sadece 76 günüm kaldı :(

Zor olur senin için tabi,ama alışırsın merak etme :)
Hem tamamen kopmuyorsun ya,çalışıyorsan eğer izinli günlerinde veya eşinin izinli günlerinde gidersin anneciğinin babacığının yanına.
Yanında olmasalar bile,mesafeler olsa bile sen onların yüreğinin taa içindesin.
sıkma kendini bu kadar,bu güzel günlerinin tadını çıkar :)

Çok teşekkür ederim yeşilpapyon samimi ve içten yorumunuz için :)

Evet aynen öyle her kız baba evinde misafir aslında bunun farkındayım zaten ; Sadece bilmediğim bir şehire gitmek tanıdık olmaması beni ürpertiyor...Bazı insanlar yanlış anlıyor yada anlamak istemiyorlar...Ben eşim beni döver söverse naparım diye sormadım...Eşime güvenim var ki hayatımı birleştiriyorum...

İlk günler, tek başına da olsa çık dolaş. Havasını solu alışırsın. Ya da bir kursa yazıl.İyi gelir. Boş konuşan birileri her zaman vardır :) Döven adam her şekilde döver.

Kaşınıyorsun :) Ama ceza puanım 60. Üzgünüm ki gaza gelmeyeceğim.
Kötü içerik butonu denen bir şey var. Ya da ceza puanı düşük olan biri karamuratlık yapsın.

benim de ceza puanım öyle ama susamıyorum nedense ya
bak kaç zamandır çok sabırlıydım böyle konulara ama artık bir yuhh dedirtti yani hanım

sen bil haddini!!!!!
seni ilgilendirmez kimin kaç saatlik mesafeyle evleneceği
erkeklerin kölesi olacağını nerden çıkardın gece gece absürd yorumlarınla,insan sevdiği adamın hayatını paylaşıyor diye köle mi oluyor
uzak olursa nolur yani
benim çevremde ailesine 10 dk uzaklıkda olup da kocasından neler çekenler var ee mesafe mi oluyormuş bir dert sanki
nasip hanımefendi nasip RABBİM yazdıysa uzak yakın farketmez
bize düşen konuyu açan arkadaşımızı sakinleştirip dinleyip moral verip bu psikoloji evlilik öncesi olduğunu söyleyip,hayat boyu sevdiği adamla mutluluk dilemek

Atractive belli ki bazı arkadaşların sütten ağzı yanmışş ;)

İlk günler, tek başına da olsa çık dolaş. Havasını solu alışırsın. Ya da bir kursa yazıl.İyi gelir. Boş konuşan birileri her zaman vardır :) Döven adam her şekilde döver.

Kesinlikle Leonela boş konuşan insan heryerde vardır şekil A da görüldüğü gibi :) Bu kurs işi mantıklı aslında ;)

Konuyu açan kardeşimize yorum yapalım.

Bolci,

insanın ailesinden, evinden ayrılması kolay değildir, mesafe uzak ama yakında olsa fark etmezdi çünkü artık senin kendi yuvan ve sorumlulukların olacak, evliliğe, eşinle birlikte yaşamaya alışman biraz zaman alır ama herşey yoluna girer, ailenden 12 saat uzağa gelin gitmeni çok kafana takmamaya çalış, zamanla arkadaşlıklar kurarsın, aileni özlediğinde ya onlar sana ya da sen onlara gidersin bir şekilde dengelersiniz.

Yeter ki Allah ağız tadı, huzur, bir ömür boyu mutluluk nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

benim de ceza puanım öyle ama susamıyorum nedense ya
bak kaç zamandır çok sabırlıydım böyle konulara ama artık bir yuhh dedirtti yani hanım

Ben de bir ara fena relaxtım :)Ama bayan gerçekten kavga için gelmişti,belliydi. Neyse ki kötü içerik butonu işe yaradı, sağolsun mune :)

bu arkadas kuyruk acısını her konuda bi şekilde dile getiriyor.. boşverin arkadaşlar konuya devam edelim.

