Öncelikle herkese merhaba.23 yaşındayım.ilk defa evlilik hayali kurabildiğim bir erkek çıktı karşıma.normalde evliliğin iş konusunda belirli bir aşamaya gelindikten sonra yapılması gerektiğini düşünenlerdendim.ama yaklaşık 2 aydır YARIN EVLENELİM Mİ dese evlenecek durumdayım ( KEŞKEEE :) ) yaklaşık iki yıl önce arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık.aramızda bi yakınlaşma olması gerekirken arkadaşlarımın konuyu çok fazla dillendirmesi üzerine kendi içimde sırf arkadaşlarım istiyo onaylıyo diye bir ilişkiye başlayamam düşüncesiyle çocuğu istemedim iyi bi elektirik vermedim ve haliyle oda sıcak bakmadı. yaklaşık 3 ay önce bizi tanıştıran iki arkadaşımın düğünü vardı düğün için arkadaşlırın memleketine gittim oda gelmişti düğüne. o düğünden bugüne kadar hiç beklenmedik bir aşama katetdik.geçen hafta sonu buluştuk ilk defa başbaşaydık.herhangi bir yakınlaşma bi temas olmadı. çok güzel bir gündü keyifliydi hiç bitmesin istedim onunda iyi vakit geçirdiğini farkediliyodu ve güzel bi gün olduğunu ayrılırken söyledi.ben o günden sonra yani 10 gündür açılır diye bekliyorum. ama açılmadı. bekledim diyorum çünkü bana karşı onunda benim kadar olmasada boş olmadığını hissediyorum.2 hafta sonra göreve gidecek ve 6 ay yok 26 yaşında ve işi gereği duygularını çok iyi belirtebilen daha doğrusu nasıl belirtmesi gerektiğini bilen biri değil. ona karşı boş olmadığımı hissettirmeye çalıştım gerçi bu konuda ne kadar başarılı oldum oda ayrı bir konu. sizce açılmalımıyım yani ona karşı birşeyler hissettiğimi ondan hoşlandığımı söylemelimiyim. ilk defa bir konuda kendimi bu kadar çaresiz köşeye sıkışmış hissetmemiştim. bir yanım söyle belki bu açık sözlülük hoşuna gider oda itiraf eder ve bunu içinde büyüttüğünle kalırsın diyo bi yanımsa ya sen görmek istediğin gibi görüyosan o bişey hissetmiyosa diyo. en fazla bu konu aramızda hiç konuşulmış sayalım ve unutalım der sende önüne bakarsın işine odaklanırsın diyorum kendi kendime.ne yapmalıyım bilmiyorum nolur bi akıl verin AÇILMALI AÇILMAMALIMI ???