mrb kızlar..aslında böyle durumlarda hiç yazasım gelmiyor..ama ne bilim iş yerinde sıkıldım..bide bir aydır başım şu beş kiloyla dertte..ya bu yaz 2 kere izne çıktım..hani şu herşey dahil oteller varya..sanırım anlaşılıyor neden kilo aldığım...neyse aslında gıda yüksek mühendisiyim hani ii kötü nasıl doğru beslenilir nasıl kilo verilir biliyorum..son 5 yıldır kilo verme konusunda sıkıntım yoktu..ama bir aydır şu 5 kiloyu hadi geçtim 3 kilo olsun veremiyorum ya..hatta şu zayıflama çayları da varya onlardan (9 bitkisel karışımlı falan diyor) bile içtim tık yok..tamam biliyorum yaş 30 u geçince metabolizma yavaşlar..ama ben tam 30 um zaten..ya inanın yediklerim hiç bişey yağ yok hamur yok tuz yok ekmek sabah yarım dilim lıght ekmek dışında hiç yok... günde en az 3 litre su var 4-5 bardak yeşil çay var..yürüyüş var... ..napacam bilmiyorum..ne bilim işte..içimi dökmek istedim..ağlıcam valla...su 22. sayfadaki çay tarifi işe yarıyormu deneyen varmı :2: bişey deyin ne bilim..
kızlar artık bende de moral kalmadı dün yapmadığım şey kalmadı ama yinede kilom 51'de çakıldı sankiii40 dakikalık yürüyüş yaptım, 150 kere ip atladım biraz mekik biraz şınav çektim 20 kadar zaten dün ayaktaydım baya ama yok yok olmuyo ve bayram yaklaştı napıcaz kızlar kendimizi toplamamız lazım bi gidişatımız hiç iyi değil böylelilkle verdiğimiz kiloyuda geri alabiliriz ? nolursunuz bişeyy yapamalııııımm ((
Artik kimse girmiomu
canim hosgeldin gun icerisinde spor yaparak 500kalori veriosan guzelmrb kızlar bende 1.63 boy 60 kilo55 olmak istiyorum yeni başladım dikkat etmeye ama sıkı bir diyet programım yok... ekmek sadece akşam yemiyorum gündüz aynen devam:) günde 500 kalori harcıyorum sizce yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?