bende gurbet geliniyim ve yeni evliyim 1 yılım bile dolmadı yani.paranoyak arkadasların dedıgı gbı dayakta yok kölelikte:) ilk başlarda zorlanyordum bende ailemden ilk evlilik sebebiyle ayrlmstm. ilk zamanlar çok özlerdim ve eşim hadi gidelim derdi her agladıgımda her özledim dedgmde gıdersem alısamam buraya demıstım ve sabrettım.ki ailesiyle aynı sehrde yasayan arkadaslarım bıle farklı bi eve alısamadıklarını aynı sekılde ailesini özlediklerini anlatıyorlardı.geldiğim sehıre once alısamamıstım dırenmıstm aslında kımseyı tanımıcam alısmıcam dıye ama sımdı kursa basladım halkegtmın esımle beraber gıdıyorz.arkadaslarımda olustu zamanla. memleketime gittgimdeyse aklım evimde oluyor acıkcası bıran once donmek ıstıyorsun. 3 gün sonra evim demeye baslyorum ben :)anneminde cok hosuna gıdıyor bukadar benımsemıs olmam :) bende egeye gelin geldim.kısacası eşinle iyi olduktan sonra heryer babaevi oluyor tatlım.bende dugunum yaklastıkca aynı duyguları yasamıstım senınle.

Evet aynen öyle her kız baba evinde misafir aslında bunun farkındayım zaten ; Sadece bilmediğim bir şehire gitmek tanıdık olmaması beni ürpertiyor...Bazı insanlar yanlış anlıyor yada anlamak istemiyorlar...Ben eşim beni döver söverse naparım diye sormadım...Eşime güvenim var ki hayatımı birleştiriyorum...

Ya boşver ciddiye bile alma.
Gideceğin şehir sıkıcı bir yer değil, eşinle boş zamanlarınızda gezersiniz, sonra konu komşu biraz da sıcakkanlıysanız iyi bir çevreniz olur en fazla bir sene hatta o kadar bile sürmez alışırsın kolay değil tabi aileden bu kadar uzağa gitmek ailene bu kadar düşkünken ama sonuçta çıkacaktın o evden isterse karşı dairelerinde otur yine de bekar halin gibi olmazdı, uzaklık korkutmasın seni sen gidersin eşinle ailenin yanına size değişiklik olur, ailen size gelir.

Konuyu açan kardeşimize yorum yapalım.

Bolci,

insanın ailesinden, evinden ayrılması kolay değildir, mesafe uzak ama yakında olsa fark etmezdi çünkü artık senin kendi yuvan ve sorumlulukların olacak, evliliğe, eşinle birlikte yaşamaya alışman biraz zaman alır ama herşey yoluna girer, ailenden 12 saat uzağa gelin gitmeni çok kafana takmamaya çalış, zamanla arkadaşlıklar kurarsın, aileni özlediğinde ya onlar sana ya da sen onlara gidersin bir şekilde dengelersiniz.

Yeter ki Allah ağız tadı, huzur, bir ömür boyu mutluluk nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Amin cümlemize Rabbim ağız tadıyla sağlıkla mutluluk bir ömür yaşamayı nasip etsin...Elbette alışacağım biraz zaman alacak sadece ben o zaman zarfında neler yapabilirim diye sordum..Gelin görün ki yanlış anlayan insanlar oldu :)

Atractive belli ki bazı arkadaşların sütten ağzı yanmışş ;)

hayatın her alanında var canım böyle negatif insanlar
bazıları öyle bir hırs yapmış ki kimsenin mutluluğunu paylaşamaz illa ki söyleyecek bir söz,görecek bir kötü yan bulur
sen bunlara tıka kulağını
sevdiğin adamın sevgisinden eminsen o seni mutlu edecektir ve RABBİM yar ve yardımcın olsun
RABBİM elbet yardımcın olacaktır ,yeni arkadaşlıklar kurarsın hem eşin seninle arkadaş gibi olursa kimsenin eksikliğini hissetmezsin
elbette ki annenden ayrılman zor olacaktır ama sende ileride anne olduğunda İNŞALLAH o bebek seni o eve bağlayacak ,uğraşın olacak:34:
hayata pozitif bak ki ALLAHIM mutluluk versin :34:

