Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de sadece 5 kilo vermek istiyorum.
50 kiloyum,boyum 1.56.
46-45 kiloya düşmek istiyorum.
üniversitedeyken 45 kiloydum.tekrar bu kiloda olmak istiyorum.pazartesi başladım ben diyete hadi bakalım yılmadan bozmadan devam inşallah...

Canim bencede cok degil moralini bozma sonra az yesende moralin bozulurki cok yedim die

Hosgeldin arkadasim:)

hoşgeldin canım, bende aynen 15 olmak istiyorum şu an 48 civarındayım ama gitmiyo kilolar az olunca ama gidicekkkk
kızlar bugün yediklerim
sabah- kepekli tost ve bitki çayı
ara - 2 tane form bisküvi
öğlen- 1 tane enginar, 2 kaşık yoğurtlu patlıcan , salata ,1 dilim kepek ekmeği
ara- 1 armut
akşam- 4 kaşık zeytinyağlı fasulye, 2 kaşık tavuk sote , kavun , 1 dilim kepek ekmeği
şimdi yeşil çay içiyorumm bitti bu günlük inşallah

zaten 6 dan sonra bişey yemiyorum kızlar baya onunda faydası oluyo ama 52 de takıldım yine neyse yarın yoğun bi gün olucak zaten bol bol ayakta olucam umarım gelişme olur şimdide yeşil çayımı içtim

merhaba kızlar bende aranıza katılsam kabul eder misiniz :) boyum 1.66 kilom 62

5 gündür rejim yapıyorum ama 1 kilo bile gitmemiştir herhalde adette oldum ondan mıdır bilemedim.

yaa kızlar merhaba bende tam 55 kiloyum bu 5 kiloyu nasıl veririmde 50 kilo olurum sizler ne yapıyorsunz?

canım yediklerimizin miktarını azaltıoruz abur cbur yememye calısıyoruz sabah 1 bardak suya 5 damla limon damlatıp içioruz aksam belirli bi saatten sonra yememeye calısıyoruz bide sayfa 22 deki kuru uyguladık bi ara bu kadar canım.

kızlar ben bugün tam dayaklığııımmm tamam ceza verebilirsinizzz sabah yarım kibrit kutusu beyaz peynir 10 tane patates kızartması yedim zaten çok inceydiler yanında 3 dilim salata 1 dilim domates yedim. sonra moralim bozuldu kilomun da sabit olduğunu görünce Allahhh dokunmayınn banaaa olduu..
mutfağa gitti salam kızarttım yanında da kek yedim sonra sallama diyet çayım soğuyana kadar tam 15 dakika kulaklığıma müzik açıp yürüdüm. bende formsante dergisinin çeşit çeşit kartları var hareket için seçtim 15 tane bana göre hepsini 15' er kez yaptım müzik eşliğinde ve bi dünya bugün yürümem gerekti kurs için sabah 52.0dım hatta 5 günden beri şimdi ise 51.6 işte daha yeni 1 tane hazır meyveli kek yedim yanında kahve mi içtim bugünlük bu kadar

asıl ben dayaklığım bugün tam ya
sabah yuzme antremanına gittim sonrasında bir tane kepek ekmekli beyaz peynirli sandwich yedim
4-5 saat sonra ızgara tavuklu salata yedim 1 dilim ekmekle
ara- yarım armut yarım muz
ve akşam resmen aç değilken yedim kayseriden mantı gelmişti annem yapmış 1 tabak mantı yedim çok pişmanııım

kızlar bu arada formsante dergi kartlarım çok önceden almıştım vucüdunuzu bikiniye hazırlayın biri diğerini unuttum oda kendi egzersiz programıınızı yapın gibi bişeydi bu ay almadım o aldıklarım bu yılın başında aldıklarımdı. mesajlarım 100 olmadığı için mesaj yazamıyorum dikkatinizi çekerim

canım sen spor yaptığın için eritirsin hem şöyle iyi yönden bak metabolizmanı biraz şoklamışsın iyi olmuş

ya nasıl şok oldu bilemezsin tartılmaya korkuyorum
canım insanityi diye bir program var egzersiz programı günde 40 dakika civarı tamamen yağ yakımı için inanılmaz bişey çok zorlanıyosun ilk hafta su içinde kalıyosun çok faydasını göreni duydum 50-59 kilo grubunda linkleri var internetten indirebilirsiniz ben yarın başlicam dün 5 dkka yaptım popomun ağrısından ölüyorum düşünün nasıl işe yarıyo

Kizlar kpss kursundan yeni evr geldim sabah biparca ekmekle jahvalti etmistim o kadar daha bisi yemedim simdi yk yiyecem oluyorum yorgunluktan:

aynen çağla bende ölüyorum yorgunluktan kahvaltı ettim öğlen baleye gittim hiç bişey yemedim yol 2 saat sürünce 1 paket form bisküvi yedim ölüyorum yorgunluktan yemek yemeye bile halim yok belki süt içerim

oyyy canim yaa okul basladi pert oldum sen ne zamandan beri bale yapiosun vebce guzel bi meziyet bale dersi:)

Bayramın 3.günü erkek arkadaşım ailesiyle gelicek tanışmaya ama ben hala hiç doymak bilmeyen bir fil gibi yiyorum zamanda yaklaştığı için bi iki kilo verme umudumda gitti bukadar sürede verememki kilo demi?

Bayramın 3.günü erkek arkadaşım ailesiyle gelicek tanışmaya ama ben hala hiç doymak bilmeyen bir fil gibi yiyorum zamanda yaklaştığı için bi iki kilo verme umudumda gitti bukadar sürede verememki kilo demi?

Canim nie veremiyesin sayfa 22deki kur u uygula her sabah ac karnina kalkar kalkmaz ilik suya 5damla limon sik ic 10dakika sonra kahvalti yap birazda dikkat et bi haftada 2kilo verirsin ama aburcubur yok:)

Canim nie veremiyesin sayfa 22deki kur u uygula her sabah ac karnina kalkar kalkmaz ilik suya 5damla limon sik ic 10dakika sonra kahvalti yap birazda dikkat et bi haftada 2kilo verirsin ama aburcubur yok:)

:) erken yatıp kalkmak önemli haklısın.İnşallah başlıycam gaza geldim.Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…