karakterle yanlış bir seçim yapıp evlenmektense bana kalırsa sık boğaz edip kişiliğini görmek en mantıklısı :) ben yazamaz demedim ki edebiyle konuşur olur biter ama yazıpta yazmadım demek kim bilir daha ne yalanlar doğurur... önlem almam gerektiğini düşünüyorum
Sosyal paylaşım sitelerini sık kullanan adamlarla beraber olmakta zor Allah kolaylık versin sürekli takip etmek gerekiyor anlaşılan.Ama evli ve çocuklu bir kadından medet umacağını sanmam.

En son konuştuklarım çıkıyo. Konuşmuş muhtemel ama kızacaksın diye yalan söylemiş. Tabi ne konuştuğuda önemli. Havadan sudansa büyütmeye gerek yok.
Kız arkadaş eski sevgili mi?

En son konuştuklarım çıkıyo. Konuşmuş muhtemel ama kızacaksın diye yalan söylemiş. Tabi ne konuştuğuda önemli. Havadan sudansa büyütmeye gerek yok.
Kız arkadaş eski sevgili mi?

Bayanın kim olduğunu bilmiyorum, tek söylediği eski okul arkadaşım demesi ama bu erkek lisesinde okumuş yani onuda uydurdu okul arkadaşım diye herhaldee... kadının 2 tane kızı var sanırım 2-3 yaşlarındalar

İlk sırada en son konuştuğum kişi çıkıyor

2. ve 3. sıra fotolarını beğendiğim 4. yine en son konuştuğumdan
bir önceki kişi.

Belki karşısındaki selam vermiştir. Buna cevap vermiş olabilir sevgilin.
Ve ya kendisi hal hatır sormuştur.
Sizin kızmanızdan korkup, sizden saklamıştır.
Ama şu tür durumlar gerçekten can sıkıcı oluyor.
Söylediği yalanı ıspatlayamazsınız asla kendisine anlatamazsınız, sizi asla anlamaz. Kendi yaptığını örtbas etmek için hatta sizi suçlu çıkarmaya çalışır.
Gerekirse ayrılın, uzun senelerinizde geçmemişken bu yalanına karşılık yol verin gitsin...

İlk sırada son mesajlaştığım kişi ikinci sırada hiç mesajlaşmadığım halde kardeşim

Back
X