Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ve 1 yEsil elmaya güne dev etmekteyim :)

52 kilo olan arkadas keske bizde olsak

ya kızlar, hava çok kapalı. bu akşam arkadaşımla buluşucam, kendisi trabzonlu.
bana kuymak yapıcakmış.

bu havada anca yenir ki, başka ne yapılır

kızlaaar bende geldim aranızaa benim boyda 158 kilo da 58 :O vee niyetim 50 olmak bugun başladım forumdada var 10 günde 5 kilo diyetine. eger uygulayabilirsem diyeti ve işe yararsa bi kaç gün ara verip tekrar deniycem bi 10 gün daha yani

hosgeldin canim aramiza gun icinde yediklerini burada paylasirsan cok sevinirim:)

hoşbulduk canım :) sabah khvaltıda 1 şeftali , kızarmış 1 dilim tam bugday ekmek ve şekersiz çay içtim. 2 saat sonrada 1 bardak yeşil çay içtim limonlu. Birazdanda ogle yemeği yiycem. tavuklu salata yiycem canım :))

Hanimlar ben simdi disri cikicam koftemi disarida yiyecegim aksam yine kaldigim yerden paasimlara devam edicem bu arada gelmek isteyen arkadaslar olursa yine beklerim aksam gorusmek uzere:)

Kizlar ben bayagii haraket yaptiim :))) ev'le ugrastiim. Anca bitti ve oturabildim. simdi karnim asiri acikti, bayagi enerji kaybettim. Simdi enerji depolama zamaniii :)) yarim saat bi saate ögle yemegimi yicem :))

Ögle yemegim:
Diyette oldugu gibi izgara et ve ya tavuk yaninada bol yesillikli salata yemeyi planliyorum. bunlarin yaninda ekmek yemicem ve icecek olarakta ayran icicem :))

Hanimlar ben simdi disri cikicam koftemi disarida yiyecegim aksam yine kaldigim yerden paasimlara devam edicem bu arada gelmek isteyen arkadaslar olursa yine beklerim aksam gorusmek uzere:)

Afiyeet olsuuun :)) güle gülee
kızlar ara oldu bıtkı cayı yeşil elma yıyenler el kaldırsınn

Ben daha demin yapmistim aramii :)) ögle yemeginde sira*__* Bu arada sana afiyet olsun canim :*

1.63 boyum 67den 63 düştüm kaç haftadırda boğazımı tutamadığımdan 62 düşemiyorum

67'den 63'e nasil düstün? :O
Bende tutamiyoruum:)) ama burda birlikte yaptigimiz icin sanki agzima birsey atarsam kizlari yari yolda birakmisim gibi hissediyorum ve yemiyorum :)) sadece zamaninda yiyoruum. Gel sende katiil hepberaber ineliim :))

Ya bi ara rahatsızlanmıştım 2 kilo öyle gitti sonra 6dan sonra yemedim yediklerimde hem çok azdı hemde dikkat ediyodum diğer kilolardan öyle gitti 60 olsam bile çok mutlu olcam ya. 67deyken diyodum 63 düşermiyim diye artık umudum kesilmişti veremiyodum şimdi hem yürüyüş yapıyorum hem spor inşallah o kilolardan gidicek:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…