Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de zayıflamak istiyorum.umarım şu kilolardan kurtuluruz yaa sinirlerimi bozuyor...

benimde cok sinirimi bozuyor gel sende bize katiil zayiflayalim iste :)

en buyuk kural karar vermek bazı şeylerı mutlaka yapmak ınan verılır..

gercekten öyle. Aslinda hersey beyinde bitiyor.. :) Hepsinden önce karar vermek gerekiyor..

yarın carşamba

kıloları sabah uyanır uyanmaz ac karnına yazalım uygunsa sızın ııcın ayrıca ılık sıcak lımonlu ballı su ıcıyoruz..

başka napalım?

Konu sahıbı cagla hanım yok sanırım..guzel bır topık olmus..tşkler kendilerine..bakalım 10 gun sonra 1-2 kg vermiş olcaz mı?

ilk sayfadaki diyet programı güzel...dediğiniz gibi sabah ılık ballı limonlu su metabolizmaya gayet iyi gelir.her gün 20 dk en azından sıkı tempoda yürüyüş...

Gunaydin hatunlar topigi ben acıyorum bugün herhalde
Uyanında gelin.

Sabah iliksu icine 1 tatlı kasığı bal ve limon sıkıp ictim. Kahvaltı olarak ta 4 küçük dilim domates ve salatalık cok azda ( 3 küçük lokma) kadar şa ekmeksiz yumurta..

Güünaaydiin hanimlar :))
Uyandigim an bende Limon ve balli su ictim :) Biraz midem bulandi ama olsuun
Kahvaltimi evi topladikdan sonra yapicam :)) yani yarim saat sonra felan. o zaman ne yedigimide yazarim :*

Ve tartildim. Tarti tam 59.7'yi gösteriyor :))

Hanimlar gunaydin ancak uyanabildim tartildim 60.6kiloyum ilik limonlu suyumuda ictim sim kahvalti edicem hadi herkes kilolarini yazsin ilk sayfada bi liste yapalim size kacamak siz gunler diliyorum:)

Kahvaltım:

Bir dilim ekmek, birkaç dilim domates, 4 zeytin, bir dilim peynir, şekersiz çay :))

Afiyet olsun sizede :**

günaydın hatunlarr

size öğlene doğru uyanacağımı söylemiştim :)
11.30da hain turkcellin telefonuyla çok güzel bir rüyadan uyandırıldım

tartı bana 52sin dedi. ben de hırslandım, yaseminli yeşil çayla bu kapalı havaya ''slm cnm kış mı gldi hmm slk.s .s'' diyerek tribimi attım veeeee,

1 avuç ceviz, 1 dilim ekmek, 1 haslanmış yumurta ve 1-2 kaşık peynir yedim.
kahvemi aldım, size bakmaya geldim

Hos geldin tunayfin canim gunr guzel baslamissin kilonda baya azmis 52:) ne guzel simdiye kadar 4kisiyiz kilolarini bildigim herkes yazinca ilk sayfada yayinlayacagim canlarim iyiki varsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…