ben de üniversite için başka şehre geldiğimde aynı şeyleri hissetmiştim,kendimi bildiğimden beri ayrı şehirde okumak-özgürce gençliğimi yaşamak istediğim halde.
Ama insan hemencecik alışıyo,bak senin sevdiceğin de varmış,yalnız değilsin ki...
Zamanım nasıl geçer dersen,eğer çalışma seçeneğini de eliyorsaaan...
kurslara gidebilirsin mesela.
Çok güzel,ilginç hobiler keşfedebilirsin.Şekilli pasta-kurabiyeler yapar,dünya mutfaklarını öğrenebilirsin,yeni bi akım var herşeyin minyatürünü yapıyorlar,sadece 15 cmlik bir kutuya bütün düşündüklerini,tasarımlarını,"özel an"larını sığdırıyorlar :))
Madem çalışmanı istemiyo beyefendi,masraftan korkma,kendine pahallı hobiler bul :33::33: hem sosyal çevren genişler,hem bi yeteneğini keşfetmiş,kendini tatmin etmiş olursun...
Ayrıcaaa bir evcil hayvan da senin hemen alışmanı sağlayabilir.Onunla ilgilenirsin,ağlayacaksan pofuduğuna sarılır ağlarsın,oyunlar oynarsın,sosyalleşirsin yani kedi köpeğinle :))
ailenle de sık sık facede kamerada görüşürsün eşin yokken,baktın burnunda tütüyolar yanına çağırırsın havalar güzel olduğunda,hem tatil yapmış olurlar hem de senin mutluluğunu canlı canlı görüp mutlu olurlar^^

bende gurbet geliniyim ve yeni evliyim 1 yılım bile dolmadı yani.paranoyak arkadasların dedıgı gbı dayakta yok kölelikte:) ilk başlarda zorlanyordum bende ailemden ilk evlilik sebebiyle ayrlmstm. ilk zamanlar çok özlerdim ve eşim hadi gidelim derdi her agladıgımda her özledim dedgmde gıdersem alısamam buraya demıstım ve sabrettım.ki ailesiyle aynı sehrde yasayan arkadaslarım bıle farklı bi eve alısamadıklarını aynı sekılde ailesini özlediklerini anlatıyorlardı.geldiğim sehıre once alısamamıstım dırenmıstm aslında kımseyı tanımıcam alısmıcam dıye ama sımdı kursa basladım halkegtmın esımle beraber gıdıyorz.arkadaslarımda olustu zamanla. memleketime gittgimdeyse aklım evimde oluyor acıkcası bıran once donmek ıstıyorsun. 3 gün sonra evim demeye baslyorum ben :)anneminde cok hosuna gıdıyor bukadar benımsemıs olmam :) bende egeye gelin geldim.kısacası eşinle iyi olduktan sonra heryer babaevi oluyor tatlım.bende dugunum yaklastıkca aynı duyguları yasamıstım senınle.

Dayağında köleliğinde olmadığını biliyorum zaten arkadaşın ağzı yanmış bazı konularda herkesi kendi ve karşısında ki insan gibi sanıyor...Benimde aklıma yattı bu halk eğitim kursuna gitmek...Haklısın aslında insanın kocasıyla arası iyi olduktan başka birşeyin önemi yook...Rabbim sevdiklermize sağlıklı uzun ömürler versin..Bende eğeyle aknedizin tam ortasındayım marmarise gidiyorum :)

hayatın her alanında var canım böyle negatif insanlar
bazıları öyle bir hırs yapmış ki kimsenin mutluluğunu paylaşamaz illa ki söyleyecek bir söz,görecek bir kötü yan bulur
sen bunlara tıka kulağını
sevdiğin adamın sevgisinden eminsen o seni mutlu edecektir ve RABBİM yar ve yardımcın olsun
RABBİM elbet yardımcın olacaktır ,yeni arkadaşlıklar kurarsın hem eşin seninle arkadaş gibi olursa kimsenin eksikliğini hissetmezsin
elbette ki annenden ayrılman zor olacaktır ama sende ileride anne olduğunda İNŞALLAH o bebek seni o eve bağlayacak ,uğraşın olacak:34:
hayata pozitif bak ki ALLAHIM mutluluk versin :34:

Allah razı olsun atractivecim Allahım herkese mutluluk versin... :) böyle güzel yorumları gördükçe içim rahatlıyor sağolasınız :)

