:) erken yatıp kalkmak önemli haklısın.İnşallah başlıycam gaza geldim.Teşekkür ederim..
Ayy canim beniim hosgeldin elimizden geldigince birbirimize yardim edioruz sende daha once yaptiklarindan bahsetsene buzim icinde bi yol fosterici olur belki aramiza hosgeldin:)Herkese selamlar..Ben de üzerime yapışan şu 5 kiloyu vermek istiyorum.
Yazılara şöyle bir göz attım,bu konuda gerçekten azimli ve kararlı arkadaşlar olduğunu gördüm.
Ben de desteklerinizi bekliyorum ne olurrrrr..
Bana gelince 40'ına merdiven dayamış bir bayanım.(ühüü ühüüü)Ama ruhum genç (kih kihhh)
Bundan bir kaç yıl önce 65 kg idim.KK sayesindebir dönem 51,9 kg lere kadar düştüm.
Çok hastalıklı göründüğümü söylediler.(Bu arada boyum 1,64) Ben de gerçekten kendimi aşırı halsiz hissetmeye başladım.
Sonrasında malum gevşedim ve şu an kilom 58,5..
İştahım şu sıralar çok açıkve bu yüzden çok mutsuzum..
Çözümün tek çaresinin aslında motivasyon olduğunun farkındayım.Burada da bunu aramaktayım...
Yardımlarınızı bekliyorum..Lütfennnn...
Bayramın 3.günü erkek arkadaşım ailesiyle gelicek tanışmaya ama ben hala hiç doymak bilmeyen bir fil gibi yiyorum zamanda yaklaştığı için bi iki kilo verme umudumda gittibukadar sürede verememki kilo demi?
oyyy canim yaa okul basladi pert oldum sen ne zamandan beri bale yapiosun vebce guzel bi meziyet bale dersi:)
kızlaar pazar günü benim ödül günüm yani serbest günüm ama dikkatli olmak kaydıylaa tatile gitme zamanımda gelip çattı bayrama ne kaldı kiiive hala ben 51.1 kiloyuuum bi kür buldum onu yapıcam yarın var mısınız ?
yarım litre suya 4 tane beyaz lahana yaprağı (büyük) onu 3 dakika kaynatıp 20-25 tane maydonoz ekliyosunuz onuda bi 2 dakika kaynatıp çıkartıyosunuz baya faydasını gören olmuş 7 gün yapılıyo 3 gün ara veriliyo 3 sefer yapıcaz benimle olan var mı kuzularr ?
tam benım için açılmış başlık:)
henuz 4 saattır diyetteyım, vermem gereken 4-5 kılom var.bayrama kadar nekadarını verebilirim bılemıyorum.
2 sene once tam 15 kılo vermıştım diyetisyen dıyetle. hergun kendıme ozel yemek yapıp okula goturuyodum herakşam yuruyodum şuan kendıme şaşırıyorum nasıl oyle dısıplınlı olmuşum dıye.
5 kılosunu geri aldım.karın bolgem özellıkle.
2 yıl once sureklı sebze yemeği yıyıp unu sekeri beyaz ekmeğı falan hayatımdan cıkarmıştım. şuan tekrar o şekılde diyet yapacak iradem yokgünde 2-3 öğun herşeyden azcıcık yemeyi planlıyorum. kıraz saplarının suyunu ıçcem. bi de burayı takıp etcem. benım gibi az yıyenleri okuyunca enerjım artacaktır diye düşünuyorum.
canım mademki böyle önemli bir gün var bence bu 1 haftada 4 kilo diyetini yap onla kilo veren çok insan var 4 değilde 2 kilo verirsin bence
sabah yarım paket form bisküvi yada 2 galetayla 1 bardak süt yağsız
öğlen 1 kase çorba,salata
akşam, 2 kase çorba,yoğurt, salataydı yanlış hatırlamıyosam ben böyle yapmıştım ama 2 gün sürdü benim iradesizliğimden
canım teşekküşler,ben 5 yaşından beri yapıyorum işte 15 sene oldu :)
nasıl yorulmuşsam bugün 11 saat uyumuşum resmen yeni kalktım kızlar şimdi kahvaltı hazırlıcam acıktımmm
Canim ben bugun basladim ona indirirsen onun her gun yapman gereken programi ayri ilk gun 25 dakaydi mesela sonnra 45e kadar cakiyo haftanin 1 gunu tatil ben cumartesi yaptim onu bakalim ise yarasa soylerim size gerci illa yara neticede bizim gibi az kilosu olanlar icin spor yapmadan vermek zor baya sende youtubedan bulduklarini falan dene istersen boylece biraz alistirma olur senin icinde cunku siki bir kondisyon gerektiriyor sonra 60 gun baslarsin devamlilik sart cunku :) bu arada 93luyum bendeCanim yaslarimiz yakin galiba ben 91dogumluyum bide insanity die bi prigram diodun zormus galuba ama ne dersin bizde hergun olmasada haftada 3yaparim seninle:)
Ayy canim beniim hosgeldin elimizden geldigince birbirimize yardim edioruz sende daha once yaptiklarindan bahsetsene buzim icinde bi yol fosterici olur belki aramiza hosgeldin:)
tam benım için açılmış başlık:)
henuz 4 saattır diyetteyım, vermem gereken 4-5 kılom var.bayrama kadar nekadarını verebilirim bılemıyorum.
