- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
52.9 gordum tartiyiBu tartı şimdi çekildi. 62.5 kg. Bir sonraki tartı gunum Çarşamba. O zamana kadar tartilmiycam.
Sabah 7 gibi meyveli musli. Limonlu su.
Benim de kalbime iniyordu. O kadar oldum mu ya dedim.52.9 gordum tartiyi
Tartiya ara vermek cok faydali oluyor ben de denedim ara ara. İnsallah keyifle 57 yi görürsünüz
Cok guzel zaten kendinizi en iyi siz taniyorsunuz ne iyi gelecegini de biliyorsunuz gayet guzel vereceginize inaniyorumBenim de kalbime iniyordu. O kadar oldum mu ya dedim.
Simdi benimle ilgili soyle bir durum var. Tartilmazsam isin ucu kaciyor. Her gun tartilmak bana yariyor ancak bu kez isi vegan beslenmeyle sinirli tutacagimdan ara vermek sorun olmamali. Ben yaptiklarimi yaziyorum zaten. Okuyanlara yardimci olacaktir. Ek olarak spor yapmiyorum ama iki gunde bir disari cikiyorum.
Umarim siz de istediginiz kiloya bir an once ulasirsiniz.
Diyete başlamak için en güzel zamanlar. Yol uzun olsa da farketmez, gidilecek yol hep aynı. Yeter ki istikrarlı olalım.Cok guzel zaten kendinizi en iyi siz taniyorsunuz ne iyi gelecegini de biliyorsunuz gayet guzel vereceginize inaniyorum
İnsallah cok tesekkur ediyorum benim hedefim de 57 yolum uzun ama heyecanim yuksek
Evet istikrar ve ne amacla bu yola ciktigimizi unutmamak motivasyonu korumak cok onemli.Diyete başlamak için en güzel zamanlar. Yol uzun olsa da farketmez, gidilecek yol hep aynı. Yeter ki istikrarlı olalım.
Yarışmaları öneririm ben. Onlar insana ayrı bir motivasyon sağlıyor. Mutlaka bir takıma katılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?