sadece 76 günüm kaldı :(

Amin canım.ailemlede kameradan aksamları karsılıklı cay ıcerız her aksam hemen hemen .:) kurslar cok eglencelı oluyor.kurs hocamız ve eşi yarın mısafırmız mesela.:)esınin iş arkadaslarıylada tanısırsın.şehri çözene kadar ögrenene kadar bellı bı vakıt gecyor zaten.sadece benım yaptgm gıbı alısmıcam diye direnme:) kendini yıpratyorsun:) konum olarak cok iyi bi yere gıdıyorsun canınız sıkıldım cevre ıllere 2 gunluk kacamak turlar vs.biz o sekıldeyiz :)memlektne gttgn zamanda herkes sen gelyorsun dıye toplanıyor bunu görmekte kendın degerl hıssettrıyor telefon gorsmelerın artıyor braz faturalı hatların canı sagolsun eşininde kesesi :)

Bizde siz gibi olacağız belli bunu görebiliyorum...Benim annem sırf akşamları benimle kamerada görüşmek için kendine laptop aldı annemde bende telefonlarımızı faturalı yaptırdık.. :) Senin adına çok sevindim...Hangi kurslara gidiyorsunuz ?

Canım inşallah mutlu hayırlı bi evliliğin olur, benim ailem evimin bi arka caddedesinde sık sık giderim onlar da gelir ama ilk 1 yıl o kadar özlemiştim ki odam annemin yemekleri yatağım o haftasonu kahvaltılarımız...her şeyi cok ama cok özlemiştim, mesafenin önemi yok inan,fakat bi sure sonra sende anlamıyosun, alısıyosun evini benimsiyosun.. inşallah cok mutlu olursun tatlı tatlı bebişlerin olur..

Evet haklısın NIKILIC o kapıdan çıktıktan sonra mutlaka özlem olur yakın olsada uzak olsada..Amiin inş. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsiiin :)

AMİN canım,ALLAH cümlemizden razı olsun İNŞALLAH AMİN
arkadaşlara katılıyorum kurslara katıl,amann kız zaten evlenince boş vaktin olacağını sanmıyorum ki ben
evlilik zor zanaat şekerim:1:her gün en pişireyim acaba diye düşüneceksin çamaşırdı bulaşıkdı vs bi bakmışsın akşam olmuş
alışverişe çık bol bol düğünde boşuna altın takmıyorlar kız doyasıya harca:9::9::9:

sende haklısın benim ki günlük 2 tane gömlek değiştiriyor işinden dolayı ütü yapmaktan boş vaktim olmayacak sanırım :) Bide bugün ne pişirseem olayı bambaşka birşey :)

Bizde siz gibi olacağız belli bunu görebiliyorum...Benim annem sırf akşamları benimle kamerada görüşmek için kendine laptop aldı annemde bende telefonlarımızı faturalı yaptırdık.. :) Senin adına çok sevindim...Hangi kurslara gidiyorsunuz ?

Osmanlı Türkçesine merak salmış durumdayız eşim gaza getirdi ve basladık:) ve genelde genc kesim üni ögrencileri var sıkıcı olmuyor.aynı anda birkactanesınede gıdebılıyorsun ama ben fazla sıkıya gelemem.:) bu bıtsın sonra devam edicez inş:9 şivelerde degısık egede çözmeye calsmakta eglenceli.hızl ve sıveli bişey söylendimi hiiç anlamıyorum hala karsı tarafta tınlamadıgm sanıyo esım acıklama yapyor anlamadkı o sızı bı anlasa cvb verırde :)komık durumlar yasanıyo yani:9

sende haklısın benim ki günlük 2 tane gömlek değiştiriyor işinden dolayı ütü yapmaktan boş vaktim olmayacak sanırım :) Bide bugün ne pişirseem olayı bambaşka birşey :)

benim babamın da mesleği dolayısı ile üniforması var haliyle pantalonunu gömleğini babamın yıllardır annem ütülemekten öyle bıkmış ki kadın her gün ütü yapıyor yani
geçen gün diyor ki baban bir emekli olsun şu lacivert pantalonu yakacağım:9::9::9:
ben hiç ütü bilmem pantalon bilmem yani ileride yandım

benim babamın da mesleği dolayısı ile üniforması var haliyle pantalonunu gömleğini babamın yıllardır annem ütülemekten öyle bıkmış ki kadın her gün ütü yapıyor yani
geçen gün diyor ki baban bir emekli olsun şu lacivert pantalonu yakacağım:9::9::9:
ben hiç ütü bilmem pantalon bilmem yani ileride yandım

bende öyleydim nişanlana kadar ütüyü bende sevmiyorum annem yapardı ütüleri nişanlandıktan sonra elini sürmemeye başladı öğreneyim diye :) İş başa düşünce yapılıyoor merak etme..Ben sizi evli sanmıştım bekarsınız galiba :)

