Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tamam o zaman dediğim gibi ben listelere uyamiycam piskolojik olarak yapamıyorum.
Sabah ılık suya limon damlatip içicem aksam 6 dan sonra yemek yok ve bol bol su başka önerisi olan var mı ?

Bu arada keske daha onceden konu açsaydın canım benim eski erkek arkadas eski demek istemiyorum onu hala ilk günkü gibi cok seviyorum oda beni seviyo ama eski her neyse 50 kilo olursam yüzük parmağına kalıcı dövmeylee adımı yazacaktı ühühü

ahhh canim bilseydim acmazmiydim hic

Aynen öyle bazi seylerde degisiklik yap :) Yani baktinki cok agir bi yiyecek degil yer degistir diyetteki yemekle.
Eger 6'dan sonra acikirsan meyvenin zarari olacagini sanmiyorum :)

İnşallah kızlar siz beni 52 kilo yapın dileyin benden ne dilerseniz

Kizlar yarin sabah hepinizi bekliorum uyanip lavaboya gidip kilolarinizi yazin bende cizelge yapacagim bakalim insallah kac kilo verecegiz:)

Aynen uyanır uyanmaz burdayim :)))) inşallah basaricaz ve fıstık gibi olcaZ:)

Balik yagi hapi kilo aldirir die biliorum ama emin degilim canim

ben de öyle biliyordum. yani annem bana küçükken balık yağını direkt içirtiyordu o zaman tosun gibiydim :)
sonradan yine başladım, doktor gözetiminde.. ve aynen bunu sordum. ya kilo alırsamm?? ama öğrendim ki, diyetisyenler bile veriyormuş

İnşallah kızlar siz beni 52 kilo yapın dileyin benden ne dilerseniz

inşallahh

2 senedir 55'i görmedim insallah hepberaber olunca düsebilirimmm/düsebiliriz istedigimiz kiloyaa :))

düşebilirizz, düşücezz

Kizlar yarin sabah hepinizi bekliorum uyanip lavaboya gidip kilolarinizi yazin bende cizelge yapacagim bakalim insallah kac kilo verecegiz:)

sabah uyanamassam da öğlen uyandığım gibi buradayım

Böyle kilo vermek ne güzelmiiiss. insan seviniyor diyete basliycaa icin. heyecanliyim acikcasi
Dedigin gibi hem arkadaslik hem zayiflamaaa! iki harika bi aradaa *__*

ıyı akşamlar kızlar bırde bıtkı cayları çok onemlı ondanda ıcebılırz gunde 3 kez ac karnına.bırde yogurtlu çörekotu yemek ara ogunlerde ıstah kapatıyor..ayrıca ıctıgımız suya tarcın kabugu koyarsak oda toksın atıcı..bırde gunde 2 kez yeşil elma oda toksın atıcı ve tok tutucu oluyor..bunlarıda yapsak..bırde akşam 7 den sonra yemeyelım..greyfurt suyuda enerjı verıcı ve yakma ozellıgı olan bır ıcecek bırde o var.

iyi aksamlar :) cok tesekkür ederiz Ne kadar degerli bilgiler bunlar. hepsini uygulamaya calisicam :))

lapp diye daldım ama gaza gelip yazdım kusuruma bakmayın..

sabah uyanır uyanmaz ılık su+bal+limon karısımı ıcmek lazım..bugunden sabah kahvaltısı oglen akşam menusu verılebılır ortak kararlarlan.

Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube

ınanın demın yukarıda saydıklarım 3 kıloyu taadut edıyor ..sporda sart ..bırde bızım ıs yerınde bır uygulama vardı ..mesela cep numaraları olcak..yada burdan farketmez..

...Hadı kızlarr 2 bardak su ıc

...hemen gıt elma yee

...oglen sakın bır dılım ekmegı geçme

..ayşe yat 15 kere mekık cekkk

aynen bunlar yapılıyor..ve arkadaşlar bayagı kılo verdı..

hatta benım anlattıgım gıbı ınsanlar para kazanıyor ..zayıflama kocu adı altında dıye ..nıye bunlara para verelım kı..ustelık 5 kılocuk ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…