Sadece 3 ayımızı verip koca bi hayatı kazanıyoruz...

nzlst

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
9
0
16
Antalya
Merhaba arkadaşlar 2.5 hafta önce bir karar verdim kilo verecektim ve kendime dedimki sadece 3 ayımı irademe tamamen hakim olarak geçiricem ve sonra ideal kilo ve harika bi vücut benim olacak... Ve bu yola düştüm baslangıç kilom ac karna 68.2 idi simdi ise 63.9 kolay bi surec degil tabiki her gun mutlaka spor yapıyorum kalori cetvelime dikkat ediyorum çaylarımı içiyorum. Ama irade ile devam etmeye çalısiyorum bu gun de aklima neden baska insanlara da yardımcı olmiyim hem birbirimizi motive de ederiz diye bi fikir geldi o yuzden boyle bi konu actim bana katilmak isterseniz sevinirim iyi zayiflamalar :) :)

Ne güzel !
Hangi çayları içiyorsun?
Bende 72 idim 4 ay önce ama şimdi 1 aydır 65 im veremiyorum artık fakat ben hiç spor yapamıyorum hiç vaktim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suan yazlıkta kaldığım icin bahcede yetisen biberiye ve maydonuzu kaynatıp icine doğadan'ın yesil cayını karıstirip iciyorum rahatlatiyor bazende zeytin yapraklarıyla karıstiriyorum oda guzel oluyor :)

Suan yazlıkta kaldığım icin bahcede yetisen biberiye ve maydonuzu kaynatıp icine doğadan'ın yesil cayını karıstirip iciyorum rahatlatiyor bazende zeytin yapraklarıyla karıstiriyorum oda guzel oluyor :)

Tamamen doğal yani özendim desem yalan olacak bitki çaylarını sevmiyorum. Bende 9 bitki çayıyla verdim kilolarımı ama markası pars hepsi aynı etkiyi göstermiyor tadı iğrenç fondip yapıyorum

Bitki caylari onemli ama sporla ve beslenmeyle ise yariyo bende obur turlu sadece vucudumdaki odemi atmis oluyorum kilo yagdan gitmiyo goruntu ayni kaliyo o yuzden sadece bitki cayina guvenmiyorum bu konuda spor asiri onemli

Çok haklısın yürümeyi planlıyorum bende

Hangisini yapma imkanin varsa bol bol yap hareket insani mutlu yapiyo kendine guvenin geliyo birden

Bu arada kucuk bi bilgi vermek istiyorum zayiflamak isteyen arkadaslara zayiflamaya etkili yesil cay vb. Urunleri spor yaptiktan sonra kullanmak yag yakimini hizlandiriyor arkadaslar :)

Yazmaya devam... :) ramazanda spor zor olucak ama yine de iftardan sonra spora devam... Bir bilgi veriyim sabahin günesiyle :) 7 -8 senedir kendini vucut gelistirmeye adamış cok saygi deger bir arkadasimla konusmustuk ve bana bolgesel zayıflamanin olmadigini yag yakiminin tum vucut olarak dagildigini soylemisti fakat 20 ile 30 dk arasinda bir bisiklet yada kosu yapildiktan sonra karin egzersizleri yapilirsa yag yakan enzimler orda yogunlasiyormus o yuzden bisiklet ya da kosudan sonra karin egzersizlerini yapiyorum :)

İftar menum 4 kofte tuzsuz kendi ellerimle hazirladim bol baharatli yaptim bir domates ve bir bardak su ekledim yanina da afiyetle yiyorum iyi iftarlar

Sahur menumu vermeyi unuttum gece ama simdi yaziyim iki dilim ekmek yapma makinesinde yapilmis ev yapimi ekmek cok az zeytin yagi ile yapilmis tek yumirtali omlet domates biraz da peynir yedim yesil cayla birlikte

İftar menum :
Kendim yaptigim tavuk sote ve suzme yogurt ve her zaman ki gibi su
Tavuk soteyi hafif bir yemek olsun diye yaptim bir cay kasigi zeytin yagi anca vardir aksam ya da ogle yemeklerine yaparim sık sık ve cok lezzetli olur tarifini de vermek istiyorum
Goz karari tavuk gogusunu kusbasi olarak dogranacak
2 tane orta boy domates , biberler, 1 tane sogan ve 2 3 dis sarimsaklarda ince ince dogranacak ( domatesleri cok ince yapmaya gerek yok ) ve hepsi bir cay kasigi yag katilmis tencereye koyulacak he birde yarim yemek kasigi domates salcasi katilacak kisik ateste biraz pisirip icine cok fazla olmamak sartiyla biraz su katilacak yine baya pisince cok az tuz ve istediginiz kadar kara biber ve kimyon katilip tencerenin kapagi kapatilcak surekli karistirmayi unutmayin ben spor oncesi koyup spor sonrasi ocaktan aliyordum yaklasik 40 45 dk ya yakin pisiyordu sanirim suyu iyice cekiliyordu ve iyice pismis oluyordu simdi de oyle yaptim 45 dkaya yakin bekledim ve guzel gozukuyor...
İyi iftarlar..

Eklentiler

• $1404063069850.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…