Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sabah:
2 dilim light uno ekmek
1 yumurta
1 domates
4 sivri biber
1,5 kk kadar beyaz peynir
1 tane zeytin
2 kupa şekersiz çay

mrb kızlar..aslında böyle durumlarda hiç yazasım gelmiyor..ama ne bilim iş yerinde sıkıldım..bide bir aydır başım şu beş kiloyla dertte..ya bu yaz 2 kere izne çıktım..hani şu herşey dahil oteller varya..sanırım anlaşılıyor neden kilo aldığım ...neyse aslında gıda yüksek mühendisiyim hani ii kötü nasıl doğru beslenilir nasıl kilo verilir biliyorum..son 5 yıldır kilo verme konusunda sıkıntım yoktu..ama bir aydır şu 5 kiloyu hadi geçtim 3 kilo olsun veremiyorum ya..hatta şu zayıflama çayları da varya onlardan (9 bitkisel karışımlı falan diyor) bile içtim tık yok..tamam biliyorum yaş 30 u geçince metabolizma yavaşlar..ama ben tam 30 um zaten..ya inanın yediklerim hiç bişey yağ yok hamur yok tuz yok ekmek sabah yarım dilim lıght ekmek dışında hiç yok... günde en az 3 litre su var 4-5 bardak yeşil çay var..yürüyüş var.....napacam bilmiyorum..ne bilim işte..içimi dökmek istedim..ağlıcam valla...su 22. sayfadaki çay tarifi işe yarıyormu deneyen varmı :2: bişey deyin ne bilim..

mrb kızlar..aslında böyle durumlarda hiç yazasım gelmiyor..ama ne bilim iş yerinde sıkıldım..bide bir aydır başım şu beş kiloyla dertte..ya bu yaz 2 kere izne çıktım..hani şu herşey dahil oteller varya..sanırım anlaşılıyor neden kilo aldığım ...neyse aslında gıda yüksek mühendisiyim hani ii kötü nasıl doğru beslenilir nasıl kilo verilir biliyorum..son 5 yıldır kilo verme konusunda sıkıntım yoktu..ama bir aydır şu 5 kiloyu hadi geçtim 3 kilo olsun veremiyorum ya..hatta şu zayıflama çayları da varya onlardan (9 bitkisel karışımlı falan diyor) bile içtim tık yok..tamam biliyorum yaş 30 u geçince metabolizma yavaşlar..ama ben tam 30 um zaten..ya inanın yediklerim hiç bişey yağ yok hamur yok tuz yok ekmek sabah yarım dilim lıght ekmek dışında hiç yok... günde en az 3 litre su var 4-5 bardak yeşil çay var..yürüyüş var.....napacam bilmiyorum..ne bilim işte..içimi dökmek istedim..ağlıcam valla...su 22. sayfadaki çay tarifi işe yarıyormu deneyen varmı :2: bişey deyin ne bilim..

Canim ben 15gun surekli icmistim benfe ise yaradi azicikda dikkat edersen ben ise yarayacagini dusunuyorum.

Kizlar yeni gunluk mu acsam burasi da baya yordu bizi yeniden motive oluruz ne dersiniz ama

Artik kimse girmiomu

benim motivasyonum falan kalmadııı o yüzden girmeye bile üşeniyorum kilo sabit ne almak ne vermek var 51.6 offf
kızlar bu salı değil bi daha ki salıya kadar benim 48 olmam lazım cidden çok önemli benim için nolur bişeyler yapalım yaa
yeni bi günlük açalım ve yeni kürler yeni programlar 2 kişi bile olsak yeter ama mutlaka hergün girebilmeliyiz öyle motive olalım ki birbirimize destek verelim

kızlar bu arada ben 36 bedendim ama biraz sıkıyodu şimdi rahatlıkla giyebiliyorum ama tabi biraz daha var fazlalık.

ben geldimm yeniden bugün bir kaç günlük salışımın ardından beni tatmin eden bir gündü o yüzden içimden girmek geldi diyebilirim
sabah kalktım güzel bir kahvaltının ardından 45 dkka insanity egzersizlerini yaptım sonra bi 20 dkka yürüryüş yaptım 5 buçuk gibi de balık salata ve 1 dilim keğek ekmeği üzerine ufak bir helva şekersiz çay kahve derken günü bir adet activia yoğurtla kapadım