2 sene once tam 15 kılo vermıştım diyetisyen dıyetle. hergun kendıme ozel yemek yapıp okula goturuyodum herakşam yuruyodum şuan kendıme şaşırıyorum nasıl oyle dısıplınlı olmuşum dıye.
5 kılosunu geri aldım.karın bolgem özellıkle.
2 yıl once sureklı sebze yemeği yıyıp unu sekeri beyaz ekmeğı falan hayatımdan cıkarmıştım. şuan tekrar o şekılde diyet yapacak iradem yokgünde 2-3 öğun herşeyden azcıcık yemeyi planlıyorum. kıraz saplarının suyunu ıçcem. bi de burayı takıp etcem. benım gibi az yıyenleri okuyunca enerjım artacaktır diye düşünuyorum.
selam gençler
Ben de 5 kilo vermeye çalışanlardanım. 30 yaşındayım. 63 kiloyum boyum 1.75. daha önce aslında tam olarak 6 sene önce 80 kilodan diyetisyen yardımıyla 60 kiloya inmiştim. her sene kışın 68 e kadar çıkar yaza kadar tekrar aynı diyetle verirdim. ama bu sene olmadı:44: yaz bitti kış geeri geldi ben hala vermeye çalışıyorum. Niyetim 58e düşmek. düğünümde 58 dim. gerçi stresten kilo verilir mi yaaaa diye dalga geçerken az daha gelinliğim üstümden düşecekti. annem de şimdi veremediğim için dalga geçiyor benle.otuz oldun artık çok zor. metabolizman yavaşladı falan diye. birbirimizi motive edelim. çok azimliyim. yılbaşına kadar hedef koydum. kesin 58 e kadar düşmek istiyorum. 22. sayfadaki kürü okudum. bunu deneyenler nasıl sonuçlar aldı. bi yazarlarsa memnun olurum. ben de buna benzer bi çay yapıyorum. metabolizma hızlandırıcı çay diye geçiyor. diyetisyen selahattin dönmez den tv den dinleyip yazmıştım. forumda da var ama ben yine de yazayım. çok kolay hergün yapmaya da gerek yok. tadı güzel.
2 elma,
1 limon,
3 tane çubuk tarçın,
1 tatlı kaşığı karanfil,
1 tatlı kaşığı tane karabiber
2 lt su
bunların hepsini bir tencereye koyuyorsunuz. elma ve limon dörde bölünmüş ve çekirdekleri ile olacak. biraz kaynatıp süzüp içiyorsunuz. ben bazen aç bazen tok içiyorum. nasıl denk gelirse.
herkese bu yolda başarılar dilerim.
bir aya yakın annem yapmıştı o çayı bize evet tadı çook güzel ben zevkle içiyodum
kızlar ben dün kilo aldııım 51.1 dim şimdi 51.9((( sabah yeşilçayımı içtim şimdi 1 yağsız gevrek yedim 3 yane falan küçük baharatlı gevrek yedim bundan sonra akşama kadar elma yicem bide diyet çayım..
moralim fena bozuldu dünde biletler alınınca dedim ki tamam dilvin artık bu kilona alışşş((
of bende sevgilimden ayrıldım aslında oldu 1 ay falan ama böyle arada gene aklıma gelıyo canım sıkılınca benim daha çok yiyesim geliyo bugünde o günlerden biriydi o yüzden gene duygusal açlıklardaydım ah ben varya ben kesin dayaklığım ben yapamıyorum galiba kızlar bu iş olmicak ben şu an sadece spor yapıyorum adam gibi diyet yok yani ben resmen diyet psikolojisiyle ters etki yapıyorum benki 51 kilodan 48 kiloya tüm kış inemedim ne zamanki yazlığa gittim yüzdüm ve istediğimi yedim o zaman gerçekten kilo verdim canım ne çikolata istedi ne bişey aklıma bile gelemdi çünkü ya diyet çok kötü bişey :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?