Sadece 15 gun...

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Ben oyle uzun uzun diyet yapabilen insanlardan degilim. Cok cabuk sıkılıyorum. Tatli yemeyi seviyorum. Diyet yaptigim donem ara versem de hayatimdan tamamen cikarmayacagim yiyeceklerden biri.

Vermem gereken kilo miktari 6 kilo.

Yarin tartilip 15 gunde ne kadar kilo verecegim gorecegiz.

Diyet doneminde yaptiklarim

Limonlu su.
Badem eklemek.
Ekmek ve turevlerini tamamen cikartmak.
Bazen latte ya da chai latte ama cok degil.
Kahvalti yulaf ezmesi ve meyve.
Aksamlari biber ve tatli patates.

Aklima geldikce ekleyecegim.

Baslangic 17/10/2020

Bitis : 31/10/2020

Hedef yaklasik 57 kg. .

Başlangıç : 62.9 kg

2 hafta vegan tarzı beslenecegim.

Eklentiler

• IMG_20201017_064132.webp
    IMG_20201017_064132.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu tartı şimdi çekildi. 62.5 kg. Bir sonraki tartı gunum Çarşamba. O zamana kadar tartilmiycam.

Sabah 7 gibi meyveli musli. Limonlu su.

Eklentiler

• IMG_20201017_092102.webp
    IMG_20201017_092102.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu tartı şimdi çekildi. 62.5 kg. Bir sonraki tartı gunum Çarşamba. O zamana kadar tartilmiycam.

Sabah 7 gibi meyveli musli. Limonlu su.
52.9 gordum tartiyi 🤭💞
Tartiya ara vermek cok faydali oluyor ben de denedim ara ara. İnsallah keyifle 57 yi görürsünüz 😍

52.9 gordum tartiyi 🤭💞
Tartiya ara vermek cok faydali oluyor ben de denedim ara ara. İnsallah keyifle 57 yi görürsünüz 😍
Benim de kalbime iniyordu. O kadar oldum mu ya dedim. :KK53:

Simdi benimle ilgili soyle bir durum var. Tartilmazsam isin ucu kaciyor. Her gun tartilmak bana yariyor ancak bu kez isi vegan beslenmeyle sinirli tutacagimdan ara vermek sorun olmamali. Ben yaptiklarimi yaziyorum zaten. Okuyanlara yardimci olacaktir. Ek olarak spor yapmiyorum ama iki gunde bir disari cikiyorum.

Cok tesekkurler. Umarim siz de istediginiz kiloya bir an once ulasirsiniz.:KK50:

Benim de kalbime iniyordu. O kadar oldum mu ya dedim. :KK53:

Simdi benimle ilgili soyle bir durum var. Tartilmazsam isin ucu kaciyor. Her gun tartilmak bana yariyor ancak bu kez isi vegan beslenmeyle sinirli tutacagimdan ara vermek sorun olmamali. Ben yaptiklarimi yaziyorum zaten. Okuyanlara yardimci olacaktir. Ek olarak spor yapmiyorum ama iki gunde bir disari cikiyorum.

Umarim siz de istediginiz kiloya bir an once ulasirsiniz.:KK50:
Cok guzel zaten kendinizi en iyi siz taniyorsunuz ne iyi gelecegini de biliyorsunuz gayet guzel vereceginize inaniyorum 🦸🤸

İnsallah cok tesekkur ediyorum benim hedefim de 57 yolum uzun ama heyecanim yuksek 😂 :KK19:

Cok guzel zaten kendinizi en iyi siz taniyorsunuz ne iyi gelecegini de biliyorsunuz gayet guzel vereceginize inaniyorum 🦸🤸

İnsallah cok tesekkur ediyorum benim hedefim de 57 yolum uzun ama heyecanim yuksek 😂 :KK19:
Diyete başlamak için en güzel zamanlar. Yol uzun olsa da farketmez, gidilecek yol hep aynı. Yeter ki istikrarlı olalım.

Yarışmaları öneririm ben. Onlar insana ayrı bir motivasyon sağlıyor. Mutlaka bir takıma katılın.

Diyete başlamak için en güzel zamanlar. Yol uzun olsa da farketmez, gidilecek yol hep aynı. Yeter ki istikrarlı olalım.

Yarışmaları öneririm ben. Onlar insana ayrı bir motivasyon sağlıyor. Mutlaka bir takıma katılın.
Evet istikrar ve ne amacla bu yola ciktigimizi unutmamak motivasyonu korumak cok onemli.
Yarismalardayim katkisi oldu dun ilk mezuniyetimi aldim 18 kilo vererek su an da yeni bir takimda 2. mezuniyet icin baslangic yaptim :)
Ne kadar surecegi onemli degil yeter ki saglikla hedefe ilerleyelim 😊

Carsambayi bekleyemedim.

19/10/2020 62.2 kg.

Vegan degil de vejetaryen beslenmeye devam.

Sabah : Latte / musli

Limonlu su.

24/10/2020

61.6 kg.

Haftalık giden kilo 1.3 kg.

Eklentiler

• IMG_20201024_034300.webp
    IMG_20201024_034300.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 39
Back
X