sizle bir şey paylaşmak istiyorum malum diyetlerin daraltıcı listeleri bizi oldukça sıkıyor ve uyamadığımızda direk bırakmaya doğru gidiyoruz , kendimiz yaparsakta fazla uzun sürmüyor açıkcası o yüzden internette 10 seçenekli diyet buldum, çok seçenek olması bence süper her ortamda yiyecek birşey bulabiliriz hadi bu listeyle silkelenip kendimize gelelim haftada 2 kilo hedefliyor ben 1 bile versem razıyım yeterki gene destek verelim birbirimize toplaşın bakıyımm
Haftada 2 kilo verdirmeyi amaçlayan bu diyet, beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemeyi ve daha sonra bunları bir yaşam tarzı haline dönüştürmenizi amaçlıyor!
Genellikle bu diyeti uygulayanlar hafta içi rejime girip, hafta sonu serbest besleniyorlar. Asıl hedef noktası kilo kaybını kalıcı bir hale getirmek. Bu diyetin bir diğer özelliği, esnek oluşu. Her öğün 10 farklı seçenek arasından dilediğinizi seçerek, her gün farklı kombinasyonlar oluşturabilir ve sıkılmadan kilo verebilirsiniz. Aynı zamanda 3 ana öğündeki yiyecekleri 6’ya bölüp ara öğün olarak da tüketebilirsiniz.
Kahvaltılar
1. seçenek – 1 bardak süt, 1 bardak meyve suyu, 1 orta boy muz
2. seçenek – 1 kase sütlü mısır gevreği, 1 küçük dilim peynir,1 elma
3. seçenek – 1 adet katı pişmiş yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği, 1 kase meyveli yoğurt
4. seçenek – Yarım taze greyfurt, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim tost ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
5. seçenek – 1 dilim kepek ekmeği, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı marmelat, 1 bardak elma suyu veya portakal suyu
6. seçenek – 1 bardak light süt ve 2 çay kaşığı kakao ile hazırlanmış sıcak kakao, 2 diyet bisküvi ve iki çay kaşığı krem peynir
7. seçenek – 1 adet elma, 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet üçgen krem peynir, 1 bardak portakal suyu
8. seçenek – 1 adet yumurtayla yapılmış yağsız omlet, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
9. seçenek – 1 bardak light süt, 1 kase yulaf ezmesi, 1 adet elma
10. seçenek – 1 bardak meyve suyu, 5 adet light bisküvi, 1 küçük dilim peynir
Öğle yemeği
1. seçenek – 1 domates, 50 gr. Dardanel ton balığı, 1 çaykaşığı mayonez, 1 kaşık haşlanmış mısır, kıvırcık salata, 1 salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ve limonla hazırlanmış salata. Ardırdan 1 orta boy muz.
2. seçenek – 2 ince dilim ekmeği, 2 çay kaşığı tereyağı, 2 dilim peynirle hazırlanmış sandöviçin yanında 1 bardak portakal suyu ve elma.
3. seçenek – 1 tas domates veya karışık sebze çorbası, üzerine krem peynir sürülmüş 1 dilim tost ekmeği, 1 porsiyon meyve.
4. seçenek – 1 katı pişmiş yumurta, 1 tabak yağsız yeşil salata, 50 gr. haşlanmış tavuk eti, 1 portakal.
5. seçenek – 1 tas yoğurtlu çorba (3 kaşık haşlanmış lapa pirince, 3 kaşık yoğurt ve bir miktar sıcak su ilave ederek karıştırın, üzerine nane serpin.) 2 adet ızgara köfte, 1 tabak söğüş doğranmış salatalık ve domates.
6. seçenek – Balık şnitzel (2 orta büyüklükte balık filetosunu galeta ununa batırarak hafif yağda kızartın), 1 tabak mevsim salata, 1 porsiyon meyve
7. seçenek – 80 gr. tavuk eti, 30 gr. kereviz, marul ve bir çorba kaşığı zeytin yağıyla hazırlanmış tavuk salatası, 1 dilim ekmek, 1 armut.
8. seçenek – 1 tabak domatesli spagetti (30 gr. spagetti makarnayı haşlayın ,diğer tarafta bir çay tabağı dilinmiş kuru soğanı yağda kavurun ve domatesi üzerine doğrayarak sos haline getirin, makarnanın üzerine dökün),1 bardak ayran.
9. seçenek – Izgarada kızartılmış 60 gr. Hamburger eti, 1 tabak söğüş doğranmış domates ve salatalık, 1 elma.
10. seçenek – 1 tas domates çorbası, 1 tabak lahana salatası (50 gr. turp, 140 gr. kırmızı lahana, marul ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlayın), 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam yemeği
1. seçenek – 1 tas mercimek çorbası, 100 gr. haşlanmış tavuk, 1 tabak haşlanmış sebze, vanilyalı bir top dondurma.
2. seçenek – 3 adet haşlanmış sosisin yanında 1 haşlanmış patates, yeşil soğan ve maydanozla hazırlanmış patates salatası,1 kase meyveli yoğurt.
3. seçenek – 1 tas domates çorbası, 3 adet etli kabak dolması, 1 tabak meyve salatası.
4. seçenek – 1 tabak yağsız makarna, 2 adet ızgara balık, 2 top meyveli dondurma.
5. seçenek – 2 yumurta, 100 gr haşlanmış mantar, biraz peynir, maydanoz ve margarinle hazırlanmış mantarlı omlet, 1 bardak ayran, 1 elma.
6. seçenek – 1 tas sebze çorbası, 3 köfte, 1 tabak havuç salatası, 1 portakal.
7. seçenek – 1 tabak menemen (2 küçük domates, 1 yumurta, 1 yeşil biber ve 1 tutam karabiber ile hazırlayın), 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kase yoğurt.
8. seçenek – 80 gr. haşlanmış alabalık, yanında 1 tabak rendelenmiş havuç ve 1 orta boy haşlanmış patates.
9. seçenek – 1 tabak ton balıklı makarna (1 tabak haşlanmış makarnanın üzerine 20 gr. taze tor balığını, 1 domates ve bir avuç maydanozu doğrayın), 1 muz.
10. seçenek – 1 tabak peynirli patates salatası (100 gr. haşlanmış patates, 1 diş sarmısak, 10 gr. dil peyniri, kıvırcık, maydanoz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlayın) , 2 grissini, 1 portakal.
Bu diyeti uygulayarak ve düzenli olarak egzersiz yaparak, her hafta 2 kilo verebilirsiniz. Bir ay boyunca bu rejimi uyguladıktan sonra, verdiğiniz kiloları geri almamak için şu tavsiyelere uymanızda yarar var:
• Yağlı süt yerine az yağlı veya yağsız süt içmeyi tercih edin.
• Alışveriş yaparken üzerinde az yağlı yazan yoğurtları tercih edin.
• Salatalarınıza sos veya mayonez kullanmayın.
• Kaşar ve tulum peyniri yerine az yağlı beyaz peyniri tercih edin.
• Kızarmış yiyecekler yerine haşlanmış veya ızgara olanları tercih edin.
• Kırmızı et yerine balık ve tavuk yiyin.
• Zengin soslu ve kremalı yiyeceklerden uzak durun. Canınız çok istediğinde haftada bir kez olmak koşuluyla az miktarda yiyebilirsiniz.
• Haftada dört gün en az yarım saat egzersiz veya yürüyüş yapın