İşe girebilirsin, kurslara yazılabilirsin, bugün artık belediyeler bünyesinde çok çeşitli kurslar var, yabancı dilden tutda, muhasebe, müzik kurslarına kadar:34:

ben de üniversite için başka şehre geldiğimde aynı şeyleri hissetmiştim,kendimi bildiğimden beri ayrı şehirde okumak-özgürce gençliğimi yaşamak istediğim halde.
Ama insan hemencecik alışıyo,bak senin sevdiceğin de varmış,yalnız değilsin ki...
Zamanım nasıl geçer dersen,eğer çalışma seçeneğini de eliyorsaaan...
kurslara gidebilirsin mesela.
Çok güzel,ilginç hobiler keşfedebilirsin.Şekilli pasta-kurabiyeler yapar,dünya mutfaklarını öğrenebilirsin,yeni bi akım var herşeyin minyatürünü yapıyorlar,sadece 15 cmlik bir kutuya bütün düşündüklerini,tasarımlarını,"özel an"larını sığdırıyorlar :))
Madem çalışmanı istemiyo beyefendi,masraftan korkma,kendine pahallı hobiler bul :33::33: hem sosyal çevren genişler,hem bi yeteneğini keşfetmiş,kendini tatmin etmiş olursun...
Ayrıcaaa bir evcil hayvan da senin hemen alışmanı sağlayabilir.Onunla ilgilenirsin,ağlayacaksan pofuduğuna sarılır ağlarsın,oyunlar oynarsın,sosyalleşirsin yani kedi köpeğinle :))
ailenle de sık sık facede kamerada görüşürsün eşin yokken,baktın burnunda tütüyolar yanına çağırırsın havalar güzel olduğunda,hem tatil yapmış olurlar hem de senin mutluluğunu canlı canlı görüp mutlu olurlar^^

Evet evet bu kursa yazılmak benim aklıma kesinlikle yattı :) Tşk ederim tavsiyen ve samimiyetin için :)

Dayağında köleliğinde olmadığını biliyorum zaten arkadaşın ağzı yanmış bazı konularda herkesi kendi ve karşısında ki insan gibi sanıyor...Benimde aklıma yattı bu halk eğitim kursuna gitmek...Haklısın aslında insanın kocasıyla arası iyi olduktan başka birşeyin önemi yook...Rabbim sevdiklermize sağlıklı uzun ömürler versin..Bende eğeyle aknedizin tam ortasındayım marmarise gidiyorum :)

Amin canım.ailemlede kameradan aksamları karsılıklı cay ıcerız her aksam hemen hemen .:) kurslar cok eglencelı oluyor.kurs hocamız ve eşi yarın mısafırmız mesela.:)esınin iş arkadaslarıylada tanısırsın.şehri çözene kadar ögrenene kadar bellı bı vakıt gecyor zaten.sadece benım yaptgm gıbı alısmıcam diye direnme:) kendini yıpratyorsun:) konum olarak cok iyi bi yere gıdıyorsun canınız sıkıldım cevre ıllere 2 gunluk kacamak turlar vs.biz o sekıldeyiz :)memlektne gttgn zamanda herkes sen gelyorsun dıye toplanıyor bunu görmekte kendın degerl hıssettrıyor telefon gorsmelerın artıyor braz faturalı hatların canı sagolsun eşininde kesesi :)

Canım inşallah mutlu hayırlı bi evliliğin olur, benim ailem evimin bi arka caddedesinde sık sık giderim onlar da gelir ama ilk 1 yıl o kadar özlemiştim ki odam annemin yemekleri yatağım o haftasonu kahvaltılarımız...her şeyi cok ama cok özlemiştim, mesafenin önemi yok inan,fakat bi sure sonra sende anlamıyosun, alısıyosun evini benimsiyosun.. inşallah cok mutlu olursun tatlı tatlı bebişlerin olur..

Allah razı olsun atractivecim Allahım herkese mutluluk versin... :) böyle güzel yorumları gördükçe içim rahatlıyor sağolasınız :)

AMİN canım,ALLAH cümlemizden razı olsun İNŞALLAH AMİN
arkadaşlara katılıyorum kurslara katıl,amann kız zaten evlenince boş vaktin olacağını sanmıyorum ki ben
evlilik zor zanaat şekerim:1:her gün en pişireyim acaba diye düşüneceksin çamaşırdı bulaşıkdı vs bi bakmışsın akşam olmuş
alışverişe çık bol bol düğünde boşuna altın takmıyorlar kız doyasıya harca:9::9::9:

Back
X