Osmanlı Türkçesine merak salmış durumdayız eşim gaza getirdi ve basladık:) ve genelde genc kesim üni ögrencileri var sıkıcı olmuyor.aynı anda birkactanesınede gıdebılıyorsun ama ben fazla sıkıya gelemem.:) bu bıtsın sonra devam edicez inş:9 şivelerde degısık egede çözmeye calsmakta eglenceli.hızl ve sıveli bişey söylendimi hiiç anlamıyorum hala karsı tarafta tınlamadıgm sanıyo esım acıklama yapyor anlamadkı o sızı bı anlasa cvb verırde :)komık durumlar yasanıyo yani:9

Ne güzel çok sevindim adınıza..Umarım bende kafama göre güzel bir kurs bulabilirim :)

bende öyleydim nişanlana kadar ütüyü bende sevmiyorum annem yapardı ütüleri nişanlandıktan sonra elini sürmemeye başladı öğreneyim diye :) İş başa düşünce yapılıyoor merak etme..Ben sizi evli sanmıştım bekarsınız galiba :)

yok şekerim bekarım
evli gibi bir izlenim veriyorum sanırım:1:

Bende ailemden uzağa gelin gitmiştim ilk zamanlar hasretten sıfır beden olmuştum:) Merak etme insan kendi evine kendi düzenine çok çabuk alışıyor, zaten ilk ay sürekli evde birşeylerin yerini değiştiriyorsun kendine göre tekrar tekrar düzenlemeler yapıyorsun. Çok güzel bir yere gelin gidiyorsun, çoğu insan Marmaris'te yaşamak için can atıyor.
Ailemi 1-2 kez ziyaret ettikten sonraki gidişlerimde bir an önce evime dönmek istiyordum çünkü insanın kendi evi gibisi olmuyor. Ben 6 yıl sonra eşimin işinden dolayı ailemin olduğu doğup büyüdüğüm yere geri döndüm ama dönerken o kadar çok ağladım ki anlatam çünkü çok güzel dostluklarım çok güzel anılarım oldu. Şimdi fırsatımız olmasa bile kendi kendimize bahaneler bulup dostlarımızı görmek özlem gidermek için fırsat yaratıyoruz. İlk evlendiğim zaman orayı böyle özleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.

Aaaaa söylemeyi unuttuğum çok önemli bir nokta var.
Uzağa gelin gittim ama eşim beni hiç dövmedi:)))))))))))

evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
Sonra yarın kocandan dayak yiyince ailem ailem diye ağlarsın.

ne sacma bır yorumdur... Kesınlıkle bu kısıyı dıkkate almayın... Kardesım almanya da .. Cok mutlu ve hergun telefonda gorusuoruz.. Goz gormesın ne olacak.. O ıyı olduktan sonra... Rahatla bıraz canım bısı olmaz... Ayda bır gelırsın.. Boyle sacma yorumları da dıkkate alma

Aaaaaa ben bu ebis01 gicik oldum,kizim sen ozaman evlen ve kocanla baba evine yerles olurmu???? Be sacma bi düsüncen var....ben 10 senedir evliyim ve ayleme 8 saatlik bi yerde yasiyorum, hatta önümüzdeki 1 sene icinde almanyadan türkiyeye döncez esimle,ama bak bende yasiyorum..... En güzelini yap sen ya hic evlenme yada dedim gibi ic güvey olarak al esini!!!!!!!

canımm Allah sabrını verir merak etme yine de haline şükret bak ben ta Fransaya gidiyorum ne dil bilirim ne insan tanırım ama mecbur alışıcaksın alışıcaz hepimiz mecburuz yani.
Eşimizi seviyorum onun dünyası ordaysa ayak uydurmak gerek bence.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah o kadar mutlu olursun ki özlem sönük kalır yanında

Back
X