mrb kızlar bende 1.63 boy 60 kilo 55 olmak istiyorum yeni başladım dikkat etmeye ama sıkı bir diyet programım yok... ekmek sadece akşam yemiyorum gündüz aynen devam:) günde 500 kalori harcıyorum sizce yeterli mi?

Canim diyet listesini cok begendim ben ama artik burda kimae kalmadi bi sen bide dilvin var yeni yol arkadaslarina ihtiyacimiz var ben.yeni bi gunluk diorum siz ne dersiniz ordada bu diyet listesini paylasalom bunu uygulasinlar.

F[SUB][/SUB]
mrb kızlar bende 1.63 boy 60 kilo 55 olmak istiyorum yeni başladım dikkat etmeye ama sıkı bir diyet programım yok... ekmek sadece akşam yemiyorum gündüz aynen devam:) günde 500 kalori harcıyorum sizce yeterli mi?
canim hosgeldin gun icerisinde spor yaparak 500kalori veriosan guzel

Bugün yediklerim:
Sabah:

Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
2 dilim uno light ekmek
Az tarafından çeçil peynir
1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 küçük salatalık
3 tane tatlı sivri biber
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 kase light yoğurda doğranmış bir elma

Ara:
Yarım avuç fındık
2'si 1 arada nescafe (tatlandırıcılı)

Akşam:
3 dilim pizza
1 kutu zero cola

arkadaşlar ben de iki haftadır diyet yapıyorum boy 1.68 kilo 63 tü 61.8 falan oldu aç karnına ama dikkat etmeme göre yavaş oldu zayıflama morali kalmıyor ki insanın devam etmeye. ne yapmalıyım yeşil çay ve 9 bitkili çay içiyorum bol su da var zaten akşama kadar da çalışıyorum ne yapsaaaaaam

arkadaşlar ben de iki haftadır diyet yapıyorum boy 1.68 kilo 63 tü 61.8 falan oldu aç karnına ama dikkat etmeme göre yavaş oldu zayıflama morali kalmıyor ki insanın devam etmeye. ne yapmalıyım yeşil çay ve 9 bitkili çay içiyorum bol su da var zaten akşama kadar da çalışıyorum ne yapsaaaaaam

Pes etmemeni,tartıda kilonda bir azalma olmasa da vazgeçmemeni tavsiye ederim.
.Aynı istikrarla gidebilirsen mutlaka ilerleyen zamanlarda kilo vermen daha hızlı olur kanımca..

Bir de spor yapabiliyor musun,akşam nasıl ve kaçta besleniyorsun vs..gibi şeyler de önemli tabiii...

Son düzenleme:
merhabalarr, bugün yediklerim
sabah- 1 muz , 1bardak diyet süt
öğlen - 1 kase çorba
ikindi- nar ve portakal suyu karışımı ve kepekli tost
akşam: 1,5 dilim ekmek ve 1 tabak zeytinyağlı fasulye
ara - 1 avuç leblebi,fıstık karışımı ile 1 avuç kuru üzüm,1 tane kuru incir of bu çok oldu ya canım çok tatlı istedi sonra dedim bi ufak çikolata yesem daha az kalori olurdu
sabah uyanınca 45 dk spor yaptım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…