• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 saniye, yardım!

Arkadaşlar konuşmaya çalışıyorum ve hala inkar ediyor, bariz hepimiz hemfikiriz yalan söylediğine... sizce bu insana ne yapmalı? Suçunu bastırmak için olsa gerek bana suçlamalarda bulunuyor ...

Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlerden bir iyilik isteyeceğim lütfen sadece 2-3 saniye!

İnstagram'a girip ana sayfaya gidin, oradan ilk çıkan fotoğrafın altındaki ok işaretine yani başka bir kullanıcıya o fotoğrafı gönder seçeneğine tıklayıp gönder listesinde çıkan kişilere bakabilir misiniz?
Bu liste son mesajlaştıgınız kişilerden mi ibaret?

Konumun nedeni; erkek arkadaşımın instagramına bakarken denk geldim, eski bir arkadaşı o listede çıkıyor, 1hafta gibi bir süre önce yokken.. Bayan arkadaşı ... konuştunuz mu dediğim zaman inkar ediyor ama kendi kullanıcıma baktığım zaman en son konuştuğum mesajlaştığım kişiler ilk sıralarda çıkıyor ...

Mesele konuşmuş olması değil, mesele bunu yapmışsa bile konuşmadım diyip yalan söyleme ihtimali... şimdiden teşekkür ederim ❤
bende bir tane bana hayran bir kız çocuğu var o ilk çıkıyor:P
sonra bir hocam var o çıkıyor
sonra kelalaka birisi çıkıyor (arkadaşın arkadaşı)
öyle yani...hiçbirisiyle mesajlaşmadım instagramdan

Onda birinci sıradaydı, üstelik 3/4 gün öncesi kesinlikle yoktu
Canım valla icinde belli ki bi süphe olusmus ve ben sunu bilirim ki hiçbir kadının içinde yoktan yere bi şüphe olusmaz. Ben bugüne kadar neden süphelendiysem bi sekilde allah karaıma cıkardı oyuzden bence gardını almalısın erkek arkadasının durust olmadıgı bir olasılık ancak cok olası bir olasılık. Unutma senden önemli hiçbiraey be hiçkimse yok önce kendini dusunmelisin

Şimdi baktım bendede en son mesajlaştığım kişiler çıkıyor ilk başta . Altlara doğruda mesajlaşmadığım ama beğeni yaptığım ve sayfasına sık baktıklarım.

O kız kim? Eski kız arkadaşı falan mı? Senin kizacagindan kabul etmek istememistir.. sen hiç bakmiyirmusn geçmişindeki bir insana..durüst ol, kim olsa bakar bence sırf meraktan içindeki kötülükten fenalıktan değil..sen olsan sende inkar edersin

O kız kim? Eski kız arkadaşı falan mı? Senin kizacagindan kabul etmek istememistir.. sen hiç bakmiyirmusn geçmişindeki bir insana..durüst ol, kim olsa bakar bence sırf meraktan içindeki kötülükten fenalıktan değil..sen olsan sende inkar edersin

Bayanın kim olduğunu bilmiyorumm, ben tanımıyorum okul arkadaşım dedi geçiştirdi ama okul arkadaşı olmadığı kesinleşti.. birde bayan evli çocuğu vs var, baksa öneriler kısmında çıkardı ismi bu mesaj kısmında ilk sırada çıktığı için haliyle konuşmuşlar, konu meçhul. Sakladığına göre birşey var demektir, artı ilişkimizin başında bile hiç birşey yokken ben durduk yerde bu bayana dikkat edip kıskançlıklar yapmıştım ve şimdi bu olay.. sanırım birşeyler var çünkü 6.cı hissimde çok kuvvetlidir

Back
X