18den sonra yememe diyetiyle verdim, vermişim
bi de balık yağı hapı kullanıyorum 1 haftadır. belki onun da faydası vardır.
18den sonra yememe diyetiyle verdim, vermişim
bi de balık yağı hapı kullanıyorum 1 haftadır. belki onun da faydası vardır.
ahhh canim bilseydim acmazmiydim hicTamam o zaman dediğim gibi ben listelere uyamiycam piskolojik olarak yapamıyorum.
Sabah ılık suya limon damlatip içicem aksam 6 dan sonra yemek yok ve bol bol su başka önerisi olan var mı ?
Bu arada keske daha onceden konu açsaydın canım benim eski erkek arkadas eski demek istemiyorum onu hala ilk günkü gibi cok seviyorum oda beni seviyo ama eski her neyse 50 kilo olursam yüzük parmağına kalıcı dövmeylee adımı yazacaktıühühü
Tamam o zaman dediğim gibi ben listelere uyamiycam piskolojik olarak yapamıyorum.
Sabah ılık suya limon damlatip içicem aksam 6 dan sonra yemek yok ve bol bol su başka önerisi olan var mı ?
Bu arada keske daha onceden konu açsaydın canım benim eski erkek arkadas eski demek istemiyorum onu hala ilk günkü gibi cok seviyorum oda beni seviyo ama eski her neyse 50 kilo olursam yüzük parmağına kalıcı dövmeylee adımı yazacaktıühühü
Kizlar yarin sabah hepinizi bekliorum uyanip lavaboya gidip kilolarinizi yazin bende cizelge yapacagim bakalim insallah kac kilo verecegiz:)
Balik yagi hapi kilo aldirir die biliorum ama emin degilim canim
İnşallah kızlar siz beni 52 kilo yapın dileyin benden ne dilerseniz
2 senedir 55'i görmediminsallah hepberaber olunca düsebilirimmm/düsebiliriz istedigimiz kiloyaa :))
Kizlar yarin sabah hepinizi bekliorum uyanip lavaboya gidip kilolarinizi yazin bende cizelge yapacagim bakalim insallah kac kilo verecegiz:)
ıyı akşamlar kızlar bırde bıtkı cayları çok onemlı ondanda ıcebılırz gunde 3 kez ac karnına.bırde yogurtlu çörekotu yemek ara ogunlerde ıstah kapatıyor..ayrıca ıctıgımız suya tarcın kabugu koyarsak oda toksın atıcı..bırde gunde 2 kez yeşil elma oda toksın atıcı ve tok tutucu oluyor..bunlarıda yapsak..bırde akşam 7 den sonra yemeyelım..greyfurt suyuda enerjı verıcı ve yakma ozellıgı olan bır ıcecek bırde o var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?